Velež Mostar.Gazi je napisao/la:Marijan simpatise sve nase klubove,nikad nisam cuo da se odlucio za jedanVanBasten je napisao/la:Hmm, nije loš prijedlog.
Usput, Marjan je naš simpatizer!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FEDERER= KLOC
Mislio sam na realciji Sarajevo - Željo.Gazi je napisao/la:Marijan simpatise sve nase klubove,nikad nisam cuo da se odlucio za jedanVanBasten je napisao/la:Hmm, nije loš prijedlog.
Doduše, manje-više sveukupno nebitan info.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
jarane, morali se svaki trač s infa prepisati ovdje.ZLi je napisao/la:99% Lede ode nazalost vani,za 2-3 dana ce se sve znati kao i za Torlaka......
-
samosarajvo
- Kontakt:
Vala bas. Lede povrjedjen, do Europe se mozda opravi, do lige bi trebao,e ne znam ko ce ga takvog.VanBasten je napisao/la:jarane, morali se svaki trač s infa prepisati ovdje.ZLi je napisao/la:99% Lede ode nazalost vani,za 2-3 dana ce se sve znati kao i za Torlaka......
A i fino je bilo na intervju sa Suadom kako ih je 8 uslo nezadovoljno a izaslo zadovoljno sa sastanka te da ce svi vjerovatno ostati...
da te rijesim dileme, ludi je navijac galatasaraja bas ludi, a nemogu reci da je sipmatizer sarajeva jer se covjek nervira na utakmici,sto znaci da je vise navijac nego simpatizer i dolazi na kosevo sa salom pa ti vidi sta je on....usput znam ga licno i isli smo prosle sezone zajedno na tekmeGazi je napisao/la:Marijan simpatise sve nase klubove,nikad nisam cuo da se odlucio za jedanVanBasten je napisao/la:Hmm, nije loš prijedlog.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
pa ako kupuje karte za tekmu, onda ulaže.KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub
Kupuje naravno...a raspitaj se malo gdje pije kafu, koji je to kafic...i ko tu izlazi..sve ce ti se samo kazetiVanBasten je napisao/la:pa ako kupuje karte za tekmu, onda ulaže.KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub
- KB-TM87
- Kontakt:
Strašno ulaganje.VanBasten je napisao/la:pa ako kupuje karte za tekmu, onda ulaže.KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub
Željezničar - kult glavnog grada
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.
svoj ti pos'o !
nemoj tako..pa znam ja da je tebi malo krivo...voli on i tvoj mali klub, kaze u evropi uvijek zanimljiva utakmica kada igra tvoj klubic...dobro mu dodje za kladionice uvijek stavi +5 na gooveGrbavica moj zivot je napisao/la:Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.
Nas igra u Evropi, jer tad obično vas nema u ponudi.ado-hz je napisao/la:nemoj tako..pa znam ja da je tebi malo krivo...voli on i tvoj mali klub, kaze u evropi uvijek zanimljiva utakmica kada igra tvoj klubic...dobro mu dodje za kladionice uvijek stavi +5 na gooveGrbavica moj zivot je napisao/la:Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.![]()
![]()
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
pa nisam ni implicirao da ne kupuje...odgovaram kolegi na njegov upit. Ma poznato mi je to, al nisam znao da je strastveni navijač, odnosno da je redovan na utakmicama. Nit' me pretjerano zanimalo. Znam da jedino da je vatreni navijač Galate, mislim da je jedan od osnivača njihovog funcluba u BiH.ado-hz je napisao/la:Kupuje naravno...a raspitaj se malo gdje pije kafu, koji je to kafic...i ko tu izlazi..sve ce ti se samo kazetiVanBasten je napisao/la:pa ako kupuje karte za tekmu, onda ulaže.KB-TM87 je napisao/la:Ne kontam kakve fajde ima što se ubjeđujete za kog navija, šta ima iko ako za nekoga navija, jel ulaže pare u klub![]()
![]()
mma_hz je napisao/la:sa ili bez Skore...FCS-FCS je napisao/la:Kad će Plisek skratiti spisak igrača ?
Bilo je najavljeno za juce, pa ništa. Dajte vaša predvidjanja u vezi 22 ili 23 koja će ići u Medjugorje![]()
![]()
Golmani:Hamzic,Hadzidzulbic,Hodzic.
Odbrana:Torlak,Dupovac,Comor,Belosevic,Begic,Trebinjac,Cizmic.
Veza:Hadzic,K.Handzic,Vucina,Suljic,Kojasevic,Maxa?,Becirevic..
Napad:Haskic,H.Handzic,Obuca,Smigalovic,Peljto..
mislim da je ovo odlican tim koji bi se uz Skoru,Pehlica ,Ledeta trebao prosetati ligom hehe ...![]()
Ne lupetaj,komsije imaju bolju ekipu od nas,ako cemo realno, i boljeg trenera imaju,oni su najveci favoriti za titulu.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
pa naravno da nas nema mi igramo malo kasnije kad nastupaju prave ekipe....ova pretkola to je za nas šaša....to igraju ovi nizerazredni klubovibabilonTM je napisao/la:Nas igra u Evropi, jer tad obično vas nema u ponudi.ado-hz je napisao/la:nemoj tako..pa znam ja da je tebi malo krivo...voli on i tvoj mali klub, kaze u evropi uvijek zanimljiva utakmica kada igra tvoj klubic...dobro mu dodje za kladionice uvijek stavi +5 na gooveGrbavica moj zivot je napisao/la:Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.![]()
![]()
ne kaki bezveze.babilonTM je napisao/la:Nas igra u Evropi, jer tad obično vas nema u ponudi.ado-hz je napisao/la:nemoj tako..pa znam ja da je tebi malo krivo...voli on i tvoj mali klub, kaze u evropi uvijek zanimljiva utakmica kada igra tvoj klubic...dobro mu dodje za kladionice uvijek stavi +5 na gooveGrbavica moj zivot je napisao/la:Sad ce se Marjan javiti preko admina i demantovati vasa videnja i reci da podrzava sve klubove u BiH i da voli reprezentaciju.![]()
![]()
Kojih nas. Ti nisi naš, osim ako nisi podvojena ličnost.ScooTeR je napisao/la:mma_hz je napisao/la:sa ili bez Skore...FCS-FCS je napisao/la:Kad će Plisek skratiti spisak igrača ?
Bilo je najavljeno za juce, pa ništa. Dajte vaša predvidjanja u vezi 22 ili 23 koja će ići u Medjugorje![]()
![]()
Golmani:Hamzic,Hadzidzulbic,Hodzic.
Odbrana:Torlak,Dupovac,Comor,Belosevic,Begic,Trebinjac,Cizmic.
Veza:Hadzic,K.Handzic,Vucina,Suljic,Kojasevic,Maxa?,Becirevic..
Napad:Haskic,H.Handzic,Obuca,Smigalovic,Peljto..
mislim da je ovo odlican tim koji bi se uz Skoru,Pehlica ,Ledeta trebao prosetati ligom hehe ...![]()
Ne lupetaj,komsije imaju bolju ekipu od nas,ako cemo realno, i boljeg trenera imaju,oni su najveci favoriti za titulu.
Kakogod, doabr pokušaj
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta ce Željo bez Marjana mozda je najbolje da se ugasimo.Blago vama kad vas on podrzava licnost i po.
svoj ti pos'o !
[youtube][/youtube]Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja stvarno ne znam sta ce Željo bez Marjana mozda je najbolje da se ugasimo.Blago vama kad vas on podrzava licnost i po.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kakve ce cjene godisnjih biti ove godine
Je li godisnja 45 sa ili bez clanske ?? Ili je kao prosle godine pa to dvoje ide zajedno za 45 km ??
Znaci cure i djeca ulaze na clansku a ako se uz godisnju dobije automatski i clanska onda ce na to moci ulaziti dvoje, jedno djete ili cura i jedan odrastao covjek. Treba napravit kad se provuce godisnja da automatski se i clanska na to ime zamrzne.
Je li godisnja 45 sa ili bez clanske ?? Ili je kao prosle godine pa to dvoje ide zajedno za 45 km ??
Znaci cure i djeca ulaze na clansku a ako se uz godisnju dobije automatski i clanska onda ce na to moci ulaziti dvoje, jedno djete ili cura i jedan odrastao covjek. Treba napravit kad se provuce godisnja da automatski se i clanska na to ime zamrzne.
Trenutno korisnika/ca: Ghost67, OzmoodPinglewood, SamoIzrekno i 18 gostiju.