Legendarna tekmajuznjak> je napisao/la:Jel ko spomenuo Telmo Zarru, 252 gola za Athletic![]()
Najveci rivali i: Real Sociedad, Real Madrid, Atletico MadridOsasuna i Alaves .
Nadimak: Los Leones (Lavovi)
Sjecam se prije par godina Hayat prenosio tekmu Athletic v Osasuna ,na poluvremenu bilo 0-3 za Osasunu da bi na kraju zavrsilo 4-3 za Lavovevaljda to je taj duh sto neko spomenu San Mamesa koji tjera igrace da lete po terenu i nikada se ne predaju .
Athletic Club de Bilbao
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Athletic Club Bilbao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kad su neki navijači počeli da izlaze sa tribina nakon prvog poluvremenaLBJ MVP je napisao/la:Legendarna tekmajuznjak> je napisao/la:Jel ko spomenuo Telmo Zarru, 252 gola za Athletic![]()
Najveci rivali i: Real Sociedad, Real Madrid, Atletico MadridOsasuna i Alaves .
Nadimak: Los Leones (Lavovi)
Sjecam se prije par godina Hayat prenosio tekmu Athletic v Osasuna ,na poluvremenu bilo 0-3 za Osasunu da bi na kraju zavrsilo 4-3 za Lavovevaljda to je taj duh sto neko spomenu San Mamesa koji tjera igrace da lete po terenu i nikada se ne predaju .
Koliko se ja sjećam bilo je još par takvih tekmi te sezone na San Mamesu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- KB-TM87
- Kontakt:
Veliki klub, drago mi je da postoji ova tema, živjela Baskija 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ovako nekako zamisljam pocetnih 11 naredne sezone,naravno ako ovaj novi trener ne predje na 3-5-2

Iako ja prvi najvise cijenim premiership,mislim da je i ovo odlican dokaz da je Primera superkvalitetna,Bilbao sigurno ne spada u top klubove,a recimo samo J.Martinez,Muniain i Llorente zajedno vrijede 50-tak miliona eura.

Iako ja prvi najvise cijenim premiership,mislim da je i ovo odlican dokaz da je Primera superkvalitetna,Bilbao sigurno ne spada u top klubove,a recimo samo J.Martinez,Muniain i Llorente zajedno vrijede 50-tak miliona eura.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Igrači Athletica su počeli sa treninzima, dok se dolazak Bielse, te njegov prvi trening, očekuje tek u srijedu, nakon što je otkazao jučerašnji let zbog nekog vulkana u Čileu.
- Novi predsjednik Urrutia se po prvi put susreo sa igračima.
- Iraola kaže kako će se svi igrači maksimalno potruditi da impresioniraju novog trenera, te se priviknu na njegov stil fudbalske igre.
- Aduriz, napadač Valencije, kaže da između njega i Bilbaoa nije bilo nikakvog kontakta, kako se spominjalo prethodnih dana.
- Novi predsjednik Urrutia se po prvi put susreo sa igračima.
- Iraola kaže kako će se svi igrači maksimalno potruditi da impresioniraju novog trenera, te se priviknu na njegov stil fudbalske igre.
- Aduriz, napadač Valencije, kaže da između njega i Bilbaoa nije bilo nikakvog kontakta, kako se spominjalo prethodnih dana.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Vjerovatno ce se boriti za 4 mjesto ,imaju kvalitet za to ,ne bi lose bilo da su doveli Artetu ne znam sta je s tom pricomDylan Dog je napisao/la:Ovako nekako zamisljam pocetnih 11 naredne sezone,naravno ako ovaj novi trener ne predje na 3-5-2![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Jon Aurtenetxe,Aitor Fernández i Jonás Ramalho ce vjerovatno ubrzo bit prebaceni u prvi tim.. Radi se o solidnim talentima,standardnim reprezentativcima u20,u19 i u18 repke..
Bielsa: "Mis equipos están obligados a salir a ganar siempre, sin excusa"
Moje ekipe moraju kada izadju na teren da pobjede uvijek ,bez izgovora .
Ne svidja mi se vec .
Moje ekipe moraju kada izadju na teren da pobjede uvijek ,bez izgovora .
Ne svidja mi se vec .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
http://www.marca.com/2011/07/13/futbol/ ... 66051.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bielsa je već na prvom treningu odbacio 7 igrača, te je odabrao 25 igrača s kojima će otići u Olivu (Valencia) na pripreme kluba pred predstojeću sezonu. Igrači koji neće putovati na pripreme su Koikili, Balenziaga, Urko Vera De Cerio, Inigo Perez, Ion Vélez Zubiaurre, Jonas Ramalho i Jon Aurtenetxe, dok će se dvojac Muniain/Martinez pridružiti za nekoliko dana, zbog produženog odmora, usljed njihovog nastupa na prvenstvu za mlade.
Dakle, konačni spisak povedenih: Iraizoz, Toquero, Ustaritz, Amorebieta, San José, David López, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Gabilondo, Raúl, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Gurpegi, Aitor Ocio, Castillo, Igor Martínez, Ibai, Ekiza Ander Herrera, te dva igrača iz juniorskog pogona, Ruiz de Galarreta i Arrizabalaga.
Tu je i slika Bielse i predsjednika Urrutie.

Bielsa je već na prvom treningu odbacio 7 igrača, te je odabrao 25 igrača s kojima će otići u Olivu (Valencia) na pripreme kluba pred predstojeću sezonu. Igrači koji neće putovati na pripreme su Koikili, Balenziaga, Urko Vera De Cerio, Inigo Perez, Ion Vélez Zubiaurre, Jonas Ramalho i Jon Aurtenetxe, dok će se dvojac Muniain/Martinez pridružiti za nekoliko dana, zbog produženog odmora, usljed njihovog nastupa na prvenstvu za mlade.
Dakle, konačni spisak povedenih: Iraizoz, Toquero, Ustaritz, Amorebieta, San José, David López, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Gabilondo, Raúl, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Gurpegi, Aitor Ocio, Castillo, Igor Martínez, Ibai, Ekiza Ander Herrera, te dva igrača iz juniorskog pogona, Ruiz de Galarreta i Arrizabalaga.
Tu je i slika Bielse i predsjednika Urrutie.

Greatness dies
Taj ti je na pripremama za svjetsko prvenstvo u20Bertrand je napisao/la:http://www.marca.com/2011/07/13/futbol/ ... 66051.html
Tu je i slika Bielse i predsjednika Urrutie.![]()
Čovjek odbio jedan Inter , a prihvatio Athletic...Pepe je napisao/la:EL NUEVO ENTRENADOR DEL ATHLETICMarcelo Bielsa ya está en Bilbao
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Tesko da ce biti uspjesniji od Caparosa ,lik gdje god ode napravi jaku ekipu i taman da s tom ekipom uradi nesto vise on je sticajem nekih okolnosti napusti . Vecina misli da je Juan de Ramos najzasluzniji za one titule Seville ali vecina zasluga ide Caparosu po meni . 
pa kakve veze,nakantamo ih i mirna BosnaPepe je napisao/la:Prvo kolo protiv At.Bilbao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bielsa je Baskijskog porijekla zato može biti trener Atletica, biće zanimljivo jer bielsine ekipe igraju poseban fudbal sa puno transformacija.Ja mislim da će se on posvađati sa upravom i otići kao što se dosad svađao u svojoj karijeri ima čovjek tešku narav, i ne zove se džaba El Loco.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Zbog toga ti kazem, u svom na svom.. Pravi klub za ludjake i fanatike..Colo Colo je napisao/la:Bielsa je Baskijskog porijekla zato može biti trener Atletica, biće zanimljivo jer bielsine ekipe igraju poseban fudbal sa puno transformacija.Ja mislim da će se on posvađati sa upravom i otići kao što se dosad svađao u svojoj karijeri ima čovjek tešku narav, i ne zove se džaba El Loco.
[youtube][/youtube]
Zbog ovoga mi je drag Atletic
Maradona > UFC
Zbog ovoga mi je drag Atletic
Maradona > UFC
Nema to veze, trener Athletica moze biti i stranac, ne mora biti Bask, Caparros je rodjen u Andaluziji a kao igrac je bio produkt Realove Cantere, bio je tu i Jupp Heynckes i onaj Francuz Fernandez, prorovi po wikipediji, nac ces ih jos sigurno. Inace, mislim da je velika greska sto su otpustili Caparrosa i da Bielsa ni izbliza nece biti uspjesan kao on, svi znamo sta se u Deporu pocelo desavati nakon sto je Caparros otisao...Colo Colo je napisao/la:Bielsa je Baskijskog porijekla zato može biti trener Atletica, biće zanimljivo jer bielsine ekipe igraju poseban fudbal sa puno transformacija.Ja mislim da će se on posvađati sa upravom i otići kao što se dosad svađao u svojoj karijeri ima čovjek tešku narav, i ne zove se džaba El Loco.
Sto se pojacanja tice, Urrutia je pred izbore obecao dovesti Aduriza, ali skoro 100% siguran sam da nema nista od toga. Mislim, imat dva prakticki identicna napadaca (on i Llorente), ne ide nikako. Sve su prilike da ce im prvo pojacanje nakon Herrere (fantastican igrac) biti golman Betisa, Goitia, Ira je nepouzdan u zadnje vrijeme.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Pravo patriotski dres za iduću sezonu.
Prelijep dres
Ja nešto imam osjećaj da će nas dobit u prvom kolu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Osjećaj te ne varaLBJ MVP je napisao/la:Prelijep dres![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.