Imal kakav bek, napadaač imamo da podmirimo pola lige.ekii je napisao/la:Pandža ponovo u bordo dresu?
Čeka raskid ugovora s Dinamom.Želim postići sporazumni raskid ugovora sa Zagrepčanima. Nadam se da će to biti brzo i da ću, onda, moći birati novi klub. Imam nekih potencijalnih odredišta, ali mi je prva opcija Koševo. Naravno, imam svoje uvjete koji ne bi trebali biti prepreka povratku tamo gdje sam i počeo karijeru - istakao je Pandža.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta je na istom odbranio bas me zanima ... Znaci ako je odbranio jednu 100% dobar je ... Rudar Prijedor , Drina...samosarajvo je napisao/la:Sjecas se derbija ? Protiv Olimpika je odbranio 100%... Ja mislim da on IMA KVALITETA za JEDINICU u Sarajevu...Treba malo poradit na izljetanjima i sigurnosti, tj da ne pada psiholoski poslje jednog loseg izbijanja..Dirk je napisao/la:U prijateljskoj odbranio nesto i odmah je dobar, a necu da se vracam na to koliko nas je bodova zaebao ...
Jes mi godra sto gubimo prijateljsku..mislim nije da mi je drago ali bolje nego da vodimo , sad bi vec bili sampioni
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
vi ko prihvatni centar ko god nemože vani može kod vas ,sa parolom vračam se u svoj voljeni klubekii je napisao/la:Pandža ponovo u bordo dresu?
Čeka raskid ugovora s Dinamom.Želim postići sporazumni raskid ugovora sa Zagrepčanima. Nadam se da će to biti brzo i da ću, onda, moći birati novi klub. Imam nekih potencijalnih odredišta, ali mi je prva opcija Koševo. Naravno, imam svoje uvjete koji ne bi trebali biti prepreka povratku tamo gdje sam i počeo karijeru - istakao je Pandža.
Dnevni Avaz.tarpi do bagro 2 je napisao/la:Odakle ti info za Pandzu
Dnevni Avaztarpi do bagro 2 je napisao/la:Odakle ti info za Pandzu
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Produziiiii Daljeeeeeeee,Produzzzziiiii daljeeeee....Idi od meene jer jos si DIJETEEEEEEEEEEnidi je napisao/la:vi ko prihvatni centar ko god nemože vani može kod vas ,sa parolom vračam se u svoj voljeni klubekii je napisao/la:Pandža ponovo u bordo dresu?
P.S. Hvala Begax
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
samosarajvo
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Dirk je napisao/la:Sta je na istom odbranio bas me zanima ... Znaci ako je odbranio jednu 100% dobar je ... Rudar Prijedor , Drina...samosarajvo je napisao/la:Sjecas se derbija ? Protiv Olimpika je odbranio 100%... Ja mislim da on IMA KVALITETA za JEDINICU u Sarajevu...Treba malo poradit na izljetanjima i sigurnosti, tj da ne pada psiholoski poslje jednog loseg izbijanja..Dirk je napisao/la:U prijateljskoj odbranio nesto i odmah je dobar, a necu da se vracam na to koliko nas je bodova zaebao ...
Jes mi godra sto gubimo prijateljsku..mislim nije da mi je drago ali bolje nego da vodimo , sad bi vec bili sampioni
1:32...
ja mislim da uz vecu konkurenciju i malo psiholoski da se uredi moze biti golman sasvim dobar za Sarajeva
Šejtan pravi dar mar 
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Brza akcija Suljića, Čomora i haskića, a ovaj posljednji šutira iz prve za malo pored gola. Sudija je pokazao i prvi žuti karton. Dobio ga je Barišić nakon prekršaja nad Maksumićem.
Suljić je unio dosta živosti u igru Sarajeva. Sada je napravio dar-mar u odbrani Splita, odlično je odigrao povratnu loptu, ali nije bilo nikoga da loptu pospremi u mrežu.
Još jednom je Suljić prošao po desnoj strani, uposlio je Hadžića, ali ovaj šutira pored gola.
Treba poraditi an njegovoj konstituciji, mali je zvjerka. Zeza ga loša konstitucija i nedostak snage u završinici. Jednostavno nakon 30m slaloma krot odbranu nema snage za jak i precizan udarac, ili centaršut.
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Po onome sto sam vidio na Kosevu protiv Slavije i po ovome izvjestaju iz Splita ima sanse da ga Plisek uvrsta u prvih 11, ali da bi se to desilo mora se prvo malo fizicki razviti (teretana)
A da je veceras bar do remija...
Pritisak Sarajeva se nastavlja. Nakon centaršuta Beloševića, Torlak glavom šutira milimetar pored stative.
A da je veceras bar do remija...
Pritisak Sarajeva se nastavlja. Nakon centaršuta Beloševića, Torlak glavom šutira milimetar pored stative.
@samosarajvo
Mislio sam na derbi, a ti stvarno se pravis naivan ili neces da shvatis da se po par tekmi ne moze suditi ... sto ne stavis tekmu u Prijedoru ili protiv Drine i pogledas te kikseve ... Dogovorite se valjal il ne valja svaki dan misljenje mjenjate !
Mislio sam na derbi, a ti stvarno se pravis naivan ili neces da shvatis da se po par tekmi ne moze suditi ... sto ne stavis tekmu u Prijedoru ili protiv Drine i pogledas te kikseve ... Dogovorite se valjal il ne valja svaki dan misljenje mjenjate !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
A tesko je naci kompletnog igraca, ili je brz, ali mu fali snage, ili ima snagu i jacinu, ali ne toliku brzinu....VanBasten je napisao/la:Treba poraditi an njegovoj konstituciji, mali je zvjerka. Zeza ga loša konstitucija i nedostak snage u završinici. Jednostavno nakon 30m slaloma krot odbranu nema snage za jak i precizan udarac, ili centaršut.
Ne samo teretana, mali treba pomoć i profesionalnog nutricioniste.-SiviSoko- je napisao/la:Po onome sto sam vidio na Kosevu protiv Slavije i po ovome izvjestaju iz Splita ima sanse da ga Plisek uvrsta u prvih 11, ali da bi se to desilo mora se prvo malo fizicki razviti (teretana)
Ma ništa to nije neispravljivo. On je mlad, i uz stručan rad sa specijalistima sce se da lahko srediti.Fakat je napisao/la:A tesko je naci kompletnog igraca, ili je brz, ali mu fali snage, ili ima snagu i jacinu, ali ne toliku brzinu....VanBasten je napisao/la:Treba poraditi an njegovoj konstituciji, mali je zvjerka. Zeza ga loša konstitucija i nedostak snage u završinici. Jednostavno nakon 30m slaloma krot odbranu nema snage za jak i precizan udarac, ili centaršut.
Ae bar je dobro sto napadaju a 90-ta je minuta,sto nisu legli nakon 55-te minute 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
samosarajvo
- Kontakt:
ja sam uvjek govorio da je solidan i ako popravi neke stvari da moze biti dobar...nadji gdje sam ja rekao da je los golman....to gdje napisem da nam je potreban golman to je radi konkurencije i klupe...nista viseDirk je napisao/la:@samosarajvo
Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
Hahahahahahahahahah Eeee F A K A T !!!VanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
TREBA NAM GARGAMEL DA IH SE RIJESIMO
Zadnja izmjena: Fakat, dana/u 07 jul 2011, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Giallorossi
- Kontakt:
I sta kaze,mi spamujemo na temi Zelje
e boze 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pact1921 i 4 gosta.