nisam u toku jarane, bil mi mogao u par rijecenica reci sta je veldin uradio u BL ? HvalaDirk je napisao/la:Neka je Vldin otisao on za mene svakako ne vrijedi vise poslije utakmice u Banja luci, tako da ovo i nije hendikep zaboravio seljacic ko mu je dao sve sto sada ima ... neka se on uhvati mesara i sto dalje od FKS !!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zvao nas jedan na jedan ..hordas_Bec je napisao/la:nisam u toku jarane, bil mi mogao u par rijecenica reci sta je veldin uradio u BL ? HvalaDirk je napisao/la:Neka je Vldin otisao on za mene svakako ne vrijedi vise poslije utakmice u Banja luci, tako da ovo i nije hendikep zaboravio seljacic ko mu je dao sve sto sada ima ... neka se on uhvati mesara i sto dalje od FKS !!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:zvao nas jedan na jedan ..hordas_Bec je napisao/la:nisam u toku jarane, bil mi mogao u par rijecenica reci sta je veldin uradio u BL ? HvalaDirk je napisao/la:Neka je Vldin otisao on za mene svakako ne vrijedi vise poslije utakmice u Banja luci, tako da ovo i nije hendikep zaboravio seljacic ko mu je dao sve sto sada ima ... neka se on uhvati mesara i sto dalje od FKS !!![]()
![]()
![]()

nisam ,nego sam preskocio ogradu i on poce bjezat i govoriti "hajde misu" hahah ajde jbt ga nbt da ne off topicarimo vise hahaha

FK SARAJEVO.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma jbg, kod nas previse problema stvarno i kad krenemo nabolje...
Bez desnog beka(Bane i Lede), povrijedjeni Pehla, pa i Piksi..vjerovatno nece moci igrati protiv Orebra(Pehlic nece sigurno) i Skoro koji je van trenaznog procesa, tako da ni on vjerovatno nece moci.
To su skoro 4 pozicije u timu i skoro 4 glavna igraca...
A i generalno, upitno je koliko su ostali spremni..Torlak se tek sad prikljucuje
Za 8 dana je prva tekma...nadat se najboljem.
Bez desnog beka(Bane i Lede), povrijedjeni Pehla, pa i Piksi..vjerovatno nece moci igrati protiv Orebra(Pehlic nece sigurno) i Skoro koji je van trenaznog procesa, tako da ni on vjerovatno nece moci.
A i generalno, upitno je koliko su ostali spremni..Torlak se tek sad prikljucuje

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ko mu hebe mater.Seljacic klasicni.Ako je neko od ovih svih momaka iole zaradio u zivotu on je,i jos se kurci.Idi papak daleko ti kuca.Sta me brine je samo situacija na desnoj strani gdje nam ostade jadni comor.Ruku na srce nije neki igrac i misljenja sam da ne zasluzuje sveti dres,al hajd.........bice nesto.......
brate torlak je spreman kao i svaki drugi igrac sarajeva jer je od pocetka u trenaznom procesu sa timom...i igrao je u tekmi sarajevo slavija i redovno trenirao i u fojnici i u hadzicima...sa ostatkom tima..jedino ako ti nisi mislio na nesto drugosarajlija89 je napisao/la:Ma jbg, kod nas previse problema stvarno i kad krenemo nabolje...
A i generalno, upitno je koliko su ostali spremni..Torlak se tek sad prikljucuje![]()

FK SARAJEVO.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ja preporucujem sebe.Igram stopera,ali kad se 20 desnih bekova povrijedi ja sam jedino rijesenjealibi je napisao/la:Ma ko mu hebe mater.Seljacic klasicni.Ako je neko od ovih svih momaka iole zaradio u zivotu on je,i jos se kurci.Idi papak daleko ti kuca.Sta me brine je samo situacija na desnoj strani gdje nam ostade jadni comor.Ruku na srce nije neki igrac i misljenja sam da ne zasluzuje sveti dres,al hajd.........bice nesto.......

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
zagri se ulaziš
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Za zagrijavanje nema vremena,ostalo je 8 dana do utakmice sa Orebrom i izgleda da cu morati igrati bez pripremagavran je napisao/la:zagri se ulaziš

samo potpisi ugovor da te sutra mogu prijaviti 

Prvaci SRBIH :1946
- sarajlija89
- Kontakt:
U pravu si @mma_hz, sunce me osamutilo
..igro je prvo poluvrijeme sa Slavijom pa ga izveo.
No, dobro, stoji ovo sto sam reko, nejga nisam ni ubrajo tu
@Admire
Igrao je protiv besiktasa onu sezonu, koliko se ja sjecam, a mislim da se sjecam

No, dobro, stoji ovo sto sam reko, nejga nisam ni ubrajo tu

@Admire
Igrao je protiv besiktasa onu sezonu, koliko se ja sjecam, a mislim da se sjecam

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Necu na manje od 3 godine i 50.000 KM na ruke.gavran je napisao/la:samo potpisi ugovor da te sutra mogu prijaviti
-
- Kontakt:
Igrace Pixi protiv Orebra ba ..mma_hz je napisao/la:brate torlak je spreman kao i svaki drugi igrac sarajeva jer je od pocetka u trenaznom procesu sa timom...i igrao je u tekmi sarajevo slavija i redovno trenirao i u fojnici i u hadzicima...sa ostatkom tima..jedino ako ti nisi mislio na nesto drugosarajlija89 je napisao/la:Ma jbg, kod nas previse problema stvarno i kad krenemo nabolje...
A i generalno, upitno je koliko su ostali spremni..Torlak se tek sad prikljucuje![]()
Za 8 dana je prva tekma...nadat se najboljem.![]()

Prodje ovaj ljekarski i eto ga u Medjugorje . Pehla ce se oporavit do lige aBd .... Sad treba izgurat Europu kako tako a onda kad se svi oporave i spreme u ligi da malo ozbiljinje igramo...Hadzija je sad skroz oporavljen,spreman fizicki i sigurno bolji Harisa na krilu i od Belog na beku pa moze uletit :
po 10000 ti put..
SKORO,bek,golman i Vidovic ako moze!!!! to je to
-
- Kontakt:
Zdravo komšije, rijetko kad pišem ovdje (što je i logično), ali na transfermarktu piše da je Veldin Muharemović otiš'o u FK Khazar Lenkoran. Da li je ovo istina?
P.S. Nemojte mi sad početi govoriti: "vidi ga ponad'o se da će u Želju otići" itd., itd. Zanima me naša liga i zanimaju me sastavi s kojima će ući klubovi u sljedeću sezonu. Molio bih one koji znaju da mi daju odgovor. Pozdrav!
P.S. Nemojte mi sad početi govoriti: "vidi ga ponad'o se da će u Želju otići" itd., itd. Zanima me naša liga i zanimaju me sastavi s kojima će ući klubovi u sljedeću sezonu. Molio bih one koji znaju da mi daju odgovor. Pozdrav!
U mom svijetu važe moja pravila
-
- Kontakt:
jeste...TheDinoRules je napisao/la:Zdravo komšije, rijetko kad pišem ovdje (što je i logično), ali na transfermarktu piše da je Veldin Muharemović otiš'o u FK Khazar Lenkoran. Da li je ovo istina?

p.s. nista od crnca, nije nista bolji od Kene,Comora,Nuhica ...
Nista se nije promjenilo samo sto sad moras pod prioritet staviti desnog beka,ovako nisi morao jel si se kao i mogao osloniti na Ledeta,sad nemas ni jednog desnog beka,osim Comora iako on to nije...
Opet ti treba i novi golman jel Hadzija nece ostajati u Sarajevu...i eto to ti je to pod moranje,Skoro je zavrsen sad dal ce doci za 2 dana il za 10 dana ugl nas je,pa igrao protiv Orebra neigrao...
Puno ljudi zakukaju na na prvu,a isto se i pocnu radovati na prvu, a kad podvuces crtu opet dodjes na isto,eto trazili smo golmana,trazis ga jos,mozda ces dobiti i boljeg nego sto si prvobitno dobio,i desni bek ti je bio cilj i ovako ti je cilj,tako da ti to dodje na isto,samo eto sto bzvz dani prolaze,pojma nemam ni ko je otisao u Medjugorje valjda nekad objave
,nervira me samo sto se ceka ovoliko,i sto jos neznamo na cemu smo,eto jedino sto se sve oduzilo zbog nekih ranijih stvari
Opet ti treba i novi golman jel Hadzija nece ostajati u Sarajevu...i eto to ti je to pod moranje,Skoro je zavrsen sad dal ce doci za 2 dana il za 10 dana ugl nas je,pa igrao protiv Orebra neigrao...
Puno ljudi zakukaju na na prvu,a isto se i pocnu radovati na prvu, a kad podvuces crtu opet dodjes na isto,eto trazili smo golmana,trazis ga jos,mozda ces dobiti i boljeg nego sto si prvobitno dobio,i desni bek ti je bio cilj i ovako ti je cilj,tako da ti to dodje na isto,samo eto sto bzvz dani prolaze,pojma nemam ni ko je otisao u Medjugorje valjda nekad objave

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
100 % ma 1000% Lede nece u Zelju....Stari mu Pitar pa brat jedan, drugi igra u FKS,pa raja..tek komsije itd...Znaci LEDE OTISAO vani( AZERBEJDZAN) ili sto se nase lige tice samo SARAJEVO !!!TheDinoRules je napisao/la:Zdravo komšije, rijetko kad pišem ovdje (što je i logično), ali na transfermarktu piše da je Veldin Muharemović otiš'o u FK Khazar Lenkoran. Da li je ovo istina?
Zadnja izmjena: ZLi, dana/u 06 jul 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, Burberry46, dark44, ErosViverosViv, mnon46, MSOZ101, N3R3D, pitara, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, sekac, supervizor, Tarapi i 178 gostiju.