ja sam hladan kao spricerbistrikboy je napisao/la:Mene neka euforija uhvatila!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Ti nisi nikad zadovoljanSeyo_TM je napisao/la:ja sam hladan kao spricerbistrikboy je napisao/la:Mene neka euforija uhvatila!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma hebo torlaka, neće doći i svejedno je. al' da je doveden, ne vjerujem da bi sjedio na klupi. možda bi nyema prešao na zadnjeg veznog...
Kad je rok za prijavu igraca za EL ?
Sto se tice pojacanja milsim da je zavrseno za nas, stigao je Kvesic i ne vjerujem da ce jos neko.
Sto se tice pojacanja milsim da je zavrseno za nas, stigao je Kvesic i ne vjerujem da ce jos neko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Seyo zvani spricerbistrikboy je napisao/la:Ti nisi nikad zadovoljanSeyo_TM je napisao/la:ja sam hladan kao spricerbistrikboy je napisao/la:Mene neka euforija uhvatila!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
8 juli.Elegant je napisao/la:Kad je rok za prijavu igraca za EL ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Seyo jel ti taj avatar onako stoji ili imas veze sa blue tigersima?
-
the maniacs 87
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da priliku treba prije dati Benji, a ne Markoviću jer Benjo je mlad a i naše je dijete, a što se kvaliteta tiče tu su negdje njih dvojica.TeaM87 je napisao/la:Selimović najvjerovatnije ne igra protiv Sheriffa, mozda samo udje sa klupebabilonTM je napisao/la:--------------------Karić---------------------
Marković----Nijema---Bogičević----Kvesić
------------Stančeski---Svraka--------------
Selimović----------Zeba-------------Višća
-------------------Adilović-------------------
OSTALI:
Golmani: Bukvić, Gušo
Štoperi: Vasilić, Alić
Bekovi: Čolić, Stanić
Sredina: Savić, Zolotić, Drakul, Jamak
Krila: Bešlija, Čolić, Stanić
Napadači: Ramić, Baljić, Nikolić
Sve u svemu, respektabilna ekipa...
U odbrani nismo slabiji, jer su nam i u prošloj sezoni njih dvojica bila najbolji štoperi, ali je frka jer je konkurencija slabija.
Na sredini ih ima na izvoz, ako Svraka ili Stančeski zakažu tu je uvjek Savić, a ako treba malo ofanzivnije odigrati tu je Jamak.
Na krilima imamo odličnu konkurenciju. Uz Višću i Selimovića tu je Bešlija koji će dobijati oko pola sata svake utakmice, Stanić koji je puno bolji u ofanzivi i Čolić za ne daj Bože.
Napad me opet najviše brine jer nemamo osim Adilovića nijednog iskusnog napadača, sve sami juniori.
onakotrixmix je napisao/la:Seyo jel ti taj avatar onako stoji ili imas veze sa blue tigersima?

Nije moje mišljenje daleko od tvog, ali sam ovo stavio poznavajući ekipu iz prošle sezone mada ništa nije isključeno, protiv Šturma je igrao Čolić.Ja sam mišljenja da priliku treba prije dati Benji, a ne Markoviću jer Benjo je mlad a i naše je dijete, a što se kvaliteta tiče tu su negdje njih dvojica.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
p.s.sa malim zakasnjenjem-hebo torlaka pa nije karvaljo da se o njemu raspravlja na nasoj stranici,cim ga je AMAR spomeno odmah virsla klub uhvatila panika,a on umislio da je stvarno toliko dobar.Bogi je za njega klasa,plus koliko je bio povrijedzen. 
VOLIM TE ZELJO
Ne znam zasto svi izostavljaju kapitena Besliju,on mora igrati protiv serifa, najvise iskustva ima,znaci Beslija je ponos!the maniacs 87 je napisao/la:Ja sam mišljenja da priliku treba prije dati Benji, a ne Markoviću jer Benjo je mlad a i naše je dijete, a što se kvaliteta tiče tu su negdje njih dvojica.TeaM87 je napisao/la:Selimović najvjerovatnije ne igra protiv Sheriffa, mozda samo udje sa klupebabilonTM je napisao/la:--------------------Karić---------------------
Marković----Nijema---Bogičević----Kvesić
------------Stančeski---Svraka--------------
Selimović----------Zeba-------------Višća
-------------------Adilović-------------------
OSTALI:
Golmani: Bukvić, Gušo
Štoperi: Vasilić, Alić
Bekovi: Čolić, Stanić
Sredina: Savić, Zolotić, Drakul, Jamak
Krila: Bešlija, Čolić, Stanić
Napadači: Ramić, Baljić, Nikolić
Sve u svemu, respektabilna ekipa...
U odbrani nismo slabiji, jer su nam i u prošloj sezoni njih dvojica bila najbolji štoperi, ali je frka jer je konkurencija slabija.
Na sredini ih ima na izvoz, ako Svraka ili Stančeski zakažu tu je uvjek Savić, a ako treba malo ofanzivnije odigrati tu je Jamak.
Na krilima imamo odličnu konkurenciju. Uz Višću i Selimovića tu je Bešlija koji će dobijati oko pola sata svake utakmice, Stanić koji je puno bolji u ofanzivi i Čolić za ne daj Bože.
Napad me opet najviše brine jer nemamo osim Adilovića nijednog iskusnog napadača, sve sami juniori.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Malo ste me razočarali,jer vidim Stanića ste već izbacili,a ovog kvesića koji nije odigro za tri godine tri četiti tekmedajte nam njegov video.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Stanic nije lijevi bek i tu poziciju je igrao veoma lose. Njegova prirodna pozicija je lijevo krilo i puno je bolje igra a i ne snalazi se kako treba u defanzivi. Nije izbacen nego ce se, vjerovatno, mjenjati sa Viscom na lijevoj strani. Barem bi tako trebalo. Na kraju krajeva, ovo sto se pise po forumu nije relevantno, pika se samo ono kako ih Amar postavi.deset je napisao/la:Malo ste me razočarali,jer vidim Stanića ste već izbacili,a ovog kvesića koji nije odigro za tri godine tri četiti tekmedajte nam njegov video.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
a gdje je Jese ? sta je sa njim ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
torlak sa slobodnim papirima nema ni jednu ponudu osim naše toliko o kvalitetu torlaka.Kvalitet ide vani i ako treba platiti 400.00 eura (šeha).
Danas opet gomila strucnjaka poslije izvlacenja . Bice veselo . 
Željezničar za život cijeli !
Nisu uspjeli da se dogovore,tako sada stvari stoje do ovog trenutka,vjerovatno nista nece ni bitiLudLo 4 je napisao/la:a gdje je Jese ? sta je sa njim ?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Zna li neko sastav Želje iz jučerašnjeg meča protiv Zadra?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Proximic, Sarajevskigigant1921 i 36 gostiju.