drinin vuk je napisao/la:$ & % - ",? ' $ је " % $ јер је трн у & ? " $. $ ствар, " " ? % " " ? " " на ' ? ?,? " у $ ? & ",засновано пре свега на $ " " '.
" се ' ",а " $ за ? сата,$ јасно се $ $ је & ? за ? $ " $.

mi posteno popusimo od newcastlea, hapoela, besiktasa,Kevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva

FIFA/UEFA je napisao/la:mi posteno popusimo od newcastlea, hapoela, besiktasa,Kevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva

a ne od olimpije, dudelanžea, konobara... xD

Dečko,jeli se to smiješ od muke iliKevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva

Daj ba kakvo likovanje,zbog cega.Ovo jest bilo za plakat,nema ko sta likovat ali da je bila sramotna predstava Sirokog bila je.Jbg ako ovako nogometno losa ekipa ode u Evropu onda se stvarno svi zajedno moramo zapitati dokle je ovo,sve otislo,do kojeg dna....sramota jarane...Kevin je napisao/la:aj sad likujte vi kvazi navijači..pa ćemo mi u idućih tjedan-dva

.. samo je sav nekakav isprepadan lik, hem je zut nekakav, nekakava nedefinisana boja, a da ... trebate mu saliti stravu jednu
 .. samo je sav nekakav isprepadan lik, hem je zut nekakav, nekakava nedefinisana boja, a da ... trebate mu saliti stravu jednu   

Vidim furas politiku traktorasa, mjesas fudbal i drzavu, hoces da dokazes da nije funkcionalna drzava preko fudbala!! Neka gubi sve smisao opet ZIVJELA NAMA BIHLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
potpisLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
Problem lezi sto poneki klubovi doguraju do treceg kola ili izbace nositelje,bas ti iz kukuruz lige.I nacine da makar imamo nositelje u prvom ili drugom kolu.LEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
Ne bih se slozio s tobom.. Ima u ovoj ligi dobrih ekipa, ja smatram da je i moj Široki jedna od tih boljih ekipa.. Ovo vcrs je bilo jadno da ne moze biti jadnije.. Ljudi su nas razvalili i svaka im čast.. Ali ovo vcrs je sve do trenera.. Jbga da je tu Baka ostao mi bi njih na Pecari tukli sa minimalno 2:0.. Tko imalo prati NKŠB i dolazi na utakmice redovnije mogao je vidjeti sto je on vcrs sve uradio.. Totalno sve pogrešno, ali sve.. Poći ćemo od zadnje linije ajde stoperi mogu proći(nekako) lijevi i desni bek nikako.. Ćorić nije za one pozicije, a Bertoša jednostavno ne zna.. Onda u sredini Wagnera na zadnjeg veznog to ne bi uradio ni najveći luđak u ludnici u Vrapču.. Onda Zakarića kao neku polušpicu a zna se gdje je najbolji na krilu.. Onda ja i ne znam sto mu je Jure vcrs igrao.. Mišić i on je igrao nesto u veznoj liniji nikako na svojoj poziciji.. Roskam jbga sta ce momak sam u napadu.. SVE POGREŠNOLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
Ti i slični klinci baš smarate, kako vam ne dosadi.Fudo je napisao/la:Vidim furas politiku traktorasa, mjesas fudbal i drzavu, hoces da dokazes da nije funkcionalna drzava preko fudbala!! Neka gubi sve smisao opet ZIVJELA NAMA BIHLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.