NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
samosarajvo
- Kontakt:
Olimpija!!
Mase osa Sinisi sa nosa.Sinisa se smeo i na seno seo.Smesno Nesi Sinisi se smesi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- KB-TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
po ukusu vuka
po ukusu vuka
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
drinin vuk je napisao/la:$ & % - ",? ' $ је " % $ јер је трн у & ? " $. $ ствар, " " ? % " " ? " " на ' ? ?,? " у $ ? & ",засновано пре свега на $ " " '.
" се ' ",а " $ за ? сата,$ јасно се $ $ је & ? за ? $ " $.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Ova predstava Sirokog ce uvelike otjerati i one zadrte zaljubljenike sa stadione,beskicmenjaci ce biti praceni iduce sezone ko borba pijetlova u Donjim Mamicima!
Ulazite u kosarku jos vise ,izgradite ime u NLB ligi,pokusajte se domaci euro lige ili uleb kupa,nije nogomet za vas,samo Mijo i mendazeri peru lovu preko kluba!
Ulazite u kosarku jos vise ,izgradite ime u NLB ligi,pokusajte se domaci euro lige ili uleb kupa,nije nogomet za vas,samo Mijo i mendazeri peru lovu preko kluba!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
mi posteno popusimo od newcastlea, hapoela, besiktasa,Kevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva![]()
![]()
a ne od olimpije, dudelanžea, konobara... xD
treba nam jos igraca iz BiH
- mostarskiplemic
- Kontakt:
FIFA/UEFA je napisao/la:mi posteno popusimo od newcastlea, hapoela, besiktasa,Kevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva![]()
![]()
a ne od olimpije, dudelanžea, konobara... xD
Cao Litex,Levski, a da ne pricam da 6 godina kroz ovu koziju ligu niste mogli doci do levskog i litexa!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Dečko,jeli se to smiješ od muke iliKevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva![]()
![]()
Mene a i mnogo njih pecara ove godine neće vidjeti,što se tiče nogometa dok je Duduk na klupi,a i ako netko drugi bude teško,mada nije ni on kriv,kriv je onaj ko ga stavi na ovu poziciju...Vidim navijači Čelika su govorili kako su u njih sve lopovi u klubu i to...e ljudi moji u nas je isto tako ako ne i gore,sad sam se u to uvjerio..Baćak mrš u Bangladeš dole oklen si i doša,da smo stavili kip Brucee Leea iz Mostara bolje bi branio jbt...ma radi mene mogu oni dovesti i 17 brazilaca da igraju,u zadnjih godinu dana su uvelike obrukali klub(Zvijezda 6-0)i od ove **** Olimpije da popuše a lani je 5-0 dobiju i to sa Ištukom,bit će opet neko tranje pa će vjerojatno opet izborit europu i to je to...Žao mi onh navijača što odoše gore...
- nostradamus
Daj ba kakvo likovanje,zbog cega.Ovo jest bilo za plakat,nema ko sta likovat ali da je bila sramotna predstava Sirokog bila je.Jbg ako ovako nogometno losa ekipa ode u Evropu onda se stvarno svi zajedno moramo zapitati dokle je ovo,sve otislo,do kojeg dna....sramota jarane...Kevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva![]()
![]()
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Boris Bačak je novi Buffon
.. samo je sav nekakav isprepadan lik, hem je zut nekakav, nekakava nedefinisana boja, a da ... trebate mu saliti stravu jednu

Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Nisam gledao utakmicu pa je ne mogu ni komentirati ali je stvarno smješno da neki na forumu neuspjeh drugog slavi kao svoj uspjeh. Široki je postavio neke standarde ali izgleda da počinje da stagnira . Ja sam iskreno očekivao da će Široki napravit iskorak jer su za njima godine iskustva igranja evropskih utakmica.
FEDERER= KLOC
Šilić kad je dobio crveni karton,trebao je lijepo popet se na glavu onog Dudeka i po.srat mu se u onu glupu facu...
Vidim furas politiku traktorasa, mjesas fudbal i drzavu, hoces da dokazes da nije funkcionalna drzava preko fudbala!! Neka gubi sve smisao opet ZIVJELA NAMA BIHLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
potpisLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Problem lezi sto poneki klubovi doguraju do treceg kola ili izbace nositelje,bas ti iz kukuruz lige.I nacine da makar imamo nositelje u prvom ili drugom kolu.LEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
Da bi neki klubcici sve to zayebali u 180 minuta protiv drugoligasa ili ribara.Jer koefcijent se godinama stvara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tobom.. Ima u ovoj ligi dobrih ekipa, ja smatram da je i moj Široki jedna od tih boljih ekipa.. Ovo vcrs je bilo jadno da ne moze biti jadnije.. Ljudi su nas razvalili i svaka im čast.. Ali ovo vcrs je sve do trenera.. Jbga da je tu Baka ostao mi bi njih na Pecari tukli sa minimalno 2:0.. Tko imalo prati NKŠB i dolazi na utakmice redovnije mogao je vidjeti sto je on vcrs sve uradio.. Totalno sve pogrešno, ali sve.. Poći ćemo od zadnje linije ajde stoperi mogu proći(nekako) lijevi i desni bek nikako.. Ćorić nije za one pozicije, a Bertoša jednostavno ne zna.. Onda u sredini Wagnera na zadnjeg veznog to ne bi uradio ni najveći luđak u ludnici u Vrapču.. Onda Zakarića kao neku polušpicu a zna se gdje je najbolji na krilu.. Onda ja i ne znam sto mu je Jure vcrs igrao.. Mišić i on je igrao nesto u veznoj liniji nikako na svojoj poziciji.. Roskam jbga sta ce momak sam u napadu.. SVE POGREŠNOLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 07 jul 2011, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Ti i slični klinci baš smarate, kako vam ne dosadi.Fudo je napisao/la:Vidim furas politiku traktorasa, mjesas fudbal i drzavu, hoces da dokazes da nije funkcionalna drzava preko fudbala!! Neka gubi sve smisao opet ZIVJELA NAMA BIHLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
Široki ih je nabio prošle god. oni vratili ove i dalje mislim da su poslije nas dobili najtežeg protivnika u Evropi.
Biće vremena da i ovi što danas likuju, kukaju i to vrlo uskoro al ajd barem nek večeras proslave tuđu muku
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 07 jul 2011, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Google [Bot], kolezeljovac, Ledara, NebeskaSila96, Orvel i 75 gostiju.