NK Široki Brijeg

Dabar
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Dabar » 07 jul 2011, 23:52

Svaka čast,čovjek sve realno rekao,bez dlake na jeziku...nadam se da se Duduk neće ni vraćati u Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 23:53

ZAšto je otpušten Baka, ne upratih to? Ako ko može iz prve ruke, kome nije mrsko?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 07 jul 2011, 23:54

VanBasten je napisao/la:ZAšto je otpušten Baka, ne upratih to? Ako ko može iz prve ruke, kome nije mrsko?
Ponuda iz Saudijske Arabije,velikeee pare :o :o :o :o

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jul 2011, 23:55

VanBasten je napisao/la:ZAšto je otpušten Baka, ne upratih to? Ako ko može iz prve ruke, kome nije mrsko?
Pronašao mastan inostrani angažman. Šeikovi su u pitanju (ah, ko će odoljeti njihovim basnoslovnim ponudama).

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 jul 2011, 23:59

Šteta za Široki, sigurno nisu toliko lošija ekipa od Olimpije koliko su to večeras prezentirali. Svi od reda tragedija, kapetan daleko najgori. Niti jedan duel nije dobio, ništa. Onaj Brazilac malo bolji od ovih ostalih ali to mu i nije neki kompliment. Zakarić očajan.. valjda mu je samo loš dan. Golman teža katastrofa, zabranio bi mu da se bavi nogometom više.
...što je više lome to je volim jače...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 jul 2011, 00:04

Steta,Siroki sa Zakaricem,Silicem,Wagnerom je ipak respektabilna ekipa,moralo se ovo bolje odraditi,puno bolje..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 jul 2011, 00:06

ima Boga...kakvim se sve igrama sluze da dodzu do evrope ovo im je najveca kazna....nadam se da ce i dogodine nekoga zavalit za evropu a potom dobit kakvu pljusku od nekih kelnera,ribara,vodoinstalatera....sve se vraca sve se placa...radujem se ko pravi pacenik svakom vasem ponizenju :lol: :lol: ..i fakat uzivam :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 08 jul 2011, 00:12

Treba otjerat lopove Bevandu i Jelića koji dovode trenera koji je dobio otkaz u Dugopolju u 2.HNl da vodi klub u europi.Branko Karačić prošle sezone odveo Šibenik u europsku ligu,sa Orašjem osvojio kup BIh,čovjek je trenutno bez posla ima iskustva,momčadi mu igraju napadači,idealna zamjena za Baku,ali jelić i Bevanda dovedoše Ćutuka kad su čuli da je dobio otkaz i da ima Uefinu licencu.Nisu doveli nijedno pojačanje u obrani niti golmana a imali smo jednu od najgorih obrana u ligi.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 08 jul 2011, 00:16

niste ni pet golova primili, svaka cast :!:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2011, 00:23

Dabar je napisao/la:
Aha, znači dobio je ponudu još dok je bio trener Širokog. Nisam dobro upratio, mislio sam da je ponuda došla nakon otkaza. Znači nije dobio otkaz, nego otišao za parama.
Al gdje nađošte ovo Ćutuka, mislim, imate pare, da se en foliramo, jel se mog'o neki bolji trener platit.
Šta je s onim Barbarićem, solidan trener, on bi prošao ove SLovence sigurno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 08 jul 2011, 00:27

VanBasten je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
Aha, znači dobio je ponudu još dok je bio trener Širokog. Nisam dobro upratio, mislio sam da je ponuda došla nakon otkaza. Znači nije dobio otkaz, nego otišao za parama.
Al gdje nađošte ovo Ćutuka, mislim, imate pare, da se en foliramo, jel se mog'o neki bolji trener platit.
Šta je s onim Barbarićem, solidan trener, on bi prošao ove SLovence sigurno.
Baka je imao ugovor do kraja sezone uz mogućnot produženja ako ne dođe unosna ponuda.Nitko mu nije dao otkaz.

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 08 jul 2011, 00:42

Šilić i ćutuk marš iz kluba..dok je on kapetan i dok igra necu pristupit pecaru, JAZAVAC obični..nekad sam ga cjenio, sad mi se gadi

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jul 2011, 00:55

Pa sta je ovo jbt. Poslije ovako usranog dana , reko da pogledam rezultate ovog pretkola da me bar Siroki obraduje, kad ono 3:0. :o :o

Mislim da je Siroki svoje prilike propustio u prvoj utakmici gdje ste mogli komotno zabit 5 komada, ovim Slovencima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 jul 2011, 01:05

Za ovo se nemora biti mozak. Losa igra, Baka dolazi, odjedanput sve ok. Baka ode i Slovenci zabijaju zaredom. Slovenci su danas vidjeli da SB ne prelazi rado srednju crtu, to im ulijeva samopouzdanje i gol pada kad tad. Ok golman je bio grozan, ali nije samo do njega, jer SB ni jedan gol nije zabio u ova dva susreta, a barem to nije golmanova krivica. Jednostavno steta.
neroazzuro je napisao/la: Ko to MI??? Pričaj u svoje ime momak!
Kolko god da se ponašaju ružno,pored one nule stoji zastava moje zemlje. Ako je tebi to nebitno,nemoj mislit da je i svima ostalima! Široki-šteta! Bila je ovo lijepa prilika.
Bas tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 08 jul 2011, 01:08

Nisam gledo utakmicu, ali cujem da vam je golman kriza bio ali bas kriza

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 jul 2011, 01:08

Ne znam kako neki mogu likovati nad ovim porazom, pa ja npr. navijam iz petnih žila za Hajduk u Europi iako sam zakleti Dinamovac. Neki su prezatrovani izgleda.. to nije zdravo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 jul 2011, 01:11

jacky09 je napisao/la: pa ja npr. navijam iz petnih žila za Hajduk u Europi iako sam zakleti Dinamovac. Neki su prezatrovani izgleda.. to nije zdravo.
Pa eto barem tu navijas najzad za pravi klub. :P :D

A za radovati se nema nista. Nadam se da ce drugi povuci pouku iz ovoga pred sljedece europa utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 jul 2011, 01:16

Principatus je napisao/la:
jacky09 je napisao/la: pa ja npr. navijam iz petnih žila za Hajduk u Europi iako sam zakleti Dinamovac. Neki su prezatrovani izgleda.. to nije zdravo.
Pa eto barem tu navijas najzad za pravi klub. :P :D

A za radovati se nema nista. Nadam se da ce drugi povuci pouku iz ovoga.
:lol: Zanimljivo je to, inače ne bi rekao da ih mrzim, ali ih ne volim, ali u Europi ih pratim skoro jednakim žarom kao Dinamo. I ne shvaćam druge kako mogu pljuvati po klubovima jer na kraju krajeva njihov uspjeh je i vaš uspjeh jer donose bolji koeficijent ostalim klubovima, a na kraju krajeva ako se i osramote svi će pamtiti da je to klub iz vaše države.. ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 jul 2011, 01:58

Da sam sebe ne citiram.Kao sto sam rekao s ovakvim trenerom i vratarom necemo daleko.Tuga i gotovo.Tona i Zloma u Gosku a kod nas sve levati igraju.Uprava me pocinje zivcirati.Okanite se menadžera,mi zelimo naslove.Pa onaj Ištuk prođe ovu Olimpiju,a indvalid teski.Nadam se da ce drugi BIH klubovi odigrati bolje.I hvala svim normalnim ljudima koji su nam poželjeli srecu.Hvala vam!!!!

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 08 jul 2011, 02:18

porazi ce doci, dogodit se, ovo ono

al jedna stvar

tko god je doveo ovog golmana, i (ako se radi o razlicitim osobama) tko god je zakljucio da je on za broja 1, treba odmah dati otkaz i vratiti klubu zadnjih 12 plaća iz moralnih razloga, jer je to sramota, žalosno

Bandović je imao svojih kikseva, ali je bar bio golman. Nikola Marić (čovjek zvan rupa) je za ovoga Baćka Van Der Sar

Žalosno. Molim Vas ljudi, uozbiljite se i dajte otkaz dok nije sve otišlo u tri vagine strinine. Hvala

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”