Bas to, i ja sam glasao za to "45 miliona Realu"juznjak> je napisao/la:Solojuve@ nisu glasali samo colchonerosi , vecina je protiv da Kun ode u Real vjeruj mi
Miranda uskoro nuevo jugador del Atleti, bezze. Slicna prica i sa Taarabtom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bas to, i ja sam glasao za to "45 miliona Realu"juznjak> je napisao/la:Solojuve@ nisu glasali samo colchonerosi , vecina je protiv da Kun ode u Real vjeruj mi
Silvio je beton i prejako pojacanje za odbranu koja je sad armirana.. Opet Gabi i nije neki centralni vezni koji bi mogao povuc Athletico.. Mozda da uzmu od Reala Gaga il Lassa..haris10 je napisao/la:Silvio je iz Brage,defanzivac,dobar igrac, a Eduardo sALVIO napadac,bi na posudbi u Benfici,gledo sam i njega fino je igro u Benfici,mada prije toga nije nesto u atletiku bio valjda mlad
Ne znam sta sada glumezeljocity je napisao/la:Fakat ako Aguera sad ne cusnu za 40 milja nece nikad vise te pare za njega biti ponudzene, znaci salji dalje
Diego Forlán: "Parece que el Atlético me quiere echar"budimo realni Juve nema te pare jedino Real ili City .
Valencia ima Braulio Vazqeza,covjeka koji radi sjajan posaojuznjak> je napisao/la:Ne znam sta sada glumezeljocity je napisao/la:Fakat ako Aguera sad ne cusnu za 40 milja nece nikad vise te pare za njega biti ponudzene, znaci salji daljeJuve je ponudio 40 mil pa jbalo ih 5 mil ako im je bulja zinula za tim . Dobili su 25 mil eura od transfera De Gea pa do sada nikog nisu doveli a lafo se interesujemo za Borju,Ardu,Lamelu,Rossia itd
Nakon sto nam je Valencia uzela Pareja ispred nosa ,sada ce to isto uraditi i sa Piattiem ,ej Valencia koja nema ta kifle a Atletico sa 25 mil ne zna nikog dovesti . Mislio sam sa ovim Caminerom da ce biti bolje a ono samo gore .
Gabi: "El Atlético es el club más grande de España"

Jes to u Kiseljaku mocnoPortillo je napisao/la:Eo doveli ste (fali samo sluzbena potvrda) brata Brune Alvesa, Julia Alvesa, 20-godisnjeg veznjaka koji je standardni clan Rio Avea i mladjih Portugalskih selekcija, vazi za najperspektivnijeg Portugalskog nogometasa i predvidja mu se velika buducnost, cijena transfera je 2,5 milion ojera. Inace, i njegov agent je Jorge Mendes (kao i Coentraov, Ronaldov...), pa je tako ovaj covjek ovaj dan sredio dva transfera
Jebote, sta uradismo ovo juznjace. Portugalizirasmo klubove, u vas nekad Simao, sad Silvio i ovaj mali, ne znam 'ocel ostat onaj bot TiagoA u nas Mourinhova garda sa Coentraom, Ronaldom, Pepeom i Carvalhom
![]()
I ima mocnu frizuru:
L_blancos je napisao/la:Jes to u Kiseljaku mocnoPortillo je napisao/la:Eo doveli ste (fali samo sluzbena potvrda) brata Brune Alvesa, Julia Alvesa, 20-godisnjeg veznjaka koji je standardni clan Rio Avea i mladjih Portugalskih selekcija, vazi za najperspektivnijeg Portugalskog nogometasa i predvidja mu se velika buducnost, cijena transfera je 2,5 milion ojera. Inace, i njegov agent je Jorge Mendes (kao i Coentraov, Ronaldov...), pa je tako ovaj covjek ovaj dan sredio dva transfera
Jebote, sta uradismo ovo juznjace. Portugalizirasmo klubove, u vas nekad Simao, sad Silvio i ovaj mali, ne znam 'ocel ostat onaj bot TiagoA u nas Mourinhova garda sa Coentraom, Ronaldom, Pepeom i Carvalhom
![]()
I ima mocnu frizuru:
![]()
![]()
Uh , kako bi volio da ostane...juznjak> je napisao/la:Caminero: "No negociamos por el Kun" sada nije na prodaju![]()
El Atlético transige y Forlán no se irá: Dakle Bogo ne ide nigdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.