Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
suad je napisao/la:Bogami, svi u ovom trenutku pricate o napadu i Skori al je nama puno veci problem u ovom trenutku pozicija desnog beka gdje je realno Comor katastrofa lik na toj poziciji igra isto kao da je s Marsa pao. Takojer, ni lijevi bek nam nije nesto extra al eto mozda ipak Beli moze izgurat ovo. Ja nebih imao nista protiv da se u Europi krene sa Obucom, Haskicem ili Smigalovicem a naravno ako Skoro dodje to je jos jedan plus al ako nedodje opet nije neka frka. Kazem veci nam je u ovom trenutku sigurno problem desnog beka a ne napada..

Na desnom beku bi trebao biti Muharemović prva opcija.. Djelim mišljenje uvezi Čomora, momak je zaista fizički možda i najspreminiji igrač i zna igrati i lopte, ali jednostavno se ne snalazi na beku. Ni kao zamjena Ledetu na toj poziciji nije adekvatno rješenje. Nismo ništa pametniji o dPlišeka, mislim da je i on vidio isto.
Prelazni rok nije još završen, ja sam uvjeren da ćemo do početka sezone naći adekvatnu zamjenu i na tim pozicijama.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
tarikhordas
-
Kontakt:
Postao/la tarikhordas » 04 jul 2011, 22:28
Bogami se i ja slazem sa Suadom, ako ce nam Comor igrati desnig beka u evropi onda smo nadrljali....

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 04 jul 2011, 22:31
miky_hz je napisao/la:Desnog beka imas u Muharemovicu,samo sto nevjerujem da ce biti spreman za Orebro,al haj,za Svedjane skupit to sto imas kasno je sad izmisljati toplu vodu,a za sezonu imas beka,koji ce po meni odigrati puno bolje neko mozda i sam Bane
Lede je pod

mada,postoji mogucnost da igra u Svedskoj.
F.K.SARAJEVO
-
Gazi
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Hmm, nije loš prijedlog.
Usput, Marjan je naš simpatizer!
Marijan simpatise sve nase klubove,nikad nisam cuo da se odlucio za jedan

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
-
ZLi
99% Lede ode nazalost vani,za 2-3 dana ce se sve znati kao i za Torlaka......
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
-
Iker C
-
Kontakt:
Gazi je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Hmm, nije loš prijedlog.

Velež Mostar.
FEDERER= KLOC
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:

Mislio sam na realciji Sarajevo - Željo.
Doduše, manje-više sveukupno nebitan info.
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
ZLi je napisao/la:99% Lede ode nazalost vani,za 2-3 dana ce se sve znati kao i za Torlaka......
jarane, morali se svaki trač s infa prepisati ovdje.
-
samosarajvo
-
Kontakt:
Postao/la samosarajvo » 04 jul 2011, 23:34
VanBasten je napisao/la:ZLi je napisao/la:99% Lede ode nazalost vani,za 2-3 dana ce se sve znati kao i za Torlaka......
jarane, morali se svaki trač s infa prepisati ovdje.
Vala bas. Lede povrjedjen, do Europe se mozda opravi, do lige bi trebao,e ne znam ko ce ga takvog.
A i fino je bilo na intervju sa Suadom kako ih je 8 uslo nezadovoljno a izaslo zadovoljno sa sastanka te da ce svi vjerovatno ostati...
-
ado-hz
-
Kontakt:

da te rijesim dileme, ludi je navijac galatasaraja bas ludi, a nemogu reci da je sipmatizer sarajeva jer se covjek nervira na utakmici,sto znaci da je vise navijac nego simpatizer i dolazi na kosevo sa salom pa ti vidi sta je on....usput znam ga licno i isli smo prosle sezone zajedno na tekme

-
KB-TM87
-
Kontakt:
Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub

pa ako kupuje karte za tekmu, onda ulaže.
-
ado-hz
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub

Kupuje naravno...a raspitaj se malo gdje pije kafu, koji je to kafic...i ko tu izlazi..sve ce ti se samo kazeti

-
KB-TM87
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub

Strašno ulaganje.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Grbavica moj zivot
-
Kontakt:
Postao/la Grbavica moj zivot » 05 jul 2011, 00:02
Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.
svoj ti pos'o !
-
ado-hz
-
Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.
nemoj tako..pa znam ja da je tebi malo krivo...voli on i tvoj mali klub, kaze u evropi uvijek zanimljiva utakmica kada igra tvoj klubic...dobro mu dodje za kladionice uvijek stavi +5 na goove

-
babilonTM
-
Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.
nemoj tako..pa znam ja da je tebi malo krivo...voli on i tvoj mali klub, kaze u evropi uvijek zanimljiva utakmica kada igra tvoj klubic...dobro mu dodje za kladionice uvijek stavi +5 na goove

Nas igra u Evropi, jer tad obično vas nema u ponudi.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
ado-hz je napisao/la:VanBasten je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub

Kupuje naravno...a raspitaj se malo gdje pije kafu, koji je to kafic...i ko tu izlazi..sve ce ti se samo kazeti

pa nisam ni implicirao da ne kupuje...odgovaram kolegi na njegov upit. Ma poznato mi je to, al nisam znao da je strastveni navijač, odnosno da je redovan na utakmicama. Nit' me pretjerano zanimalo. Znam da jedino da je vatreni navijač Galate, mislim da je jedan od osnivača njihovog funcluba u BiH.
-
ScooTeR
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:Kad će Plisek skratiti spisak igrača ?
Bilo je najavljeno za juce, pa ništa. Dajte vaša predvidjanja u vezi 22 ili 23 koja će ići u Medjugorje
sa ili bez Skore...
Golmani:Hamzic,Hadzidzulbic,Hodzic.
Odbrana:Torlak,Dupovac,Comor,Belosevic,Begic,Trebinjac,Cizmic.
Veza:Hadzic,K.Handzic,Vucina,Suljic,Kojasevic,Maxa?,Becirevic..
Napad:Haskic,H.Handzic,Obuca,Smigalovic,Peljto..
mislim da je ovo odlican tim koji bi se uz Skoru,Pehlica ,Ledeta trebao prosetati ligom hehe ...

Ne lupetaj,komsije imaju bolju ekipu od nas,ako cemo realno, i boljeg trenera imaju,oni su najveci favoriti za titulu.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
-
ado-hz
-
Kontakt:
babilonTM je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.

Nas igra u Evropi, jer tad obično vas nema u ponudi.
pa naravno da nas nema mi igramo malo kasnije kad nastupaju prave ekipe....ova pretkola to je za nas šaša....to igraju ovi nizerazredni klubovi

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], insimadop i 34 gosta.