blago vama, eto imate zagarantovano jedno pojacanje za pola godine... povratak otpisanihZLi je napisao/la:100 % ma 1000% Lede nece u Zelju....Stari mu Pitar pa brat jedan, drugi igra u FKS,pa raja..tek komsije itd...Znaci LEDE OTISAO vani ili sto se nase lige tice samo SARAJEVO !!!TheDinoRules je napisao/la:Zdravo komšije, rijetko kad pišem ovdje (što je i logično), ali na transfermarktu piše da je Veldin Muharemović otiš'o u FK Khazar Lenkoran. Da li je ovo istina?
P.S. Nemojte mi sad početi govoriti: "vidi ga ponad'o se da će u Želju otići" itd., itd. Zanima me naša liga i zanimaju me sastavi s kojima će ući klubovi u sljedeću sezonu. Molio bih one koji znaju da mi daju odgovor. Pozdrav!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jel 100% ovo za Skoru ??miky_hz je napisao/la:Nista se nije promjenilo samo sto sad moras pod prioritet staviti desnog beka,ovako nisi morao jel si se kao i mogao osloniti na Ledeta,sad nemas ni jednog desnog beka,osim Comora iako on to nije...
Opet ti treba i novi golman jel Hadzija nece ostajati u Sarajevu...i eto to ti je to pod moranje,Skoro je zavrsen sad dal ce doci za 2 dana il za 10 dana ugl nas je,pa igrao protiv Orebra neigrao...
Puno ljudi zakukaju na na prvu,a isto se i pocnu radovati na prvu, a kad podvuces crtu opet dodjes na isto,eto trazili smo golmana,trazis ga jos,mozda ces dobiti i boljeg nego sto si prvobitno dobio,i desni bek ti je bio cilj i ovako ti je cilj,tako da ti to dodje na isto,samo eto sto bzvz dani prolaze,pojma nemam ni ko je otisao u Medjugorje valjda nekad objave,nervira me samo sto se ceka ovoliko,i sto jos neznamo na cemu smo,eto jedino sto se sve oduzilo zbog nekih ranijih stvari
Inace, to ja pokusavam da kazem. Svedes sve na papir i vidis da si na istom.
Golmani: Dino,Ibro, Treba pojacanje i to pod hitno
Stoperi: Torlak,Dupovac,Maksa i Begic sa priprema ako je otisao u Medjugorje(citaj potpisao)
Na desnom krilu imamo: Pixija,Suljica ,Vucinu a i Smigalovic moze uletiti
Na ljevom krilu imamo: Hareta,Hadziju,Pehlu
Na ljevom beku: Beli,Trebinjac (Beli mozda nije idealan ali ako sve ostalo bude dobra moze on biti solidan)
Na desnom beku: Treba pojacanje a imamo Comora za rezerve(odigrao 2 tekme kao bek,jednu EXTRA drugu slabije...)
Zadnji vezni: Vucina,Keno,Comor,Maxa i Nuhic a spominje se i Vidovic
Napad: Haskic,Obuca i Hare moze uletit a treba nam i Skoro
Od 5 sto su boldirani mislim da Begica nebi trebalo biti problem dovesti(naravno ako zasluzuje) Ostaju cetvorica.
Njih 4 bi ovako poredao po prioritetu 1) Skoro 2) Desni bek 3) Golman 4) Vidovic
eh ovako...1) Skoro nam treba da popravi realizaciju,bicemo ubitacniji 5 puta ako dodje
2)Desni bek nam treba jer imamo samo jednog i to neprovjerenog
3)Golman nam treba jer imamo dvojicu od kojih je jedan taraba a drugi ima kvalitet ali je nesiguran i psiholoski padne brzo
4)Dolazak Vidovica bi gurnuo Vucinu na mjesto krila ili ofanzivnog veznog....
Nista buraz poslije utakmice u kojoj kako treba centra nismo presli, dosao je kod nas i pitao nas zasto smo nezadovoljni i onda onako mangupski htio da se tuce sa nasim clanovima, koji nisu mogli da mu odgovore jer su bili iza ograde i policija je bila tu ... Usput ovim putem mu porucujem da ne prica kako voli FKS jer isti klub zavlaci od svog povratka potpisujuci amaterske ugovore na 3 mjeseca da bi docekao ponudu i ispalio nam se kao danas sto je uradio ...hordas_Bec je napisao/la:nisam u toku jarane, bil mi mogao u par rijecenica reci sta je veldin uradio u BL ? HvalaDirk je napisao/la:Neka je Vldin otisao on za mene svakako ne vrijedi vise poslije utakmice u Banja luci, tako da ovo i nije hendikep zaboravio seljacic ko mu je dao sve sto sada ima ... neka se on uhvati mesara i sto dalje od FKS !!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ovo je vec po ko zna koji put vec vidjena od euforije do neizvjesnosti atmosfera, ocigledno mi dobrih problema imamo sa finansijama i nazalost bez para mozes racku svirat djabe sve ljubav prema klubu kad se danas ne zivi od ljubavi ljudi i to ovdje mnogi ne kontaju i ne razumiju,malo mi beze price pojednih ovdje za nase igrace koji dok su tu ma nema kraljevi, carevi jel ljudi odu sto bi se reklo trbuhom za kruhom (pojedini igraci ne svi) odma im se prisiju epiteti izdajice ,ckepi ...ja fakat kontam sve ove igrace koji odu e kad bi ti njima ponudio finu i redovnu platu svi bi oni manje-vise igrali a ovako samo strepis (navijaci i trener) hoce ti otici ovaj ili onaj igrac al jbg kad je takva realnost vecine bh klubova pa tako i nasa ,da se razumijemo nije ovo kritika ovoj upravi vidim ljudi se trude valja u ovoj krizi i skupit pare al mislim da ako ovaj definitivno igracki kadar ostane s eventualnim golmanom moze se u ligi napravit nesto a za evropu nisam nesto optimistican 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Hajde mi objasni zasto Torlak i Hadzic pristaju da igraju za uslove kao Lede, a isti ovaj ne pristane ... hoces mi reci da su prva dvojica zaradila nesto vise od njega pa su zato ostala u FKS...Lede je igrac koji je sasvim solidno zaradio ali izgleda da su mu pare usle u glavuadnanhz je napisao/la:Ovo je vec po ko zna koji put vec vidjena od euforije do neizvjesnosti atmosfera, ocigledno mi dobrih problema imamo sa finansijama i nazalost bez para mozes racku svirat djabe sve ljubav prema klubu kad se danas ne zivi od ljubavi ljudi i to ovdje mnogi ne kontaju i ne razumiju,malo mi beze price pojednih ovdje za nase igrace koji dok su tu ma nema kraljevi, carevi jel ljudi odu sto bi se reklo trbuhom za kruhom (pojedini igraci ne svi) odma im se prisiju epiteti izdajice ,ckepi ...ja fakat kontam sve ove igrace koji odu e kad bi ti njima ponudio finu i redovnu platu svi bi oni manje-vise igrali a ovako samo strepis (navijaci i trener) hoce ti otici ovaj ili onaj igrac al jbg kad je takva realnost vecine bh klubova pa tako i nasa ,da se razumijemo nije ovo kritika ovoj upravi vidim ljudi se trude valja u ovoj krizi i skupit pare al mislim da ako ovaj definitivno igracki kadar ostane s eventualnim golmanom moze se u ligi napravit nesto a za evropu nisam nesto optimistican
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Sto se desi sa Hadzidzulbicem?! 
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Slomio prst. Mora na operaciju.mostarskiplemic je napisao/la:Sto se desi sa Hadzidzulbicem?!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:Slomio prst. Mora na operaciju.mostarskiplemic je napisao/la:Sto se desi sa Hadzidzulbicem?!
u njegovim godinama bez fixatora nema pomoci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ev samo bi ovo da te pitam i nista vise da li bi ti igrao djabe godinu dana il za za par stojaDirk je napisao/la:Hajde mi objasni zasto Torlak i Hadzic pristaju da igraju za uslove kao Lede, a isti ovaj ne pristane ... hoces mi reci da su prva dvojica zaradila nesto vise od njega pa su zato ostala u FKS...Lede je igrac koji je sasvim solidno zaradio ali izgleda da su mu pare usle u glavuadnanhz je napisao/la:Ovo je vec po ko zna koji put vec vidjena od euforije do neizvjesnosti atmosfera, ocigledno mi dobrih problema imamo sa finansijama i nazalost bez para mozes racku svirat djabe sve ljubav prema klubu kad se danas ne zivi od ljubavi ljudi i to ovdje mnogi ne kontaju i ne razumiju,malo mi beze price pojednih ovdje za nase igrace koji dok su tu ma nema kraljevi, carevi jel ljudi odu sto bi se reklo trbuhom za kruhom (pojedini igraci ne svi) odma im se prisiju epiteti izdajice ,ckepi ...ja fakat kontam sve ove igrace koji odu e kad bi ti njima ponudio finu i redovnu platu svi bi oni manje-vise igrali a ovako samo strepis (navijaci i trener) hoce ti otici ovaj ili onaj igrac al jbg kad je takva realnost vecine bh klubova pa tako i nasa ,da se razumijemo nije ovo kritika ovoj upravi vidim ljudi se trude valja u ovoj krizi i skupit pare al mislim da ako ovaj definitivno igracki kadar ostane s eventualnim golmanom moze se u ligi napravit nesto a za evropu nisam nesto optimistican
To je on sam sebe zahebao u startu prvo sto je potpisivao ugovor na tri-sest mjeseci,a u medijima davao izjave da je ugovor potpisan na dvije godine...i nek je igro dzaba i polusezonu bez ugovora,nemas ugovor netrebas biti ni placen,hvala prijatno,sta cu ti platiti ako te nemam na papiru..odma se u startu sve to trebalo rijesiti,mozemol se dogovoriti,ako nemozemo hvala prijatno,evo ti ispisnica haj dalje,al znas brate na cemu si,zna klub da ne racuna na igraca,zna i igrac da nema vise sta tu traziti
Ovo govorim za svakoga,pa i Torlaka,i Ledeta pa i Hadziju,evo ti brate ovoliko ti mi nudimo,nisi zadovoljan ok hvala lijepo za sve uredjeno,ti idi dalje,mi cemo traziti novog igraca koji ce igrati za toliko koliko dajemo,cist racun i nema peglanja ni zavlacenja,ni odlazenja u po priprema i tih zavrzlama...znaci greska i uprave sto se ovoliko vuce sa njima ...a ti igraci da imaju tolike ponude kao sto pricaju davno bi otisli,a ljubav mi ostavi za kasnije,to prodaji kome mozes
Ovo govorim za svakoga,pa i Torlaka,i Ledeta pa i Hadziju,evo ti brate ovoliko ti mi nudimo,nisi zadovoljan ok hvala lijepo za sve uredjeno,ti idi dalje,mi cemo traziti novog igraca koji ce igrati za toliko koliko dajemo,cist racun i nema peglanja ni zavlacenja,ni odlazenja u po priprema i tih zavrzlama...znaci greska i uprave sto se ovoliko vuce sa njima ...a ti igraci da imaju tolike ponude kao sto pricaju davno bi otisli,a ljubav mi ostavi za kasnije,to prodaji kome mozes
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@ adnan HŽ
kad toliko lete za lovom egzistencija ovo ono ...sto se uvijek po pravili vraćaju u matični klub.... Kako će Lede poslije godinu ili godinu i po pgledati nas navijače u oci kad avaz objavi Muharemovic u FCS-u. Pa jel tolka glad jebote dazabijas nož svom klubu kada on izlazi na euro scenu.Šta će onda pričati papcic mali. Sto onda ne kaže, jest nisam trebo, zajebo sam i klub i navijače. Ali racku tebra, onda se usute i placu za FCS za navijačima itd.
Znaci SAD si nas zajebo al nema veze , eto mene opet pa makar plata bila milja i to neredovno.
Jadno, mizerno i ljigavo
kad toliko lete za lovom egzistencija ovo ono ...sto se uvijek po pravili vraćaju u matični klub.... Kako će Lede poslije godinu ili godinu i po pgledati nas navijače u oci kad avaz objavi Muharemovic u FCS-u. Pa jel tolka glad jebote dazabijas nož svom klubu kada on izlazi na euro scenu.Šta će onda pričati papcic mali. Sto onda ne kaže, jest nisam trebo, zajebo sam i klub i navijače. Ali racku tebra, onda se usute i placu za FCS za navijačima itd.
Znaci SAD si nas zajebo al nema veze , eto mene opet pa makar plata bila milja i to neredovno.
Jadno, mizerno i ljigavo
99,9% se slazem s tobommiky_hz je napisao/la:To je on sam sebe zahebao u startu prvo sto je potpisivao ugovor na tri-sest mjeseci,a u medijima davao izjave da je ugovor potpisan na dvije godine...i nek je igro dzaba i polusezonu bez ugovora,nemas ugovor netrebas biti ni placen,hvala prijatno,sta cu ti platiti ako te nemam na papiru..odma se u startu sve to trebalo rijesiti,mozemol se dogovoriti,ako nemozemo hvala prijatno,evo ti ispisnica haj dalje,al znas brate na cemu si,zna klub da ne racuna na igraca,zna i igrac da nema vise sta tu traziti
jel prije imao problema sa srcem znal ko vise ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
NIje. Prijašnje ljekarske preglede je uredno prolazio. Pa igrap je cjelu sezonu normalno i dv aljekarska prošao u toku iste.19TM87 je napisao/la:jel prije imao problema sa srcem znal ko vise ?
Nadam se da će naš stručnjak dr,Kabil dati sve od sebe da momku pomogne.Poslije silnih stresova ,evo šta dođe i niko za to neće odgovarati.Žao mi je strašno momka i želi mu što brži oporavak.
- Crni gavran
- Kontakt:
Nadam se da sa Kojasevicem nije nista ozbiljno. I Sulejman Smajic je svojevremeno imao kao nekih problema sa srcem, ali je nastavio uspjesno igrati.
Zelim mu prije svega sto brzi oporavak, a zeleni teren manje vise......
Zelim mu prije svega sto brzi oporavak, a zeleni teren manje vise......
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Momak ima malo "veći" puls, što ne mora značiti ništa ozbiljno. Nije to rijetka pojava kod sportista. Ali se iz predustrožnosti moraju obaviti dodatne pretrage.
Imam dobrog jarana koji igra basket... Puls mu 100 do 130. Svi nalazi uredni do bola. Igra covjek i dalje, trenira, pliva
Damire biće to OK AkoBogda.. vidjeces
Damire biće to OK AkoBogda.. vidjeces
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, nedimmmm1337, Ramirez i 83 gosta.