Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 04 jul 2011, 20:30

Miranda je dosao gratis... ko zna mozda bude dobro pojacanje . 8-)

Juventus povisio ponudu na 40 mil Eura ,dakle odlicna ponuda e sada se ceka odgovor Caminera ali mislim da ce pristati te da je cigic novi igrac Juve-a. Ako se ne varam izjavio je da hoce da ode u neki tim koji igra LP :lol:

Silvio hoce da ostane u Atleticu uprkos zelji Benfice da ga otkupi ,inace volio bi da ostane jer me odusevio kada sam ga gledao protiv PSV-a .

Zarate iz Lazia je alternativa ukoliko ne uspije transfer Osvalda .

Danas je bilo prvo okupljane pod vodstvom profesora ,pozvano je 22 igraca :Joel, Iago, Valera, Silvio, Javi Manquillo, Pulido, Regalón, César Ortiz, Antonio López, Filipe Luis, Raúl García, Assunçao, Koke, Juanfran, Salvio, Fran Mérida, Reyes, Noguera, Saúl, Pedro y Collado.

Ajde Caminero dovedi konacno jedno zvucno ime ...postajem nervozan :o
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jul 2011, 20:56

Hemeb ga ja.. De sad ko je Silvio ko je Salvio.. Koji je bio u Bragi koji koju poziciju igra :oops: :oops:

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 04 jul 2011, 20:57

Silvio je iz Brage,defanzivac,dobar igrac, a Eduardo sALVIO napadac,bi na posudbi u Benfici,gledo sam i njega fino je igro u Benfici,mada prije toga nije nesto u atletiku bio valjda mlad

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jul 2011, 21:08

haris10 je napisao/la:Silvio je iz Brage,defanzivac,dobar igrac, a Eduardo sALVIO napadac,bi na posudbi u Benfici,gledo sam i njega fino je igro u Benfici,mada prije toga nije nesto u atletiku bio valjda mlad
Silvio je beton i prejako pojacanje za odbranu koja je sad armirana.. Opet Gabi i nije neki centralni vezni koji bi mogao povuc Athletico.. Mozda da uzmu od Reala Gaga il Lassa..
Miranda je solidan na manageru :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 jul 2011, 00:07

Fakat ako Aguera sad ne cusnu za 40 milja nece nikad vise te pare za njega biti ponudzene, znaci salji dalje :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jul 2011, 14:14

zeljocity je napisao/la:Fakat ako Aguera sad ne cusnu za 40 milja nece nikad vise te pare za njega biti ponudzene, znaci salji dalje :lol:
Ne znam sta sada glume :evil: Juve je ponudio 40 mil pa jbalo ih 5 mil ako im je bulja zinula za tim . Dobili su 25 mil eura od transfera De Gea pa do sada nikog nisu doveli a lafo se interesujemo za Borju,Ardu,Lamelu,Rossia itd :roll: Nakon sto nam je Valencia uzela Pareja ispred nosa ,sada ce to isto uraditi i sa Piattiem ,ej Valencia koja nema ta kifle a Atletico sa 25 mil ne zna nikog dovesti . Mislio sam sa ovim Caminerom da ce biti bolje a ono samo gore . :oops: Gabi: "El Atlético es el club más grande de España" 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 jul 2011, 14:31

'The Times': el City llegará a los 45 millones por Agüero

To sam ceko. :roll:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jul 2011, 17:08

I ja sam to cekao :D 8-)
budimo realni Juve nema te pare jedino Real ili City .
Diego Forlán: "Parece que el Atlético me quiere echar" :(

Znaci idoli ce imati 70 mil samo od De Gee i Aguera ,pa ajde da vidimo koje ce polovnjake dovesti.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jul 2011, 18:10

Joj kako bi volio da ode u city , ono realno :D
Samo NE real :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jul 2011, 18:12

juznjak> je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Fakat ako Aguera sad ne cusnu za 40 milja nece nikad vise te pare za njega biti ponudzene, znaci salji dalje :lol:
Ne znam sta sada glume :evil: Juve je ponudio 40 mil pa jbalo ih 5 mil ako im je bulja zinula za tim . Dobili su 25 mil eura od transfera De Gea pa do sada nikog nisu doveli a lafo se interesujemo za Borju,Ardu,Lamelu,Rossia itd :roll: Nakon sto nam je Valencia uzela Pareja ispred nosa ,sada ce to isto uraditi i sa Piattiem ,ej Valencia koja nema ta kifle a Atletico sa 25 mil ne zna nikog dovesti . Mislio sam sa ovim Caminerom da ce biti bolje a ono samo gore . :oops: Gabi: "El Atlético es el club más grande de España" 8-)
Valencia ima Braulio Vazqeza,covjeka koji radi sjajan posao :D Budzet kluba za pojacanja ovog ljeta je oko 20.miliona eura,a doveli smo vec tri izvrsna nogometasa,Piatti je izgleda cetvrti :D
Bgm Atl.Madrid ima veliku lovu i cudi me kako ne dovedu neko zvucno ime,mozda ne bi bilo lose da umjesto Kuna stigne Zarate,sjajan je nogometas :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jul 2011, 20:50

Zarate je alternativa ako ne uspije transfer Osvalda . :)

Nego predstavljen Gabi ,jedino pojacanje koje mi se dopada do sada .
slika

Gabi: "El Atlético es el club más grande de España" Atletico je najveci klub u Spaniji :mrgreen: 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 jul 2011, 01:13

Eo doveli ste (fali samo sluzbena potvrda) brata Brune Alvesa, Julia Alvesa, 20-godisnjeg veznjaka koji je standardni clan Rio Avea i mladjih Portugalskih selekcija, vazi za najperspektivnijeg Portugalskog nogometasa i predvidja mu se velika buducnost, cijena transfera je 2,5 milion ojera. Inace, i njegov agent je Jorge Mendes (kao i Coentraov, Ronaldov...), pa je tako ovaj covjek ovaj dan sredio dva transfera :D

Jebote, sta uradismo ovo juznjace. Portugalizirasmo klubove, u vas nekad Simao, sad Silvio i ovaj mali, ne znam 'ocel ostat onaj bot Tiago :D A u nas Mourinhova garda sa Coentraom, Ronaldom, Pepeom i Carvalhom :D

I ima mocnu frizuru:
slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 jul 2011, 01:24

Portillo je napisao/la:Eo doveli ste (fali samo sluzbena potvrda) brata Brune Alvesa, Julia Alvesa, 20-godisnjeg veznjaka koji je standardni clan Rio Avea i mladjih Portugalskih selekcija, vazi za najperspektivnijeg Portugalskog nogometasa i predvidja mu se velika buducnost, cijena transfera je 2,5 milion ojera. Inace, i njegov agent je Jorge Mendes (kao i Coentraov, Ronaldov...), pa je tako ovaj covjek ovaj dan sredio dva transfera :D

Jebote, sta uradismo ovo juznjace. Portugalizirasmo klubove, u vas nekad Simao, sad Silvio i ovaj mali, ne znam 'ocel ostat onaj bot Tiago :D A u nas Mourinhova garda sa Coentraom, Ronaldom, Pepeom i Carvalhom :D

I ima mocnu frizuru:
slika
Jes to u Kiseljaku mocno :lol: :lol: :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2011, 14:00

L_blancos je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Eo doveli ste (fali samo sluzbena potvrda) brata Brune Alvesa, Julia Alvesa, 20-godisnjeg veznjaka koji je standardni clan Rio Avea i mladjih Portugalskih selekcija, vazi za najperspektivnijeg Portugalskog nogometasa i predvidja mu se velika buducnost, cijena transfera je 2,5 milion ojera. Inace, i njegov agent je Jorge Mendes (kao i Coentraov, Ronaldov...), pa je tako ovaj covjek ovaj dan sredio dva transfera :D

I ima mocnu frizuru:
slika
Jes to u Kiseljaku mocno :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2011, 15:26

Opet neki polovnjak ,jbo ih portugalci sta su navalili na njih :roll:

Nego sezonu pocinjemo na Anoeti ,uvijek neugodno gostovanje za Atleti obzirom da u poslednjih 20 godina imamo samo jednu pobjedu i to ostvarenu prosle sezone kada je bilo 2-4 .

Evo i rasporeda prvog djela sezone .

Jornada: 1 - Fecha: 21/08/2011

REAL SOCIEDAD DE FUTBOL, SAD- CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 2 - Fecha: 28/08/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD- C. ATº. OSASUNA

vs

.Jornada: 3 - Fecha: 11/09/2011

VALENCIA C.F., SAD CLUB- ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 4 - Fecha: 18/09/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD -REAL RACING CLUB, SAD

vs

.Jornada: 5 - Fecha: 21/09/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD-REAL SPORTING DE GIJON, SAD

vs

.Jornada: 6 - Fecha: 25/09/2011

F.C. BARCELONA CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 7 - Fecha: 02/10/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD SEVILLA F.C., SAD

vs

.Jornada: 8 - Fecha: 16/10/2011

GRANADA C.F. CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 9 - Fecha: 23/10/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD R.C.D. MALLORCA, SAD

vs

.Jornada: 10 - Fecha: 26/10/2011

ATHLETIC CLUB -CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 11 - Fecha: 30/10/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD- REAL ZARAGOZA, SAD

vs

.Jornada: 12 - Fecha: 06/11/2011

GETAFE C.F., SAD-CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 13 - Fecha: 20/11/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD LEVANTE U.D., SAD

vs

.Jornada: 14 - Fecha: 27/11/2011

REAL MADRID C.F. CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 15 - Fecha: 04/12/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD RAYO VALLECANO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 16 - Fecha: 11/12/2011

R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 17 - Fecha: 18/12/2011

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD REAL BETIS BALOMPIE, SAD

vs

.Jornada: 18 - Fecha: 08/01/2012

MALAGA C.F., SAD CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD

vs

.Jornada: 19 - Fecha: 15/01/2012

CLUB ATLETICO DE MADRID, SAD VILLARREAL C.F., SAD

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2011, 22:07

Caminero: "No negociamos por el Kun" sada nije na prodaju :?

El Atlético transige y Forlán no se irá: Dakle Bogo ne ide nigdje 8-)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 jul 2011, 14:33

juznjak> je napisao/la:Caminero: "No negociamos por el Kun" sada nije na prodaju :?

El Atlético transige y Forlán no se irá: Dakle Bogo ne ide nigdje 8-)
Uh , kako bi volio da ostane...

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jul 2011, 16:26

[quote="juznjak>"]Caminero: "No negociamos por el Kun" sada nije na prodaju :?

El Atlético transige y Forlán no se irá: Dakle Bogo ne ide nigdje 8-)[/quote]
Pametan potez,ovim mu dize cijene.Barem ja tako mislim :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2011, 17:51

Sta se deres :D

El padre del Kun: "Va a jugar en el Atlético, tiene contrato por dos años"

Kaze Aguerov babo da ce ovaj igrati u Atleticu :roll: navijaci i nisu previse odusevljeni ovom izjavom 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 00:34

@ Juznjak,ko mu dodje ovaj Montoeli Clement Sonopo (17),kazu da je vrhunski talenat,jedan od najvecih na svetu,igra za seleciju drzave Lesoto,on treba da potpise za Atletiko?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []