FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fakat
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fakat » 07 jul 2011, 21:34

Keenan.- je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Nestaje vam struje ko da u Nadiocima igrate :lol: .
Haj još jednom na **** i pogledaj mjesto dešavanja. Kakve mi veze imamo s nestankom struje u Splitu?
Sve sam bliži da postanem bespogovorni zagovornik abortusa.
Napisao sam vam jer vas tim igra u toj utakmici,a ne zbog mjesta desavanja :) .
E neka si nas informisao, ne znam sta bismo bez tebe i tvoje pameti :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 07 jul 2011, 21:36

U igru je ušao Damir Hadžić, a navijači Sarajeva aplauzom su pozdravili ovog fudbalera.

Ajmo Hadzijaaaa :arrow: :arrow: :arrow:
---Skinhedi oko mene skankuju...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 jul 2011, 21:37

Dirk je napisao/la:U prijateljskoj odbranio nesto i odmah je dobar, a necu da se vracam na to koliko nas je bodova zaebao ... ;)
Sjecas se derbija ? Protiv Olimpika je odbranio 100%... Ja mislim da on IMA KVALITETA za JEDINICU u Sarajevu...Treba malo poradit na izljetanjima i sigurnosti, tj da ne pada psiholoski poslje jednog loseg izbijanja..
Jes mi godra sto gubimo prijateljsku..mislim nije da mi je drago ali bolje nego da vodimo , sad bi vec bili sampioni

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 21:38

Obuća fula s 5 metara, Suljić probio po krilu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 07 jul 2011, 21:39

Pandža ponovo u bordo dresu?
Čeka raskid ugovora s Dinamom.Želim postići sporazumni raskid ugovora sa Zagrepčanima. Nadam se da će to biti brzo i da ću, onda, moći birati novi klub. Imam nekih potencijalnih odredišta, ali mi je prva opcija Koševo. Naravno, imam svoje uvjete koji ne bi trebali biti prepreka povratku tamo gdje sam i počeo karijeru - istakao je Pandža.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 21:40

ekii je napisao/la:Pandža ponovo u bordo dresu?
Čeka raskid ugovora s Dinamom.Želim postići sporazumni raskid ugovora sa Zagrepčanima. Nadam se da će to biti brzo i da ću, onda, moći birati novi klub. Imam nekih potencijalnih odredišta, ali mi je prva opcija Koševo. Naravno, imam svoje uvjete koji ne bi trebali biti prepreka povratku tamo gdje sam i počeo karijeru - istakao je Pandža.
Imal kakav bek, napadaač imamo da podmirimo pola lige.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jul 2011, 21:41

samosarajvo je napisao/la:
Dirk je napisao/la:U prijateljskoj odbranio nesto i odmah je dobar, a necu da se vracam na to koliko nas je bodova zaebao ... ;)
Sjecas se derbija ? Protiv Olimpika je odbranio 100%... Ja mislim da on IMA KVALITETA za JEDINICU u Sarajevu...Treba malo poradit na izljetanjima i sigurnosti, tj da ne pada psiholoski poslje jednog loseg izbijanja..
Jes mi godra sto gubimo prijateljsku..mislim nije da mi je drago ali bolje nego da vodimo , sad bi vec bili sampioni
Sta je na istom odbranio bas me zanima ... Znaci ako je odbranio jednu 100% dobar je ... Rudar Prijedor , Drina... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 07 jul 2011, 21:43

Odakle ti info za Pandzu

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 jul 2011, 21:44

vi ko prihvatni centar ko god nemože vani može kod vas ,sa parolom vračam se u svoj voljeni klub

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 jul 2011, 21:45

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Odakle ti info za Pandzu
Dnevni Avaz.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 07 jul 2011, 21:45

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Odakle ti info za Pandzu
Dnevni Avaz

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 07 jul 2011, 21:46

nidi je napisao/la:
vi ko prihvatni centar ko god nemože vani može kod vas ,sa parolom vračam se u svoj voljeni klub
Produziiiii Daljeeeeeeee,Produzzzziiiii daljeeeee....Idi od meene jer jos si DIJETEEEEEEEEEE

P.S. Hvala Begax ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 jul 2011, 21:48

Dirk je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Sta je na istom odbranio bas me zanima ... Znaci ako je odbranio jednu 100% dobar je ... Rudar Prijedor , Drina... ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
1:32...

ja mislim da uz vecu konkurenciju i malo psiholoski da se uredi moze biti golman sasvim dobar za Sarajeva

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 21:49

Šejtan pravi dar mar :mrgreen:

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 07 jul 2011, 21:49

Brza akcija Suljića, Čomora i haskića, a ovaj posljednji šutira iz prve za malo pored gola. Sudija je pokazao i prvi žuti karton. Dobio ga je Barišić nakon prekršaja nad Maksumićem.

Suljić je unio dosta živosti u igru Sarajeva. Sada je napravio dar-mar u odbrani Splita, odlično je odigrao povratnu loptu, ali nije bilo nikoga da loptu pospremi u mrežu.

Još jednom je Suljić prošao po desnoj strani, uposlio je Hadžića, ali ovaj šutira pored gola.

Po ovome sto ovdje vidim Suljic dobro igra veceras :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 21:52

Treba poraditi an njegovoj konstituciji, mali je zvjerka. Zeza ga loša konstitucija i nedostak snage u završinici. Jednostavno nakon 30m slaloma krot odbranu nema snage za jak i precizan udarac, ili centaršut.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 07 jul 2011, 21:53

Po onome sto sam vidio na Kosevu protiv Slavije i po ovome izvjestaju iz Splita ima sanse da ga Plisek uvrsta u prvih 11, ali da bi se to desilo mora se prvo malo fizicki razviti (teretana)

A da je veceras bar do remija...
Pritisak Sarajeva se nastavlja. Nakon centaršuta Beloševića, Torlak glavom šutira milimetar pored stative.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jul 2011, 21:54

@samosarajvo

Mislio sam na derbi, a ti stvarno se pravis naivan ili neces da shvatis da se po par tekmi ne moze suditi ... sto ne stavis tekmu u Prijedoru ili protiv Drine i pogledas te kikseve ... Dogovorite se valjal il ne valja svaki dan misljenje mjenjate !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 07 jul 2011, 21:54

VanBasten je napisao/la:Treba poraditi an njegovoj konstituciji, mali je zvjerka. Zeza ga loša konstitucija i nedostak snage u završinici. Jednostavno nakon 30m slaloma krot odbranu nema snage za jak i precizan udarac, ili centaršut.
A tesko je naci kompletnog igraca, ili je brz, ali mu fali snage, ili ima snagu i jacinu, ali ne toliku brzinu.... :roll:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 21:56

-SiviSoko- je napisao/la:Po onome sto sam vidio na Kosevu protiv Slavije i po ovome izvjestaju iz Splita ima sanse da ga Plisek uvrsta u prvih 11, ali da bi se to desilo mora se prvo malo fizicki razviti (teretana)
Ne samo teretana, mali treba pomoć i profesionalnog nutricioniste.

Fakat je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Treba poraditi an njegovoj konstituciji, mali je zvjerka. Zeza ga loša konstitucija i nedostak snage u završinici. Jednostavno nakon 30m slaloma krot odbranu nema snage za jak i precizan udarac, ili centaršut.
A tesko je naci kompletnog igraca, ili je brz, ali mu fali snage, ili ima snagu i jacinu, ali ne toliku brzinu.... :roll:
Ma ništa to nije neispravljivo. On je mlad, i uz stručan rad sa specijalistima sce se da lahko srediti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, J1897, Rajvosa4ever, skoJaa i 68 gostiju.