Ovi igraci su jos u pregovorima, zato ne zelim ovde nista da pisem, samo cekam da mi poslovni partner javi kako i sta dalje
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Sve je to jos u pregovorima, tesko je naci pravog igraca da dodje igrati u PL BIH, prvo ce na sve nacine probati naci angazman u ino. a tek onda ako to sve otpadne dolazice u lige bivse YU (to se ne odnosi na C. Zvezdu, Partizan i Dinamo).
Ovi igraci su jos u pregovorima, zato ne zelim ovde nista da pisem, samo cekam da mi poslovni partner javi kako i sta dalje

Jesi ga to ti licno zvao?kralj_je_mrtav je napisao/la:Valjda Ljubojevic zna.Devil je napisao/la:Ma jbm li ga svuda to pricaju,ko god spomene Borac odmah se spominje nedostatak para,ovo ono ne znam vise ni kome da verujem.SrdjanBL je napisao/la:Ma normalno dok se ne potpise nista, ni ja ne vjerujem, polako samo, daleko je kraj avgusta bice igraca.![]()
A ko je rekao da nema para, neko zvanicno iz kluba ili ovde na forumu neko?![]()
![]()
![]()
@kralj_je_mrtav,ja to nisam na forumu cuo,niti u novinama pa ko zna.
šahtar donjeck 2-0 makabi haifa (prijateljska)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Šampion pobijedio prvaka Crne Gore 3-1

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Borac iz Banjaluke želi da se pojača u Humskoj. Čelnici kluba pokušaće da pronađu dogovor sa Partizanom i angažuju Miloša Bogunovića.
On je po dolasku iz Rada u Humsku bljesnuo na mečevima protiv Fenerbahčea, ali je kasnije usledila pozajmica u Kadiz, posle koje momak iz Zemuna nije uspeo da se vrati u staru formu.
On je po dolasku iz Rada u Humsku bljesnuo na mečevima protiv Fenerbahčea, ali je kasnije usledila pozajmica u Kadiz, posle koje momak iz Zemuna nije uspeo da se vrati u staru formu.
Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Maleta je odlučio- Liga šampion u rodnom gradu se ne propušta.
PS
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Najvece pojacanje za Borac u ovom trenutkuLEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Armageddon2012
- Kontakt:
Da...samo sto je to rekao ovaj Lesinar a ne Maleta...barem ne jos 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ne podcjenjujte snagu Željezničara. Kako je krenulo, opet će se ova dva kluba boriti za titulu i kup. Definitivno dva najstabilnija kluba u ligi, već treću godinu zaredom ( rezultatski govoreći )LEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Omar500 je napisao/la:Ne podcjenjujte snagu Željezničara. Kako je krenulo, opet će se ova dva kluba boriti za titulu i kup. Definitivno dva najstabilnija kluba u ligi, već treću godinu zaredom ( rezultatski govoreći )LEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Ubaci i Sarajevo, Pitari imaju najjači sastav za iduću sezonu i pored svih problema!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Darko MALETIĆ ostaje
Maletic ostaje u Borcu jos najmanje pola godine 
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Hvala komsinicebabilonTM je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Ne podcjenjujte snagu Željezničara. Kako je krenulo, opet će se ova dva kluba boriti za titulu i kup. Definitivno dva najstabilnija kluba u ligi, već treću godinu zaredom ( rezultatski govoreći )LEŠINAR je napisao/la:Odličan igrač igra na lijevoj strani. U opticaju su još dva igrača oba iz Srbije. Mislim da sa trojicom novih igrača Borac osvaja duplu krunu iduće sezone.
PS
Ubaci i Sarajevo, Pitari imaju najjači sastav za iduću sezonu i pored svih problema!
Tooo,bravo.Ovo je stvarno dobra vijest za BoracDejan, BL je napisao/la:Darko MALETIĆ ostaje
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Borac ima dobar sastav,samo vam fali jedan kvalitetan napadač,golgeter.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Jos su u toku pregovori sa Bogunovicem i ovim momkom iz Sevojna a u srijedu bi trebali doci i Brazilci 
Ko iz Sevojna?Lepinja je napisao/la:Jos su u toku pregovori sa Bogunovicem i ovim momkom iz Sevojna a u srijedu bi trebali doci i Brazilci
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.