sreća pa imate Vagnera, Šilića i Roskama... oni vam drže ekipu.

U pravu siTaRgEt_ je napisao/la:Komentar na utakmicu , zao mi sto je Siroki ispao , ali Cutuk= IStukToliko od mene , amater pravi , veze on nema sa igrom .
Ted Mosby je napisao/la:U pravu siTaRgEt_ je napisao/la:Komentar na utakmicu , zao mi sto je Siroki ispao , ali Cutuk= IStukToliko od mene , amater pravi , veze on nema sa igrom .
Po meni nas najbolji vratar je u Gosku,sad sto covjeku ne daju doci to je druga stvar.Bilobrk bi bio odlično riješenje,mislim od ove dvojice bilo tko da dođe je bolji!!!_s_brijeg_ je napisao/la:Steta,olimpija je sinoc odrzala skolu nogometa Sirokom,Bacak veoma los,vidjelo se to i protiv Splita i u prvoj utakmici i trebalo je staviti Marica,ako nista ima barem iskustva,o treneru da ni nepricam.Imam jedno pitanje,da li i sada onaj Bilobrk brani za Celik ili je slobodan igrac???
Boga ti jesi li ti onaj sto si galamio na utakmici protiv nas u finalu kupa, aj majko moja koji papak oplakao samtaracess je napisao/la:ma jasta sam... i vodja sam Robijasa usput...![]()
kazem ti covjece da se mjenjaju treniri bezveze. Ne govorim vezano samo za siroki. Kod nas mjenjaju non stop sve. Susica hoce da tjeraju poslije dvije utakmice, Varesanovica su tjerali od 5 utakmice, a vi hocete sad Cutuka da otjerate, a covjek tek kreno. Bezbroj je primjera. Ne moze bez kontinutiteta. Pustite covjeka da radi bar dvije godine.
Pitaj mame znam liTaRgEt_ je napisao/la:Ljudi ne obracajte paznju na ovog "uspaljenog" klinca , napet je sav , preporucujem mu da baci drkicu , da se ohladi , a da pa ti si jos mali ne znas sta je to
Amar Osim je nedoriljiv!taracess je napisao/la:ma jasta sam... i vodja sam Robijasa usput...![]()
kazem ti covjece da se mjenjaju treniri bezveze. Ne govorim vezano samo za siroki. Kod nas mjenjaju non stop sve. Susica hoce da tjeraju poslije dvije utakmice, Varesanovica su tjerali od 5 utakmice, a vi hocete sad Cutuka da otjerate, a covjek tek kreno. Bezbroj je primjera. Ne moze bez kontinutiteta. Pustite covjeka da radi bar dvije godine.
Kako ces ti rec da u Zelji il Sarajevu ne igraju hrvati i srbi kad mozes pogledat sastav Zelje.A imam pravo da kazem to za Siroki jer zaista nikada nisam naiso na muslimansko ime ili prezime u istom klubu.ŠB.TRN je napisao/la:Prvo da odgovorim onom Bosancu,nas svaku utakmicu dođu bodriti Bosanci,znaci Hrvati iz Kiseljaka.Onaj sto rece da se zakleo prvi predsjednik da ce igrati samo Hrvati,pa ti si totalni kreten.Vec sam jednom pisao ovdje igrače drugih vjera i nacija.Malo prelistaj unazad i provjeri.Najlakse je pisati gluposti,isto da ja napisem kako se netko zakleo da nece igrati hrvati za Sarajevo,pa se vi onda pravdajte,ili oni.
Nas najveci problem su pojedini ljudi iz uprave koji guraju svoje igrače.Ovaj trener ne moze moj Trn voditi na mjesnim,vratar-uopce nije vratar,obicn smetalo,kladanj,panj,bukva.....
Nije on kriv,kriv je onaj sto ga je doveo.Obrana,vezni red,napad svi ne zasluzuju prolaznu ocjenu.Ne znam ni sta se vise patimo,treba sve potjerati.Nadam se da Ćutuk odlazi jer bude li nas vodio protiv Želje,mozemo se nadati samo porazu,nadam se časnom!!!
I ova dva juniora iz Zrinjskog,koja su godista,mogu li i ove godine igrati za juniore.Nadam se da ce dobiti priliku u prvoj momcadi.Vratite Zlomu i Tonu.
I zna li se gdje su ta pojačanja,Grgić,Pazen???? kako lovu netko uzima![]()
![]()
Ćutuk odlazi!!!
potpisBianconeri1988 je napisao/la:Amar Osim je nedoriljiv!taracess je napisao/la:ma jasta sam... i vodja sam Robijasa usput...![]()
Kakav loš sporazum,pa mi smo dobili za Zakarića skoro pa 800.000 eura,svake godine po 120.000 eura,kako nam igraju naši mladi to su više nego dobri novci...imamo mi novaca,samo što je on u džepovima ovih iz uprave..što se tiče igračkog kadra,imamo solidnu momčad,ali neki i nemaju motiva,Šilića ne bih otjerao iz kluba,ipak je on najzaslužniji uz Wagnera za rezultate Širokog,ali trebalo bi ga poslat na klupu pa nek se bori sa Zakarićem za mjesto...ova sezona ne miriše na dobro,nikako,u prvih 5 kola nećemo osvojit više od 5 bodova...živi bili pa vidiliDejan, BL je napisao/la:Po meni, loš vam je sporazum sa Dinamom. 10 godina da vas eksploatišu za samo 120 000 po sezoni nije dobro možda se i nešto drugo iza brda krije ali ako je samo to, to je očajno malo. Ako već na 10 godina onda bar pola miliona evra godišnje ste trebali uzeti
Mislio sam da je Džimi Marić ubjedljivo najgori trener koji se pojavio na ovim prostorima ovaj vaš mu je ozbiljna konkurencija ali i dalje je džimi No. 1
Nemoj majke ti, jedva će dočekati ovi hahari da kažu da vračate neke dugove iz predhodne sezone. x mjeraŠB.TRN je napisao/la:Ma ajd na stranu sve,al jel ovaj vratar bio na treninzima,jel ga itko gledao.Netko napisa,tko je god doveo ovog vratara treba otici iz kluba.Baka je bio faca i nitko mu nije sastavljao momcad,niti je smio to i pomisliti.Danas najmanje treneri se pitaju za sastav,a i kad ga odredi pogriješi im pozicije.I ovo nije u redu sto se uradilo Zrinjskom,barem po meni.Iako,gledaju se pare,kad iz Hajduka u Dinamo moze prijeći zasto i ovo ne bi moglo.Radi boljih odnosa,to se nije trebalo uraditi.Nadam se da ovo nece poremetiti odnose između ova dva kluba.I ti mostarac nemoj biti ljut i pricati gluposti.Grad od 10 tisuca ima klub u NLB ligi i u europi.Nazivas nas nekim imenima a mi vam sada i kino u gradu pravimo![]()
![]()
![]()
sala mala,zna se na kojeg sam mostarca mislio.
Jos se jednom pokazalo da ima i normalnih navijača i forumasa ovdje koji su nam poželjeli srecu i nisu navijali protiv nas,al ima i onih ostalih,al eto ih tamo.Mozda je i bolje sto smo ispali,jer se mozemo okrenuti premijer ligi.Jos da ovaj trener ode,poraz me ne bi bolio kao sada!!!Ako ostane,odmah ce biti poraz prvo kolo!!!![]()
netko te je dobro zalevatio..kakvih bola 800 000€ ko ti je to rekao?Dabar je napisao/la:Kakav loš sporazum,pa mi smo dobili za Zakarića skoro pa 800.000 eura,svake godine po 120.000 eura,kako nam igraju naši mladi to su više nego dobri novci...imamo mi novaca,samo što je on u džepovima ovih iz uprave..što se tiče igračkog kadra,imamo solidnu momčad,ali neki i nemaju motiva,Šilića ne bih otjerao iz kluba,ipak je on najzaslužniji uz Wagnera za rezultate Širokog,ali trebalo bi ga poslat na klupu pa nek se bori sa Zakarićem za mjesto...ova sezona ne miriše na dobro,nikako,u prvih 5 kola nećemo osvojit više od 5 bodova...živi bili pa vidiliDejan, BL je napisao/la:Po meni, loš vam je sporazum sa Dinamom. 10 godina da vas eksploatišu za samo 120 000 po sezoni nije dobro možda se i nešto drugo iza brda krije ali ako je samo to, to je očajno malo. Ako već na 10 godina onda bar pola miliona evra godišnje ste trebali uzeti
Mislio sam da je Džimi Marić ubjedljivo najgori trener koji se pojavio na ovim prostorima ovaj vaš mu je ozbiljna konkurencija ali i dalje je džimi No. 1
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 25 gostiju.