FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ae bar je dobro sto napadaju a 90-ta je minuta,sto nisu legli nakon 55-te minute 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
ja sam uvjek govorio da je solidan i ako popravi neke stvari da moze biti dobar...nadji gdje sam ja rekao da je los golman....to gdje napisem da nam je potreban golman to je radi konkurencije i klupe...nista viseDirk je napisao/la:@samosarajvo
Mislio sam na derbi, a ti stvarno se pravis naivan ili neces da shvatis da se po par tekmi ne moze suditi ... sto ne stavis tekmu u Prijedoru ili protiv Drine i pogledas te kikseve ... Dogovorite se valjal il ne valja svaki dan misljenje mjenjate !
Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hahahahahahahahahah Eeee F A K A T !!!VanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom

TREBA NAM GARGAMEL DA IH SE RIJESIMO

Zadnja izmjena: Fakat, dana/u 07 jul 2011, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Giallorossi
- Kontakt:
I sta kaze,mi spamujemo na temi Zelje
e boze 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
VanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
Kad zijanite ne može se s vama čovjek ni našalit.

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Fukushima reaktor A,tajno stampanje tuljumbica i pruga za zeljeznice.VanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom

---Skinhedi oko mene skankuju...
-
- Kontakt:
Nije mi toliko krivo sto smo izgubilo koliko mi je drago da smo napadali svih 90 minuta, da nismo posustajali
što si na kraj srca malo se zezamo,čemu gradski rivali ako nečemo jedan drugog malo meziti,valjda je u tome draž.Halali ako sam nekoga uvrijedioVanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
Očigledno ti i ja imamo drugačije definicije šale. Hvala Bogu na tome.babilonTM je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
Kad zijanite ne može se s vama čovjek ni našalit.
A nasao si kad ces se zezatinidi je napisao/la:što si na kraj srca malo se zezamo,čemu gradski rivali ako nečemo jedan drugog malo meziti,valjda je u tome draž.Halali ako sam nekoga uvrijedioVanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Troluješ iz dana u dan, stoga ne glumi nevinašce.nidi je napisao/la:što si na kraj srca malo se zezamo,čemu gradski rivali ako nečemo jedan drugog malo meziti,valjda je u tome draž.Halali ako sam nekoga uvrijedioVanBasten je napisao/la:Gdje li vas štampaju tako "duhovite" u **** materinu. U Černobilu? Nema drugog objašnjenja za slične retardacije.nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
Nisam "na kraj srca" nego ste mi se već polahko popeli na **** s primitivnim opaskama. Što mi jučer ne dadoše ban, da se malo odmorim.
Sve bi vas zajedno i ove i one ispalio na mjesec, pa se gore "mezite" na takav način sve dok se boje na rastope.
arajevo je nastupilo u sljedećem sastavu: Hamzić, Čomor, Belošević, Torlak, Dupovac, Šmigalović (od 72. Suljić), Maksumić, Bajraktarević (od 73. K. Handžić), H. Handžić (od 73. Hadžić), Kojašević (od 69. Haskić), Obuća (od 90. Peljto).
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sarajevo je nastupilo u sljedećem sastavu: Hamzić, Čomor, Belošević, Torlak, Dupovac, Šmigalović (od 72. Suljić), Maksumić, Bajraktarević (od 73. K. Handžić), H. Handžić (od 73. Hadžić), Kojašević (od 69. Haskić), Obuća (od 90. Peljto).babilonTM je napisao/la:Startna postava protiv Splita?
Naruzit ce njih Plisani dobro,evo ga nije zadovoljan
...moram priznati da sam pozelio neko drugacije misljenje i izjave trenera od onih standardnih prica,kako nismo imali srece bla bla bla

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
10.Skoro je napisao/la:nidi je napisao/la: nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom

Konačno, nakon 2 godine, da nam za poraz nije krivo vrijeme, nedostatak sreće, sudija, nepovoljan položaj Jupitera..miky_hz je napisao/la:Naruzit ce njih Plisani dobro,evo ga nije zadovoljan...moram priznati da sam pozelio neko drugacije misljenje i izjave trenera od onih standardnih prica,kako nismo imali srece bla bla bla
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, Konzerva, Lecler, mnon46, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood i 86 gostiju.