Joj jes mi vokri sto se nece ici u Split a vec 2 autobusa popunjena....jbm ti prevoznike koji te izrade 5 do 12
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pixiju zelim da sto prije prodjete pretrage i da se prikljuci ekipi u Medjugorju.
Joj jes mi vokri sto se nece ici u Split a vec 2 autobusa popunjena....jbm ti prevoznike koji te izrade 5 do 12
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahaha, sad' kad ono Mirza osvoji titulu sa Velezom..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Fino cemo ga docekati u trecem kolu,aBd planirana je kita cvjeca,ali se odlucilo da od cvjeca nema nista a ovo prvo sigurno ce dobiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
samosarajvo
- Kontakt:
Pixi na svom FB zidu napisao kako sutra ide u Medjugorje rano 
Lede
zaradi dobru lovu ali kad ti ne bude išlo u Iranu ili ti bude dosta daljine a nostalgija trese, zaobidji kosevo živ bio jer ti nije dovoljno ono sto ti je ponudjeno. Ne mogu da vjerujem da si tako kurvanjski nastupio...ugovori na 3 mjeseca a samo si ceko ponudu. Nama si reko a i novinarima da si potpiso na 2 god. Čemu ta laž moj Lede kad si evo sad pokazao svoje prave namjere. Stidi se jarane svog postupka
zaradi dobru lovu ali kad ti ne bude išlo u Iranu ili ti bude dosta daljine a nostalgija trese, zaobidji kosevo živ bio jer ti nije dovoljno ono sto ti je ponudjeno. Ne mogu da vjerujem da si tako kurvanjski nastupio...ugovori na 3 mjeseca a samo si ceko ponudu. Nama si reko a i novinarima da si potpiso na 2 god. Čemu ta laž moj Lede kad si evo sad pokazao svoje prave namjere. Stidi se jarane svog postupka
A fino naglasava idem poslije Veleza,i idem poslije Veleza jednom,pa drugi put,i bgm ode poslije Veleza i to pravo u Velez 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@samosarajevo
extra vijest za Pixija... imaš pivu i fuka 21.07
čekam te u kafani na stadionu
extra vijest za Pixija... imaš pivu i fuka 21.07
čekam te u kafani na stadionu
Ma nek ide i u Barcu jer tek tamo može imati 100 000 navijača
daleko mu kuca od koševa ...i puncu
daleko mu kuca od koševa ...i puncu
Pozdravljam naše sportske rivale i prijatelje iz šehera. Bez obzira šta vi mislili o Mirzi, i to je vaše mišljenje, jer je demokratija, ali je čovjek u skoro nemogućim uslovima Sarajevo izveo u Evropu i to zasluženo, da nije bilo nekih kikseva, mogli ste uzeti prvo mjesto, komotno, ali ovo iskreno kažem. Mirza je vaša poslijeratan igračka legenda, i nadam se da će napraviti približne rezultate s nama, kao što je i s vama, ovog Plišeka ne volim, Husrefa izuzetno cijenim i poštujem.miky_hz je napisao/la:A fino naglasava idem poslije Veleza,i idem poslije Veleza jednom,pa drugi put,i bgm ode poslije Veleza i to pravo u Velez
Možda ovo i nije slučajno jer je Mirza u Francuskoj igrao, a krajem mjeseca se upravo ide u francusku na završni dio priprema, ko zna...
Jes a sezonu prije je isto imao nemoguce(pod navodnicima
) uslove,pa se plasirao na sajam sljiva u Vojkovicima...pratis pricu sa strane,pa ti je to drugo mjesto bilo uspjeh,a to sto je ovdje rat zbog njega haman izbio to nista
..recimo isti taj je kriv sto je dosla ta situacija,jel isto taj sezonu prije se nije plasirao u Evropu a rekao je da ce se povuci ako to ne ispuni,pa se ne povuce naravno,a da je recimo tu sezonu isto obezbjedio Evropu,onda mu ova prethodna nebi bila nemoguca sto ti kazes,nego bi bilo love od Evrope,pa bi mu se sastavila i dobra ekipa,i tako al jok sto ce mu to,ma jasta on je osvojio drugo mjesto iz dva pokusaja,ma nema sto kaze Prljaca najuspjesniji posljeratni trener u BiH,nebi me cudilo i Prljacu da vam dovuce tamo...a to da je igraca legenda,to macku o rep okaci,ima bar xxx igraca sa vise utakmica dresu Sarajeva nego taj sto ima al eto on ko negdje igro pa sam sebe naziva legendom kluba,jos ako vam punca dovede nema vam kraja
-
matrix1982
- Kontakt:
Mislim da je nama navijacima bio trener Zoze Maurinho ili kojem
slucaju Gvardiola nama nebi valjao nasim navijacima.... jer nevidimo
nista osim nekog rezultata koji nam prezentuju neki koji nevole ljude, koji zele
dobro Sarajevu kao Mirza..... Covjek je od nula sastava doveo u Evropu
a kada smo imali bolju ekipu nismo mogli nista uraditi....
Sve dok mi budemo tjerali nase ljude nikada necemo docekati radost
slucaju Gvardiola nama nebi valjao nasim navijacima.... jer nevidimo
nista osim nekog rezultata koji nam prezentuju neki koji nevole ljude, koji zele
dobro Sarajevu kao Mirza..... Covjek je od nula sastava doveo u Evropu
a kada smo imali bolju ekipu nismo mogli nista uraditi....
Sve dok mi budemo tjerali nase ljude nikada necemo docekati radost
Zadnja izmjena: matrix1982, dana/u 06 jul 2011, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
1 od 100 000
-
matrix1982
- Kontakt:
A recimi gdje vidis 1 od 100.000miky_hz je napisao/la:1 od 100 000
sto mislis da nema vise navijaca na Kosevu
Ja sam cuo ako zelis uci medji sto hiljada Mirzini navijaca da moras biti zalizanmatrix1982 je napisao/la:A recimi gdje vidis 1 od 100.000miky_hz je napisao/la:1 od 100 000
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
matrix1982
- Kontakt:
Brateee boli mene za Mirzu ali kazem da pljujemo po covjekuDirk je napisao/la:Ja sam cuo ako zelis uci medji sto hiljada Mirzini navijaca da moras biti zalizanmatrix1982 je napisao/la:A recimi gdje vidis 1 od 100.000miky_hz je napisao/la:1 od 100 000
koji to sigurno nije zasluzio a ljude iz Uprave ne sadasnje vec
prije kazemo da su dobri i tako..... Moramo malo realno pricati
ako nezelimo Mirzu kao trenera lijepo se moze covjek necu reci
otjerati ali smjeniti......
Kako nije zasluzio svojom pres konferencijom je oblatio FKS za citav zivot ... navratiti ljude da lazu kako nemaju struje i slicno moze samo jedan zlobnik nikako covjek koji kako ti kazes pomaze FKS 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
matrix1982
- Kontakt:
Pa mislim da nisi dobro upucen a nisi jer neznas pravu ISTINU ko sabotiraDirk je napisao/la:Kako nije zasluzio svojom pres konferencijom je oblatio FKS za citav zivot ... navratiti ljude da lazu kako nemaju struje i slicno moze samo jedan zlobnik nikako covjek koji kako ti kazes pomaze FKS
oko toga...... valjda nama trebaju doci predsjednici za dovodjenje pojacanja
Nemoze se smjeniti kad je imao ugovor jaci od Alexa Fergusona,kojeg je potpisao kad je bio haos u klubu,i naso se mudonja potpisati sa Baljkom ugovor ni manje ni vise nego 4 godine...on da je frajer ko sto nije,on se nakon prve sezone sam trebao povuci i nebi bilo frke i zajebancije ni na njegov racun a ni na nas bogami,jel je fino rekao cilj je Evropa ako ne bude toga ja odlazim,i eto nije bilo Evrope,on nije otisao...nije sitno muda i ko covjek priznao,e rekao sam tako kako sam rekao,to nisam ispununio i sad cu da odrzim rijec i povucem se u miru,kao Cala sto je uradio kad je rekao kad vidim da traze moj odlazak ja cu se sam povuci netreba mi niko govoriti,Cali se fino reklo,covjek otisao i hvala lijepo,nit mu je ko hebao mater nit koji klinac,ovaj se napravio mudonja pa poceo da se prsi i kofrci,i nastalo sranje kakvo je nastalo i sta te sad cudi to sto se desavalo,sam pao sam se ubio sto kazu,trazili ste gledajte
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 jul 2011, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
matrix1982
- Kontakt:
Ma buraz sve dok mi navijaci budemo vodili politiku klubamiky_hz je napisao/la:Nemoze se smjeniti kad je imao ugovor jaci od Alexa Fergusona,kojeg je potpisao kad je bio haos u klubu,i naso se mudonja potpisati sa Baljkom ugovor ni manje ni vise nego 4 godine...on da je frajer ko sto nije,on se nakon prve sezone sam trebao povuci i nebi bilo frke i zajebancije ni na njegov racun a ni na nas bogami,jel je fino rekao cilj je Evropa ako ne bude toga ja odlazim,i eto nije bilo Evrope,on nije otisao...nije sitno muda i ko covjek priznao,e rekao sam tako kako sam rekao,to nisam ispununio i sad cu da odrzim rijec i povucem se u miru,kao Cala sto je uradio kad je rekao kad vidim da traze moj odlazak ja cu se sam povuci netreba mi niko govoriti,Cali se fino reklo,covjek otisao i hvala lijepo,nit mu je ko hebao mater nit koji klinac,ovaj se napravio mudonja pa poceo da se prsi i kofrci,i nastalo sranje kakvo je nastalo
nigdje nas... pa ti kako hoces
Pa sabotira to sve Mirsad Fazlagic a Mirza je njemu vrlo znan tako da mu je prvi vrlo jasno i namjestio ugovor koji na svu srecu vise ne vazimatrix1982 je napisao/la:Pa mislim da nisi dobro upucen a nisi jer neznas pravu ISTINU ko sabotiraDirk je napisao/la:Kako nije zasluzio svojom pres konferencijom je oblatio FKS za citav zivot ... navratiti ljude da lazu kako nemaju struje i slicno moze samo jedan zlobnik nikako covjek koji kako ti kazes pomaze FKS
oko toga...... valjda nama trebaju doci predsjednici za dovodjenje pojacanja
Matrix bolje da mi vodimo politiku nego Mirza i oni koji su doveli klub na dno ...
Brat kad se okuplja tih sto hiljada navijaca, Olimpicu su prijeko potrebni ... placenici