nemoj tako prijatelju,ni na jugu nisu svi narkomani.Evo samo pogledaj sad se radi na organizovanju puta u Moldaviju, organizovanju turnira za Đildu (zar misliš da bi to radili narkomani ?), pokušao se organizovati i odlazak na markš mira u srebrenicu.Vjerujte, nije sve crno kako izgleda i sve će doći na svojeboccaccio je napisao/la:Tacno jarane,obrnuta psihologija...necu da perem sjever,dovoljno sam ga prao,dovoljno sam lopatao po sljaci i po glavnom terenu kad su se ocistile mine,dovoljno sam cistio svlacionice i nosio svoj alat od kuce i radio od jutra do mraka po grbavici...i znas sta...nije trebao poziv nikome od nas,sami smo dolazili i to radili...ovde neki pregovori...dodji brate i operi sjever sa rajom...jel ti to dijelis nas na sjever i jug,ne mislim na tebe,ovo generalizujem,i brate ne obracam se uopste tebi kao osobi nego generalno mladjoj raji,da me pogresno ne shvatis da tebi repliciram...ja sam radio za starije od sebe,nije se dijelilo nista po tribini,bilo je svi za jednog...jadan onaj nas Dzilda na sta je ovo generalno spalo...sve nesto podijeljeno na sjever na jug,pa na jugu haos,bodu se nozevima zbog kikirikija,neke vlasti koja nije vrijedna 300 km,a onda se postavlja pitanje kao sto raste korov...e mi smo se jaro time bavili,nikoga nismo pitali nego smo se bavili,i cistili i prali i ribali i postavljali i napravili...kazem ti bile su slike nedavno postavljene i moglo se to vidjeti sve kao eto neki dokaz...necu ja vise nikome da dajem primjer,ali ne mogu bolan da citam da se nesto dogovara ovde i kao eto mi cemo ovo ili ono...nego brate konkretno...eto mladje raje i neka pokazu sta je ljubav...ja sam imao priliku za to i imao sam najvece zadovoljstvo na svijetu,gladan,zedan,ali radio sa svojom ekipom...potvrdice i neki koji su i danas na ovom forumu,nego nece da se zamajavaju vise sa ovim pricama...citava sezona na jugu,a korov raste,niko ruku da pomakne,a voli se Zeljo i klub...gospoda neka sve...zato i jeste ovako...spielführer_21 je napisao/la:Bravo @boccaccio, dobra taktika.. obrnuta psihologijaa mogli ste i vi oprati sjever da budete primjer..
evo kad se nude radnici, ja nudim 100 KM za materijal a vi radite
Nego bolan dobra je atmosfera,sto da je kvarimo ovim glupostima,kad svi znamo da niko od mladje raje nece ni ruku podici da nesto napravi,a kamoli da se pojavi na osnovu vaseg dogovora...eto dokazite svi vi koji ste mladji da to mozete!

a stadion nek pravi uprava