NK Široki Brijeg
- slani grad
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
ima Boga...kakvim se sve igrama sluze da dodzu do evrope ovo im je najveca kazna....nadam se da ce i dogodine nekoga zavalit za evropu a potom dobit kakvu pljusku od nekih kelnera,ribara,vodoinstalatera....sve se vraca sve se placa...radujem se ko pravi pacenik svakom vasem ponizenju
..i fakat uzivam

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Treba otjerat lopove Bevandu i Jelića koji dovode trenera koji je dobio otkaz u Dugopolju u 2.HNl da vodi klub u europi.Branko Karačić prošle sezone odveo Šibenik u europsku ligu,sa Orašjem osvojio kup BIh,čovjek je trenutno bez posla ima iskustva,momčadi mu igraju napadači,idealna zamjena za Baku,ali jelić i Bevanda dovedoše Ćutuka kad su čuli da je dobio otkaz i da ima Uefinu licencu.Nisu doveli nijedno pojačanje u obrani niti golmana a imali smo jednu od najgorih obrana u ligi.
Aha, znači dobio je ponudu još dok je bio trener Širokog. Nisam dobro upratio, mislio sam da je ponuda došla nakon otkaza. Znači nije dobio otkaz, nego otišao za parama.Dabar je napisao/la:Ponuda iz Saudijske Arabije,velikeee pareVanBasten je napisao/la:ZAšto je otpušten Baka, ne upratih to? Ako ko može iz prve ruke, kome nije mrsko?![]()
![]()
![]()
Al gdje nađošte ovo Ćutuka, mislim, imate pare, da se en foliramo, jel se mog'o neki bolji trener platit.
Šta je s onim Barbarićem, solidan trener, on bi prošao ove SLovence sigurno.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Baka je imao ugovor do kraja sezone uz mogućnot produženja ako ne dođe unosna ponuda.Nitko mu nije dao otkaz.VanBasten je napisao/la:Aha, znači dobio je ponudu još dok je bio trener Širokog. Nisam dobro upratio, mislio sam da je ponuda došla nakon otkaza. Znači nije dobio otkaz, nego otišao za parama.Dabar je napisao/la:Ponuda iz Saudijske Arabije,velikeee pareVanBasten je napisao/la:ZAšto je otpušten Baka, ne upratih to? Ako ko može iz prve ruke, kome nije mrsko?![]()
![]()
![]()
Al gdje nađošte ovo Ćutuka, mislim, imate pare, da se en foliramo, jel se mog'o neki bolji trener platit.
Šta je s onim Barbarićem, solidan trener, on bi prošao ove SLovence sigurno.
-
sb citizen
- Kontakt:
Šilić i ćutuk marš iz kluba..dok je on kapetan i dok igra necu pristupit pecaru, JAZAVAC obični..nekad sam ga cjenio, sad mi se gadi
- el-fighter
- Kontakt:
Pa sta je ovo jbt. Poslije ovako usranog dana , reko da pogledam rezultate ovog pretkola da me bar Siroki obraduje, kad ono 3:0.
Mislim da je Siroki svoje prilike propustio u prvoj utakmici gdje ste mogli komotno zabit 5 komada, ovim Slovencima.
Mislim da je Siroki svoje prilike propustio u prvoj utakmici gdje ste mogli komotno zabit 5 komada, ovim Slovencima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
Za ovo se nemora biti mozak. Losa igra, Baka dolazi, odjedanput sve ok. Baka ode i Slovenci zabijaju zaredom. Slovenci su danas vidjeli da SB ne prelazi rado srednju crtu, to im ulijeva samopouzdanje i gol pada kad tad. Ok golman je bio grozan, ali nije samo do njega, jer SB ni jedan gol nije zabio u ova dva susreta, a barem to nije golmanova krivica. Jednostavno steta.
Bas tako.neroazzuro je napisao/la: Ko to MI??? Pričaj u svoje ime momak!
Kolko god da se ponašaju ružno,pored one nule stoji zastava moje zemlje. Ako je tebi to nebitno,nemoj mislit da je i svima ostalima! Široki-šteta! Bila je ovo lijepa prilika.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nisam gledo utakmicu, ali cujem da vam je golman kriza bio ali bas kriza
Ne znam kako neki mogu likovati nad ovim porazom, pa ja npr. navijam iz petnih žila za Hajduk u Europi iako sam zakleti Dinamovac. Neki su prezatrovani izgleda.. to nije zdravo.
...što je više lome to je volim jače...
- Principatus
- Kontakt:
Pa eto barem tu navijas najzad za pravi klub.jacky09 je napisao/la: pa ja npr. navijam iz petnih žila za Hajduk u Europi iako sam zakleti Dinamovac. Neki su prezatrovani izgleda.. to nije zdravo.
A za radovati se nema nista. Nadam se da ce drugi povuci pouku iz ovoga pred sljedece europa utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Pa eto barem tu navijas najzad za pravi klub.jacky09 je napisao/la: pa ja npr. navijam iz petnih žila za Hajduk u Europi iako sam zakleti Dinamovac. Neki su prezatrovani izgleda.. to nije zdravo.![]()
![]()
A za radovati se nema nista. Nadam se da ce drugi povuci pouku iz ovoga.
...što je više lome to je volim jače...
Da sam sebe ne citiram.Kao sto sam rekao s ovakvim trenerom i vratarom necemo daleko.Tuga i gotovo.Tona i Zloma u Gosku a kod nas sve levati igraju.Uprava me pocinje zivcirati.Okanite se menadžera,mi zelimo naslove.Pa onaj Ištuk prođe ovu Olimpiju,a indvalid teski.Nadam se da ce drugi BIH klubovi odigrati bolje.I hvala svim normalnim ljudima koji su nam poželjeli srecu.Hvala vam!!!!
- eric_cantona
- Kontakt:
porazi ce doci, dogodit se, ovo ono
al jedna stvar
tko god je doveo ovog golmana, i (ako se radi o razlicitim osobama) tko god je zakljucio da je on za broja 1, treba odmah dati otkaz i vratiti klubu zadnjih 12 plaća iz moralnih razloga, jer je to sramota, žalosno
Bandović je imao svojih kikseva, ali je bar bio golman. Nikola Marić (čovjek zvan rupa) je za ovoga Baćka Van Der Sar
Žalosno. Molim Vas ljudi, uozbiljite se i dajte otkaz dok nije sve otišlo u tri vagine strinine. Hvala
al jedna stvar
tko god je doveo ovog golmana, i (ako se radi o razlicitim osobama) tko god je zakljucio da je on za broja 1, treba odmah dati otkaz i vratiti klubu zadnjih 12 plaća iz moralnih razloga, jer je to sramota, žalosno
Bandović je imao svojih kikseva, ali je bar bio golman. Nikola Marić (čovjek zvan rupa) je za ovoga Baćka Van Der Sar
Žalosno. Molim Vas ljudi, uozbiljite se i dajte otkaz dok nije sve otišlo u tri vagine strinine. Hvala
ŠB.TRN je napisao/la:Da sam sebe ne citiram.Kao sto sam rekao s ovakvim trenerom i vratarom necemo daleko.Tuga i gotovo.Tona i Zloma u Gosku a kod nas sve levati igraju.Uprava me pocinje zivcirati.Okanite se menadžera,mi zelimo naslove.Pa onaj Ištuk prođe ovu Olimpiju,a indvalid teski.Nadam se da ce drugi BIH klubovi odigrati bolje.I hvala svim normalnim ljudima koji su nam poželjeli srecu.Hvala vam!!!!
Mogli su vratiti Ištuka i on je bolji od ovoga Ćutuka.
mi barem igramo europu..a vama je upitna i bih liga svake godine..tako vozdra prijatelju..uzivajslani grad je napisao/la:ima Boga...kakvim se sve igrama sluze da dodzu do evrope ovo im je najveca kazna....nadam se da ce i dogodine nekoga zavalit za evropu a potom dobit kakvu pljusku od nekih kelnera,ribara,vodoinstalatera....sve se vraca sve se placa...radujem se ko pravi pacenik svakom vasem ponizenju![]()
..i fakat uzivam
![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ja ne znam sto si se ti natakario IStuku koji je gospodin covjek. Pokazao je to dok je vodio moj klub. Do vas je sto mjenjate trenera cim ekipa upadne u malu krizu pa onda plus kupujete utakmice... I tako svaki klub radi. mA nije ni cudo kad generali i tajkuni vode klubove i nisu culi za kontinuitet, plus uz to misle da znaju izabrati i kupiti igrace. Ni Capello ne moze bez konstantnog rada sve na ho-ruk pobjedjivati. Ne znam sto neko ne proba podrzat kakvog trenera na duzi rok da covjeku daju sansu da poslozi ekipu kako Bog zapovjeda. Ovako se mjenjaju metode i nacin rada svakih sest mjeseci. I sta dobijete???? Blamazu u Evropi nevidjenih razmjera.ŠB.TRN je napisao/la:Da sam sebe ne citiram.Kao sto sam rekao s ovakvim trenerom i vratarom necemo daleko.Tuga i gotovo.Tona i Zloma u Gosku a kod nas sve levati igraju.Uprava me pocinje zivcirati.Okanite se menadžera,mi zelimo naslove.Pa onaj Ištuk prođe ovu Olimpiju,a indvalid teski.Nadam se da ce drugi BIH klubovi odigrati bolje.I hvala svim normalnim ljudima koji su nam poželjeli srecu.Hvala vam!!!!
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Kako te bolan nije stid takve gluposti pričati. Navijam za Želju, i pratim svaku utakmicu na Grbavici, i zadnju utakmicu na Grbavici nas je Široki preslušao kao malo ko. A mi fol ispred njih. Pokazali od Želje više u svakom smislu. Jedini klub u BiH koju gradi ekipu i rezultat godinama, koji ima dobar rad sa mladima i izgrađenu infrastrukturu. I ti sad došao da se "p.o.s.e.r.e.š." na sve to. Pa kako te bolan nije stid? Shvatam da nekoga ili nešto nesimpatišeš, ali makar ostani u okviru činjenica. U zadnjih 5 godina, klub sa najkonstantnijim rezultatima bez čestih karakteristika naših klubova tzv instant rezultata.Virtu4l je napisao/la:Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Žao mi je za sinoć. Mislim da ste platili danak prvog pretkola i njegovog ranog igranja, kada ekipe nisu gotovo ni formirane, prelazni rok traje još, a igrači nisu u nekoj formi. Očekujem bolji Široki u našoj ligi. Golman vam je prilično loš, čak i za našu ligu.
Biće bolje
prilicno objektivan komentar.Mislim da olimpija nije igracki jaca od sirokog ali su im ocitali bukvicu kako treba igrati kao kolektiv i koliko danas u modernom nogometu igra ulugu to kada je komplet ekipa pokretna jednostavno su nadtrcali siroki.Netreba ovo shvatiti previse tragicno, nekad je i ovako bolje posvetiti se PL, jer cesto nase ekipe i nemaju kadar da guraju na dva fronta.Rade Paprica 9 je napisao/la:Kako te bolan nije stid takve gluposti pričati. Navijam za Želju, i pratim svaku utakmicu na Grbavici, i zadnju utakmicu na Grbavici nas je Široki preslušao kao malo ko. A mi fol ispred njih. Pokazali od Želje više u svakom smislu. Jedini klub u BiH koju gradi ekipu i rezultat godinama, koji ima dobar rad sa mladima i izgrađenu infrastrukturu. I ti sad došao da se "p.o.s.e.r.e.š." na sve to. Pa kako te bolan nije stid? Shvatam da nekoga ili nešto nesimpatišeš, ali makar ostani u okviru činjenica. U zadnjih 5 godina, klub sa najkonstantnijim rezultatima bez čestih karakteristika naših klubova tzv instant rezultata.Virtu4l je napisao/la:Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Žao mi je za sinoć. Mislim da ste platili danak prvog pretkola i njegovog ranog igranja, kada ekipe nisu gotovo ni formirane, prelazni rok traje još, a igrači nisu u nekoj formi. Očekujem bolji Široki u našoj ligi. Golman vam je prilično loš, čak i za našu ligu.
Biće bolje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa kako tebe bolan nije stid. To ti uzimas svoj klub kao relevantan za kompariranje. Pa mi smo ih UBILI na kosevu 3-0...sa jo dvije 100% sanse...sad mi svi trebamo kontati ko eto vi ste relevantni i ko vas dobije na sugavici..on je extra ekipa....pa vas i Borac dobi..znaci i oni su extra a vidjeces potopa od onih zidova...ko vas je ono jos dobio na sugavici prosle god , znaci i oni su extra. Kakve ti gluposti pises cccccRade Paprica 9 je napisao/la:Kako te bolan nije stid takve gluposti pričati. Navijam za Želju, i pratim svaku utakmicu na Grbavici, i zadnju utakmicu na Grbavici nas je Široki preslušao kao malo ko. A mi fol ispred njih. Pokazali od Želje više u svakom smislu. Jedini klub u BiH koju gradi ekipu i rezultat godinama, koji ima dobar rad sa mladima i izgrađenu infrastrukturu. I ti sad došao da se "p.o.s.e.r.e.š." na sve to. Pa kako te bolan nije stid? Shvatam da nekoga ili nešto nesimpatišeš, ali makar ostani u okviru činjenica. U zadnjih 5 godina, klub sa najkonstantnijim rezultatima bez čestih karakteristika naših klubova tzv instant rezultata.Virtu4l je napisao/la:Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Biće bolje
Cuj ovoga , .."prilicno objektivan komentar..."
Zeljo vam ove god namjestio evropu , prosle ili predprosle savez vam isto uradio..ko ste ba vi...sto to sloboda nije mogla izaci a imala je sve uslove...ali NE , vasi LJIGAVI TALOVI po strukturama...fuj fu jfuj
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.