FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baby
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baby » 07 jul 2011, 00:38

boccaccio je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Bravo @boccaccio, dobra taktika.. obrnuta psihologija :mrgreen: a mogli ste i vi oprati sjever da budete primjer..

evo kad se nude radnici, ja nudim 100 KM za materijal a vi radite :mrgreen:
Tacno jarane,obrnuta psihologija...necu da perem sjever,dovoljno sam ga prao,dovoljno sam lopatao po sljaci i po glavnom terenu kad su se ocistile mine,dovoljno sam cistio svlacionice i nosio svoj alat od kuce i radio od jutra do mraka po grbavici...i znas sta...nije trebao poziv nikome od nas,sami smo dolazili i to radili...ovde neki pregovori...dodji brate i operi sjever sa rajom...jel ti to dijelis nas na sjever i jug,ne mislim na tebe,ovo generalizujem,i brate ne obracam se uopste tebi kao osobi nego generalno mladjoj raji,da me pogresno ne shvatis da tebi repliciram...ja sam radio za starije od sebe,nije se dijelilo nista po tribini,bilo je svi za jednog...jadan onaj nas Dzilda na sta je ovo generalno spalo...sve nesto podijeljeno na sjever na jug,pa na jugu haos,bodu se nozevima zbog kikirikija,neke vlasti koja nije vrijedna 300 km,a onda se postavlja pitanje kao sto raste korov...e mi smo se jaro time bavili,nikoga nismo pitali nego smo se bavili,i cistili i prali i ribali i postavljali i napravili...kazem ti bile su slike nedavno postavljene i moglo se to vidjeti sve kao eto neki dokaz...necu ja vise nikome da dajem primjer,ali ne mogu bolan da citam da se nesto dogovara ovde i kao eto mi cemo ovo ili ono...nego brate konkretno...eto mladje raje i neka pokazu sta je ljubav...ja sam imao priliku za to i imao sam najvece zadovoljstvo na svijetu,gladan,zedan,ali radio sa svojom ekipom...potvrdice i neki koji su i danas na ovom forumu,nego nece da se zamajavaju vise sa ovim pricama...citava sezona na jugu,a korov raste,niko ruku da pomakne,a voli se Zeljo i klub...gospoda neka sve...zato i jeste ovako...
Nego bolan dobra je atmosfera,sto da je kvarimo ovim glupostima,kad svi znamo da niko od mladje raje nece ni ruku podici da nesto napravi,a kamoli da se pojavi na osnovu vaseg dogovora...eto dokazite svi vi koji ste mladji da to mozete!
nemoj tako prijatelju,ni na jugu nisu svi narkomani.Evo samo pogledaj sad se radi na organizovanju puta u Moldaviju, organizovanju turnira za Đildu (zar misliš da bi to radili narkomani ?), pokušao se organizovati i odlazak na markš mira u srebrenicu.Vjerujte, nije sve crno kako izgleda i sve će doći na svoje :D :D
a stadion nek pravi uprava ;) ;)
G R B A V I C A 2

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2011, 00:42

Nije ni crno, a ni bijelo. Naravno da nisu svi narkomani, da jesu, ne bi me ni bilo na jugu :D . Ima dosta normalne raje, i ono to je super, samo neko treba da pokrene inicijativu za bilo sta, sigurno bi se na akciju uredjenja juga odazvalo 200-tinjak navijača najmanje ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 07 jul 2011, 00:42

JUCER SMO SE SVADALI OKO DOVODENJA IGRACA; DANAS SE SVADAMO OKO TRIBINE!!! PA IMA LI KOD NAS IKADA NORMALAN DAM; PA DA SE SVI JEDNOM SLOZIMO OKO NECEGA KAO JEDAN!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 jul 2011, 00:43

Capt_Billy je napisao/la:JUCER SMO SE SVADALI OKO DOVODENJA IGRACA; DANAS SE SVADAMO OKO TRIBINE!!! PA IMA LI KOD NAS IKADA NORMALAN DAM; PA DA SE SVI JEDNOM SLOZIMO OKO NECEGA KAO JEDAN!!!!
Svi se slazemo da cemo proci Seriffa :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 07 jul 2011, 00:44

zlaya_tm87 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:JUCER SMO SE SVADALI OKO DOVODENJA IGRACA; DANAS SE SVADAMO OKO TRIBINE!!! PA IMA LI KOD NAS IKADA NORMALAN DAM; PA DA SE SVI JEDNOM SLOZIMO OKO NECEGA KAO JEDAN!!!!

ALELUJA!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D A imam neki osjecaj da ce biti prava atmosfera protiv Sherifa!!! Svakako samo su Jug i Istok u prodaji i mislim da bi to trebalo biti krcato!!! :D :D :D :D
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 07 jul 2011, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2011, 00:45

zlaya_tm87 je napisao/la:
Ova ti je dobra ;)

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 07 jul 2011, 00:46

Jeste li primjetili na Facebook-u događaj FK Željo : FC Sheriff, oko 2.000 ljudi najavilo dolazak. (http://www.facebook.com/event.php?eid=132452400171212)
Ništa to ne bi bilo čudno da događaj nije među sponzorisanim i pojavljuje se u desnoj traci na FB većini korisnika koji žive ovdje u Sarajevu.
To (ne) bi bilo čudno da je događaj kreirao neko iz marketing službe, ali nažalost to kao da ne postoji kod nas.
Kreator događaja je Senad Zaimović, direktor Fabrike, a znamo svi koliki je on Željovac. Možda vam se ovo čini kao nevažno, ali reklamiranje preko interneta, Facebook-a posebno je u posljednje vrijeme veoma popularno i učinkovito (ogromna mogućnost selekcije, obuhvat velikog broja ljudi...), ali i skupo naravno. Zbog toga mu veliko HVALA za ovo jer ovo uopće nije jeftino. Valjda ćemo nekad dočekati da ovaj posao rade oni čij je to zadatak.

P.S. malo je fulio grb, ali nema veze :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2011, 00:50

sladoled je napisao/la:Jeste li primjetili na Facebook-u događaj FK Željo : FC Sheriff, oko 2.000 ljudi najavilo dolazak. (http://www.facebook.com/event.php?eid=132452400171212)
Ništa to ne bi bilo čudno da događaj nije među sponzorisanim i pojavljuje se u desnoj traci na FB većini korisnika koji žive ovdje u Sarajevu.
To (ne) bi bilo čudno da je događaj kreirao neko iz marketing službe, ali nažalost to kao da ne postoji kod nas.
Kreator događaja je Senad Zaimović, direktor Fabrike, a znamo svi koliki je on Željovac. Možda vam se ovo čini kao nevažno, ali reklamiranje preko interneta, Facebook-a posebno je u posljednje vrijeme veoma popularno i učinkovito (ogromna mogućnost selekcije, obuhvat velikog broja ljudi...), ali i skupo naravno. Zbog toga mu veliko HVALA za ovo jer ovo uopće nije jeftino. Valjda ćemo nekad dočekati da ovaj posao rade oni čij je to zadatak.

P.S. malo je fulio grb, ali nema veze :D
Uredu je sve to, ali znam ih dosta koji nijednom u životu nisu bili na utakmici Želje, a ovdje su kao napisali da dolaze. Sve iz mog kvarta. Ali, bitna je poenta koju si htio reci ;) . Marketing je čudo !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 jul 2011, 00:51

Eto sad se uhvatite kako sam ja rekao da su svi narkomani na jugu :mrgreen: ...sad je kao to moja poruka bila :mrgreen: ...desavaju se i dobre stvari na tribini,evo dao je neko primjer organizacije puta..ima tu masa navijaca koji su pravi navijaci,ne pricamo o tome,ja necu da kazem da smo mi kad smo bili na jugu bili nesto vrijedniji,nije to poenta...upalio sam se na ove dogovore i pregovore,a nigdje veze sa zivotom...ne treba valjda javni poziv da bi neko dosao sa rajom da nesto odradi...ne stavljajte mi ono sto nisam pisao,ali da narkomana ima,ima ih i to u ogromnom broju,bilo je i kod nas...a opet smo radili nesto...sve sto se tice navijanja,organizacije,je ok,postoji grupa ljudi koja odlicno radi transove,inovativna grupa ljudi koja izdvaja svoj novac da bi se napravila odlicna koreografija...ne pricam ja o tome,svjestan sam ja vrijednosti odredjene grupacije navijaca...ali po pitanju ovoga o cemu se spominjalo,to je cisto sr.anje i necu vise o ovome...kazem,super je atmosfera i ostanimo na timu,na evropi,na Amaru i dobrom poslu koji pravi,na vaznim utakmicama koje slijede,pustite stadion kad ionako niko nista nece uraditi po tom pitanju.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 jul 2011, 01:01

hajmo se utalit i kupit kozu i nek poslije svake tekme brsti po tribinama
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 jul 2011, 01:05

nick je napisao/la:hajmo se utalit i kupit kozu i nek poslije svake tekme brsti po tribinama
:lol: :lol: dobar, kad se dobro razmisli i nije loša ideja
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 07 jul 2011, 01:08

FK Željo : FC Sheriff 2-0
Adilovic 1-0
Zeba 2-0.(penal)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 jul 2011, 01:10

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
nick je napisao/la:hajmo se utalit i kupit kozu i nek poslije svake tekme brsti po tribinama
:lol: :lol: dobar, kad se dobro razmisli i nije loša ideja

svi se usutise kad treba pare dati :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 07 jul 2011, 01:19

boccaccio je napisao/la:Eto sad se uhvatite kako sam ja rekao da su svi narkomani na jugu :mrgreen: ...sad je kao to moja poruka bila :mrgreen: ...desavaju se i dobre stvari na tribini,evo dao je neko primjer organizacije puta..ima tu masa navijaca koji su pravi navijaci,ne pricamo o tome,ja necu da kazem da smo mi kad smo bili na jugu bili nesto vrijedniji,nije to poenta...upalio sam se na ove dogovore i pregovore,a nigdje veze sa zivotom...ne treba valjda javni poziv da bi neko dosao sa rajom da nesto odradi...ne stavljajte mi ono sto nisam pisao,ali da narkomana ima,ima ih i to u ogromnom broju,bilo je i kod nas...a opet smo radili nesto...sve sto se tice navijanja,organizacije,je ok,postoji grupa ljudi koja odlicno radi transove,inovativna grupa ljudi koja izdvaja svoj novac da bi se napravila odlicna koreografija...ne pricam ja o tome,svjestan sam ja vrijednosti odredjene grupacije navijaca...ali po pitanju ovoga o cemu se spominjalo,to je cisto sr.anje i necu vise o ovome...kazem,super je atmosfera i ostanimo na timu,na evropi,na Amaru i dobrom poslu koji pravi,na vaznim utakmicama koje slijede,pustite stadion kad ionako niko nista nece uraditi po tom pitanju.
ja sam mlađi, ali sigurno je da su prije druga vremena bila.sad bi bilo veoma teško skupiti ljude koji bi željeli nešto da urade, a drugo kako bi oni mogli tek tako da uđu na nečije vlasništvo i da vrše neke radove ? valjda i za to treba neka dozvola ?ali bolje da se okrenemo vedrijim stvarima.
G R B A V I C A 2

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 jul 2011, 01:33

bistrikboy je napisao/la:e cuj navijaci da prave stadion :lol:
pa kako mislis da je izmedju 1949-1953 stadion napravljen? ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 jul 2011, 01:34

tm84 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:e cuj navijaci da prave stadion :lol:
pa kako mislis da je izmedju 1949-1953 stadion napravljen? ;)
Betonom!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 jul 2011, 01:34

Moze li neko napisati top 5 posljeratnih stirjelaca FK Zeljeznicara naravno uz broj golova i broj utakmica.
Hvala :) :)

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 07 jul 2011, 04:00

Nermin Vazda
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 jul 2011, 04:13

Mislim da je Djelo najvise dao u sezoni jednoj:?

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 07 jul 2011, 08:12

E ova ti je najaca :lol: :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 33 gosta.