NK Široki Brijeg

AYAN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la AYAN » 08 jul 2011, 13:44

Loš vam je onaj trener...

sreća pa imate Vagnera, Šilića i Roskama... oni vam drže ekipu. 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 jul 2011, 13:45

TaRgEt_ je napisao/la:Komentar na utakmicu , zao mi sto je Siroki ispao , ali Cutuk= IStuk 8-) Toliko od mene , amater pravi , veze on nema sa igrom .
U pravu si
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 08 jul 2011, 13:48

Zao mi je sto ste ispali , jednostavno je tako . Kako god treba se sada analizirati situacija , jer vam se vrlo lako moze desiti raspad sistema . 8-)
Željezničar za život cijeli !

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 jul 2011, 13:50

Ted Mosby je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Komentar na utakmicu , zao mi sto je Siroki ispao , ali Cutuk= IStuk 8-) Toliko od mene , amater pravi , veze on nema sa igrom .
U pravu si

Znam da je Baka bio ili bilo ko drugi 2-3 nula ,ova Cutukova igra se svodila sjecam se na prije par godina Slobode , Crnogorac bio u najboljoj formi , ko je trenirao ne sjecam se i nabij loptu u napad , pa ako Alen uradi sta dobro i jeste ako ne nikome nista , doduse to je nama prolazilo dok ovaj i to ne zna .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 jul 2011, 14:01

Ma ajd na stranu sve,al jel ovaj vratar bio na treninzima,jel ga itko gledao.Netko napisa,tko je god doveo ovog vratara treba otici iz kluba.Baka je bio faca i nitko mu nije sastavljao momcad,niti je smio to i pomisliti.Danas najmanje treneri se pitaju za sastav,a i kad ga odredi pogriješi im pozicije.I ovo nije u redu sto se uradilo Zrinjskom,barem po meni.Iako,gledaju se pare,kad iz Hajduka u Dinamo moze prijeći zasto i ovo ne bi moglo.Radi boljih odnosa,to se nije trebalo uraditi.Nadam se da ovo nece poremetiti odnose između ova dva kluba.I ti mostarac nemoj biti ljut i pricati gluposti.Grad od 10 tisuca ima klub u NLB ligi i u europi.Nazivas nas nekim imenima a mi vam sada i kino u gradu pravimo :D :D :D :D sala mala,zna se na kojeg sam mostarca mislio.
Jos se jednom pokazalo da ima i normalnih navijača i forumasa ovdje koji su nam poželjeli srecu i nisu navijali protiv nas,al ima i onih ostalih,al eto ih tamo.Mozda je i bolje sto smo ispali,jer se mozemo okrenuti premijer ligi.Jos da ovaj trener ode,poraz me ne bi bolio kao sada!!!Ako ostane,odmah ce biti poraz prvo kolo!!! ;) ;)

_s_brijeg_
Kontakt:

Post Postao/la _s_brijeg_ » 08 jul 2011, 14:08

Steta,olimpija je sinoc odrzala skolu nogometa Sirokom,Bacak veoma los,vidjelo se to i protiv Splita i u prvoj utakmici i trebalo je staviti Marica,ako nista ima barem iskustva,o treneru da ni nepricam.Imam jedno pitanje,da li i sada onaj Bilobrk brani za Celik ili je slobodan igrac???

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 jul 2011, 14:12

_s_brijeg_ je napisao/la:Steta,olimpija je sinoc odrzala skolu nogometa Sirokom,Bacak veoma los,vidjelo se to i protiv Splita i u prvoj utakmici i trebalo je staviti Marica,ako nista ima barem iskustva,o treneru da ni nepricam.Imam jedno pitanje,da li i sada onaj Bilobrk brani za Celik ili je slobodan igrac???
Po meni nas najbolji vratar je u Gosku,sad sto covjeku ne daju doci to je druga stvar.Bilobrk bi bio odlično riješenje,mislim od ove dvojice bilo tko da dođe je bolji!!! ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 jul 2011, 14:18

Po meni, loš vam je sporazum sa Dinamom. 10 godina da vas eksploatišu za samo 120 000 po sezoni nije dobro možda se i nešto drugo iza brda krije ali ako je samo to, to je očajno malo. Ako već na 10 godina onda bar pola miliona evra godišnje ste trebali uzeti

Mislio sam da je Džimi Marić ubjedljivo najgori trener koji se pojavio na ovim prostorima ovaj vaš mu je ozbiljna konkurencija ali i dalje je džimi No. 1

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 08 jul 2011, 14:25

ma jasta sam... i vodja sam Robijasa usput... :D

kazem ti covjece da se mjenjaju treniri bezveze. Ne govorim vezano samo za siroki. Kod nas mjenjaju non stop sve. Susica hoce da tjeraju poslije dvije utakmice, Varesanovica su tjerali od 5 utakmice, a vi hocete sad Cutuka da otjerate, a covjek tek kreno. Bezbroj je primjera. Ne moze bez kontinutiteta. Pustite covjeka da radi bar dvije godine.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 08 jul 2011, 14:29

taracess je napisao/la:ma jasta sam... i vodja sam Robijasa usput... :D

kazem ti covjece da se mjenjaju treniri bezveze. Ne govorim vezano samo za siroki. Kod nas mjenjaju non stop sve. Susica hoce da tjeraju poslije dvije utakmice, Varesanovica su tjerali od 5 utakmice, a vi hocete sad Cutuka da otjerate, a covjek tek kreno. Bezbroj je primjera. Ne moze bez kontinutiteta. Pustite covjeka da radi bar dvije godine.
Boga ti jesi li ti onaj sto si galamio na utakmici protiv nas u finalu kupa, aj majko moja koji papak oplakao sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

-BOSANAC-
Kontakt:

Post Postao/la -BOSANAC- » 08 jul 2011, 14:30

TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi ne obracajte paznju na ovog "uspaljenog" klinca , napet je sav , preporucujem mu da baci drkicu , da se ohladi , a da pa ti si jos mali ne znas sta je to :lol:
Pitaj mame znam li :twisted:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 jul 2011, 14:30

Amar Osim je nedoriljiv! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-BOSANAC-
Kontakt:

Post Postao/la -BOSANAC- » 08 jul 2011, 14:32

ŠB.TRN je napisao/la:Prvo da odgovorim onom Bosancu,nas svaku utakmicu dođu bodriti Bosanci,znaci Hrvati iz Kiseljaka.Onaj sto rece da se zakleo prvi predsjednik da ce igrati samo Hrvati,pa ti si totalni kreten.Vec sam jednom pisao ovdje igrače drugih vjera i nacija.Malo prelistaj unazad i provjeri.Najlakse je pisati gluposti,isto da ja napisem kako se netko zakleo da nece igrati hrvati za Sarajevo,pa se vi onda pravdajte,ili oni.
Nas najveci problem su pojedini ljudi iz uprave koji guraju svoje igrače.Ovaj trener ne moze moj Trn voditi na mjesnim,vratar-uopce nije vratar,obicn smetalo,kladanj,panj,bukva.....
Nije on kriv,kriv je onaj sto ga je doveo.Obrana,vezni red,napad svi ne zasluzuju prolaznu ocjenu.Ne znam ni sta se vise patimo,treba sve potjerati.Nadam se da Ćutuk odlazi jer bude li nas vodio protiv Želje,mozemo se nadati samo porazu,nadam se časnom!!!

I ova dva juniora iz Zrinjskog,koja su godista,mogu li i ove godine igrati za juniore.Nadam se da ce dobiti priliku u prvoj momcadi.Vratite Zlomu i Tonu.
I zna li se gdje su ta pojačanja,Grgić,Pazen???? kako lovu netko uzima ;) ;) ;) Ćutuk odlazi!!!
Kako ces ti rec da u Zelji il Sarajevu ne igraju hrvati i srbi kad mozes pogledat sastav Zelje.A imam pravo da kazem to za Siroki jer zaista nikada nisam naiso na muslimansko ime ili prezime u istom klubu.

_s_brijeg_
Kontakt:

Post Postao/la _s_brijeg_ » 08 jul 2011, 14:34

iskreno znao sam da cemo necemo daleko dogurat kada sam cuo da je cutuk novi trener,pa covjek nemoze voditi ni drugoligaski klub(tri boda od 24 moguca s Dugopoljem)kamoli ce voditi klub koji igra europu
I jos,koji k.r.c se uopce svađate sa ovim levatom,ignorirajte ga..

-BOSANAC-
Kontakt:

Post Postao/la -BOSANAC- » 08 jul 2011, 14:34

Bianconeri1988 je napisao/la:

Amar Osim je nedoriljiv! 8-)
potpis 8-)

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2011, 14:40

prvo, Siroki je jedna obicna filijala

drugo, da ne bismo srali o tome ciji je tata jaci hajmo konkretno napisati cinjenice. napraviti neku paralelu sirokog sa zeljom, sirokog sa sarajevom pa da vidimo ko ce usutiti :D

haj ti meni reci sta je sve siroki ikad osvojio i kako je sve igrao u evropi, tj. dokle je dogurao pa cemo usporediti fino

trece, HAHAHAHAHAHAHA od janeza 3-0 hahHAHAHAHAHAHAH :lol: :lol:

ako imas muda[/quote]

Nemam namjeru na ovoj temi zamarat druge našim prepucavanjima, ostavimo to za naše teme. Ali ako kažeš da je Široki sada filijala Dinama, onda budi pošten pa se sjeti da je i tvoj klub nekad bio filijala jednom iz velike četvorke. Čak je filijala i blaga riječ. Onih lijepih godina kada ste imali nešto i ponuditi. Sada nemate, pa nemožete ni biti filijala. Ili si mlad pa se ne sjećaš tih godina? Nije problem biti filijala većem, ako imaš rezultate i kontinuiran i kvalitetan rad. Neznam što je to problem cijeniti?

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 jul 2011, 14:45

Dejan, BL je napisao/la:Po meni, loš vam je sporazum sa Dinamom. 10 godina da vas eksploatišu za samo 120 000 po sezoni nije dobro možda se i nešto drugo iza brda krije ali ako je samo to, to je očajno malo. Ako već na 10 godina onda bar pola miliona evra godišnje ste trebali uzeti

Mislio sam da je Džimi Marić ubjedljivo najgori trener koji se pojavio na ovim prostorima ovaj vaš mu je ozbiljna konkurencija ali i dalje je džimi No. 1
Kakav loš sporazum,pa mi smo dobili za Zakarića skoro pa 800.000 eura,svake godine po 120.000 eura,kako nam igraju naši mladi to su više nego dobri novci...imamo mi novaca,samo što je on u džepovima ovih iz uprave..što se tiče igračkog kadra,imamo solidnu momčad,ali neki i nemaju motiva,Šilića ne bih otjerao iz kluba,ipak je on najzaslužniji uz Wagnera za rezultate Širokog,ali trebalo bi ga poslat na klupu pa nek se bori sa Zakarićem za mjesto...ova sezona ne miriše na dobro,nikako,u prvih 5 kola nećemo osvojit više od 5 bodova...živi bili pa vidili ;)

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2011, 14:48

ŠB.TRN je napisao/la:Ma ajd na stranu sve,al jel ovaj vratar bio na treninzima,jel ga itko gledao.Netko napisa,tko je god doveo ovog vratara treba otici iz kluba.Baka je bio faca i nitko mu nije sastavljao momcad,niti je smio to i pomisliti.Danas najmanje treneri se pitaju za sastav,a i kad ga odredi pogriješi im pozicije.I ovo nije u redu sto se uradilo Zrinjskom,barem po meni.Iako,gledaju se pare,kad iz Hajduka u Dinamo moze prijeći zasto i ovo ne bi moglo.Radi boljih odnosa,to se nije trebalo uraditi.Nadam se da ovo nece poremetiti odnose između ova dva kluba.I ti mostarac nemoj biti ljut i pricati gluposti.Grad od 10 tisuca ima klub u NLB ligi i u europi.Nazivas nas nekim imenima a mi vam sada i kino u gradu pravimo :D :D :D :D sala mala,zna se na kojeg sam mostarca mislio.
Jos se jednom pokazalo da ima i normalnih navijača i forumasa ovdje koji su nam poželjeli srecu i nisu navijali protiv nas,al ima i onih ostalih,al eto ih tamo.Mozda je i bolje sto smo ispali,jer se mozemo okrenuti premijer ligi.Jos da ovaj trener ode,poraz me ne bi bolio kao sada!!!Ako ostane,odmah ce biti poraz prvo kolo!!! ;) ;)
Nemoj majke ti, jedva će dočekati ovi hahari da kažu da vračate neke dugove iz predhodne sezone. x mjera :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2011, 14:48

Dabar je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Po meni, loš vam je sporazum sa Dinamom. 10 godina da vas eksploatišu za samo 120 000 po sezoni nije dobro možda se i nešto drugo iza brda krije ali ako je samo to, to je očajno malo. Ako već na 10 godina onda bar pola miliona evra godišnje ste trebali uzeti

Kakav loš sporazum,pa mi smo dobili za Zakarića skoro pa 800.000 eura,svake godine po 120.000 eura,kako nam igraju naši mladi to su više nego dobri novci...imamo mi novaca,samo što je on u džepovima ovih iz uprave..što se tiče igračkog kadra,imamo solidnu momčad,ali neki i nemaju motiva,Šilića ne bih otjerao iz kluba,ipak je on najzaslužniji uz Wagnera za rezultate Širokog,ali trebalo bi ga poslat na klupu pa nek se bori sa Zakarićem za mjesto...ova sezona ne miriše na dobro,nikako,u prvih 5 kola nećemo osvojit više od 5 bodova...živi bili pa vidili ;)
netko te je dobro zalevatio..kakvih bola 800 000€ ko ti je to rekao?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 08 jul 2011, 14:50

Šilić je gotov, iako zbog njegovih zasluga za klub ne smi ga se otpuštat, treba mu ponudit neko misto u klubu. wagner se još drži ali pitanje do kad, i on pomalo opada. Zakarić je tu samo pola godine, ostali su tanki. Uskoro ćemo imati najslablju ekipu u zadnjih 7 godina, barem ja tako mislim.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: hadzibake, RajvoSA03 i 28 gostiju.