FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 20:51

daleko mu kuća, i njemu i familiji, od Titove 38b.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 06 jul 2011, 20:53

VanBasten je napisao/la:daleko mu kuća, i njemu i familiji, od Titove 38b.
Pa sumnjam uz takvu politiku prijatelja 1946 tesko

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 20:53

TeaM87 je napisao/la:hahahaha pitari raspadate se, čuj ovog srce, onaj bolestan, najbolii vam igrači mole Želju da ih primi, doveli plišeka koji ce vam bit otpravnik i još idu u međugorje na naš teren hahahaha
S vama i s B timom.
Sa koliko igrača ovaj put da izađemo u 13. kolu, 6, 7, pa da nas pobjedite?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 06 jul 2011, 20:53

TeaM87 je napisao/la:hahahaha pitari raspadate se, čuj ovog srce, onaj bolestan, najbolii vam igrači mole Želju da ih primi, doveli plišeka koji ce vam bit otpravnik i još idu u međugorje na naš teren hahahaha
Pa dobro medugorje je poznat teren za vas , 5 godina ste se tamo molili i kazu da vam se jedno vrijeme ukazivala evropa :lol:

Bjezi mali dok te tuljumbom nisam opalio :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 06 jul 2011, 20:55

Najgore sto je sada Moldavski Hapoel na redu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 20:58

matrix1982 je napisao/la:
O čemu ti ba.

Sve će doći na svoje. Puno govana je "familija" ostavila iza sebe, treba prvo to "pomest".

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 06 jul 2011, 20:59

VanBasten je napisao/la:
matrix1982 je napisao/la:
O čemu ti ba.

Sve će doći na svoje. Puno govana je "familija" ostavila iza sebe, treba prvo to "pomest".
Iskreno sumnjam daj bozeee

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:01

Dujković je novi golman.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 06 jul 2011, 21:02

Sta ti izigravas nekakvog pametnjakovica, solis nam pamet o zalizanom i slicno, da mi svi pisemo da je on dobar, ti bi rekao da je los samo kontra ... ujedini se sa pravom rajom pusti se druzenja sa sto hiljada ljudi :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jul 2011, 21:05

AlemC85 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A fino naglasava idem poslije Veleza,i idem poslije Veleza jednom,pa drugi put,i bgm ode poslije Veleza i to pravo u Velez :mrgreen:
Pozdravljam naše sportske rivale i prijatelje iz šehera. Bez obzira šta vi mislili o Mirzi, i to je vaše mišljenje, jer je demokratija, ali je čovjek u skoro nemogućim uslovima Sarajevo izveo u Evropu i to zasluženo, da nije bilo nekih kikseva, mogli ste uzeti prvo mjesto, komotno, ali ovo iskreno kažem. Mirza je vaša poslijeratan igračka legenda, i nadam se da će napraviti približne rezultate s nama, kao što je i s vama, ovog Plišeka ne volim, Husrefa izuzetno cijenim i poštujem.
Možda ovo i nije slučajno jer je Mirza u Francuskoj igrao, a krajem mjeseca se upravo ide u francusku na završni dio priprema, ko zna...
legenda sa 27 nastupa za prvi tim ???
ne budali :)

p.s. ja ti odgovorno tvrdim da smo prosle godine imali najjaci igracki kadar i da je samo M.V. zajedno sa upravom upropastio titulu. Uprava zbog finansija i "suspendovanja" igraca a Mirza svojom (ne)taktikom i neznanjem.
Ove godine pokrijemo li odlicnog Baneta na beku,krila imamo dovoljno tako da nam Lede nije puno stete nanio i dovedemo Skoru opet cemo biti medju jacim(i zeljo se pojacao da ne bude zabune), nadam se da ce uprava zajedno sa Plisekom iskoristiti to.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2011, 21:05

VanBasten je napisao/la:Dujković je novi golman.
Ma nemoj na prvu odma skakati,netreba ti vjeruj :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:06

miky_hz je napisao/la:
Ma nemoj na prvu odma skakati,netreba ti vjeruj :)
NIje s infa ako an to misliš. Jel se to i tamo piše?

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 06 jul 2011, 21:06

Ako je onaj iz Slavije, Hamzić je za njega mašina.
FEDERER= KLOC

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:11

Iker C je napisao/la:
Hvala na inputu. Doviđenja.

Moguće su još neke relacije, možda i ne bude jedino pojačanej na toj poziciji.
Uglavnom, komšinice, ništa se ne sekirajte, sklopiće Sarajevo opet ekipu kojoj ni s igračem više nećete moći zabiti gol.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 06 jul 2011, 21:13

Iker C je napisao/la:
Ja nikad ugoditi ... da ostane Dino na golu, pocele bi price sto nisu doveli golmana, a ovako nam ne treba golman jer je na prijateljskoj primio smjesan gol, a to sto je Dino zajebao jedno 10 bodova nema veze ... :roll:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 06 jul 2011, 21:14

Ja ne znam zašto sve shvatate kao provokaciju, ja sam prvi rekao da je Hadžiđulbić strašan golaman za našu ligu.Dujković je Lučiću bio rezerva toliko o njemu.
FEDERER= KLOC

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2011, 21:15

Pa ja se vala slazem sa Ikerom,sto jes jes,puno radije cu istrpiti Hamzica,al fkt,ako cemo gledati sad ovu prijateljsku na jednoj strani Dujkovic na jednoj Hamzic i razlika je bila drasticna al fkt,onaj ne da je debilne golove primio,a Dino je na kraju krajeva i penal skinuo,eto kud ces bolje od direktnog duela,sve ti bilo na dohvat ruke :)

Ono nema potrebe da se dovodi neko cisti da se dovede,za to nema potrebe,ako ces dovoditi dobrog i sigurnog golmana onda nema problema,al ti brate trazis jedinicu i hoces da dovedes Dujkovica,pa nisam vala zadovoljan,jos cu misliti da imaju bolje rijesenje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:16

Dirk je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
Ja nikad ugoditi ... da ostane Dino na golu, pocele bi price sto nisu doveli golmana, a ovako nam ne treba golman jer je na prijateljskoj primio smjesan gol, a to sto je Dino zajebao jedno 10 bodova nema veze ... :roll:
Ma Dujković možda i neće biti jedinica, uopšte. Ibro može biti samo trći golman, drugi nikako.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:18

Iker C je napisao/la:Ja ne znam zašto sve shvatate kao provokaciju, ja sam prvi rekao da je Hadžiđulbić strašan golaman za našu ligu.Dujković je Lučiću bio rezerva toliko o njemu.
Vjerovatno zato što u tisuću i nešto strana niste sve skupa ostavili 10 komentara a da ne spadaju u taj rang. Jbg, J**+ vas tradicija.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 06 jul 2011, 21:20

miky_hz je napisao/la:Pa ja se vala slazem sa Ikerom,sto jes jes,puno radije cu istrpiti Hamzica,al fkt,ako cemo gledati sad ovu prijateljsku na jednoj strani Dujkovic na jednoj Hamzic i razlika je bila drasticna al fkt,onaj ne da je debilne golove primio,a Dino je na kraju krajeva i penal skinuo,eto kud ces bolje od direktnog duela,sve ti bilo na dohvat ruke :)

Ono nema potrebe da se dovodi neko cisti da se dovede,za to nema potrebe,ako ces dovoditi dobrog i sigurnog golmana onda nema problema,al ti brate trazis jedinicu i hoces da dovedes Dujkovica,pa nisam vala zadovoljan,jos cu misliti da imaju bolje rijesenje
Pa upravu si onda cemo ovako gledati ako po jednoj tekmi sudis onda je Bilobrk golman za Dinu jer je ovaj u Zenici primio 1 a Dino dva i u najgorem slucaju golman Drine je bolji od Dine jer on nije primio onakav gol kao Dino da pogrijesi ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, BordoAhbab, mnon46, Morpheus, Tatamata1946 i 23 gosta.