FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Ma uvijek može niže paša moj lijepi...PITAJ RUDARE!
- RK Gradacac
- Kontakt:
A Zrinjski je nagibni vlakbh hrvat je napisao/la:od staroga želje ostalo samo ime ili sto bi rekli dok u moderna vremena se ljudi voze brzim nagibnim vlakovima na grbavici još prometuje ćiro
Hajde ba gledajte svoja posla, okanite se ZELJE!
drop je napisao/la:cek malo buraz...da pustimo da seru i izdrkavaju svoje komplekse ovdje ili da normalno pišu i diskutuju??rafa je napisao/la:dajte pustite ljude da pisu i diskutuju o swojoj temi!!![]()
Malo precizniji budi![]()
vidiš li šta se i kako se piše ovdje?? ne može se dozvoliti pljuvanje Želje na ovoj temi.
Nek ide na temu o svom klubu pa neka tamo pljuje do mile volje.
Naravno da trebaju da puste na miru one koji su "normalni"a owe seljake sto su jedwa otkrili jedan forum i to bas na nasem portalu i kao sto upadaju na temu liverpoola zato sto nemaju nista pametnto za reci i mole boga da ih neko citira bila to glupost ili nesto pametno.::
Uvijek je bilo i biće tako, da mahalci mahalaju okolo, a nemaju pojma o suštini stvari o kojoj govore.
Tako se komentarišu i Željine pripreme i pripremne utakmice i eventualna nagađanja o pojačanjima...
Sve je to mahalanje...
A ako želite da vidite činjenice koje mnogo govore o Amaru Osimu, pogledajte ovaj link i sve će vam biti jasno.http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pAhYg
Željo i samo Željo...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Bogami ovaj put se to nece desitiamerosm je napisao/la:Ja ne znam sto se Vi toliko brinete radi prijateljskih utakmica. Mi smo redevno i za vrijeme prvog mandata Amara Osima gubili prijateljske, ali kad je bilo najvaznije tj. u ovoj nasoj jadnoj ligi smo pokazali snagu i pokazali ko je Zeljo. Dobro se sjecam prijateljske utakmice sa Partizanom koji smo izgubili 6-0 i onda su Ptari jedva cekali da nas provociraju, ali zato im je Zeljo odrzao cas fudbala na gradskom stadionu i pobjedio 3-0.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije realno ocekivati titulu, a u evropu mozemo jedino preko Kupa..
Iduca sezona ce biti teska za Zelju, ali vec ona tamo ce da bude paklena..
Trebamo poceti tako sto cemo u sto vecem broju dolaziti na tekme, i bodriti nase, a sve ostalo ce doci samo aBd..
FORZA ZELJO---
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I mene je ovo malo zbunilo ocekivao sam veliki preokret u zeljinoj igri ali nije doslo do njega... pa dolazim do zakljucka...da najrealnije opcije za titulu imaju ne celik i zeljeznicar kao sto sam to ranije naveo...vec olimpik i zrinskiBaja_Zvjerka je napisao/la:Tjesi me samo cinjenica da i ostali iz nase lige nisu puno bolji od nas..
Trebamo poceti tako sto cemo u sto vecem broju dolaziti na tekme, i bodriti nase, a sve ostalo ce doci samo aBd..
FORZA ZELJO---
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uvijek je se nadati boljem..Mukiol je napisao/la:I mene je ovo malo zbunilo ocekivao sam veliki preokret u zeljinoj igri ali nije doslo do njega... pa dolazim do zakljucka...da najrealnije opcije za titulu imaju ne celik i zeljeznicar kao sto sam to ranije naveo...vec olimpik i zrinskiBaja_Zvjerka je napisao/la:Tjesi me samo cinjenica da i ostali iz nase lige nisu puno bolji od nas..
FORZA ZELJO---nista od zelje ni ove sezone...
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja se slazem da ce Olimpik biti jak, mozda cak i najbolji od sarajevskih klubova.. Imaju dobru ekipu..
Ali je*i ga, Zeljo je Zeljo.. I uvijek Zeljo.. Valjda ce i nas sunce napokon ogrijati, kad vec reflektori nisu uspjeli..
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Alipasino, Amidzaa, ANamelessGhoul, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, BeYaZ, bvsic, cacken, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GIBRA, Grbavica786, grbavicka1921, HariTz, Hrasno15, Jarodwest, JimmyPage, Kajkutenjoyer, Kaunas, Kockoglavi, Levin, LjozeKontraOmnes, Mahalasi, MrkiMedo, nindza, Pact1921, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, samoposmatram, StarmoCity, Stole, Svire, Taree, TvrtkoPrvi, ubipara, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 508 gostiju.