đes ba internet navijač, ti ono ideš samo na gostujuće ?Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
đes ba internet navijač, ti ono ideš samo na gostujuće ?Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
Ma pusti tuljumbice,neka ih...Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
Radit ces ti meni u pekari kunem ti seKB-TM87 je napisao/la:đes ba internet navijač, ti ono ideš samo na gostujuće ?Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
HAAHAHAHAHAHAHHAAHAHDirk je napisao/la:Radit ces ti meni u pekari kunem ti seKB-TM87 je napisao/la:đes ba internet navijač, ti ono ideš samo na gostujuće ?Dirk je napisao/la:Al su se tuljumbe naselila na nasu temu
Da Bog sacuvatarpi do bagro 2 je napisao/la:Sta ti je dobro organizovano,opet nestalo struje...![]()
![]()
konkurencija je cudotarpi do bagro 2 je napisao/la:U 57. minuti Duje Čop nakon greške Sedina Torlaka imao je dobru priliku, ali je Hamzić ponovo odlično intervenisao
A mi ser... po Hamzicu![]()
Nedaj Boze da igramo kod nas, kako biste se nakotili na forumu Sarajeva....pihhhKeenan.- je napisao/la:Nestaje vam struje ko da u Nadiocima igrate.
Fakat je napisao/la:Po drugi put tehnički problemi su riješeni i nakon devet minuta prekida utakmica je nastavljena.
Napisao sam vam jer vas tim igra u toj utakmici,a ne zbog mjesta desavanjaVanBasten je napisao/la:Haj još jednom na **** i pogledaj mjesto dešavanja. Kakve mi veze imamo s nestankom struje u Splitu?Keenan.- je napisao/la:Nestaje vam struje ko da u Nadiocima igrate.
Sve sam bliži da postanem bespogovorni zagovornik abortusa.
Il ti ga zbunjen ludogtarpi do bagro 2 je napisao/la:Fakat je napisao/la:Po drugi put tehnički problemi su riješeni i nakon devet minuta prekida utakmica je nastavljena.![]()
![]()
![]()
Jbo lud zbunjenog
Korelacija je strašna moram priznati.Keenan.- je napisao/la:Napisao sam vam jer vas tim igra u toj utakmici,a ne zbog mjesta desavanjaVanBasten je napisao/la:Haj još jednom na **** i pogledaj mjesto dešavanja. Kakve mi veze imamo s nestankom struje u Splitu?Keenan.- je napisao/la:Nestaje vam struje ko da u Nadiocima igrate.
Sve sam bliži da postanem bespogovorni zagovornik abortusa..
Ma svejednoFakat je napisao/la:Il ti ga zbunjen ludogtarpi do bagro 2 je napisao/la:Fakat je napisao/la:Po drugi put tehnički problemi su riješeni i nakon devet minuta prekida utakmica je nastavljena.![]()
![]()
![]()
Jbo lud zbunjenog![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.