FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Camac jarane javi se kad god hoces imas od mene pice!!!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Poslije poraza od Zrinjskog, fudbaleri Željezničara su poraženi i od Lokomotive. Željezničar je slabo krenuo u prijateljskim utakmicama i sigurno da je pred novim šefom stručnog štaba težak zadatak.„Veoma sam nezadovoljan kako pojedinci igraju. Rekao sam i ranije da mnogi ne zaslužuju da nose dres Želje i ako ne promjene odnos u igri sigurno će morati da napuste Grbavicu“, rekao je Amar Osim
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
A ja mislio da mali Željo ne može niže...
Ma uvijek može niže paša moj lijepi...PITAJ RUDARE!

Ma uvijek može niže paša moj lijepi...PITAJ RUDARE!
od staroga želje ostalo samo ime ili sto bi rekli dok u moderna vremena se ljudi voze brzim nagibnim vlakovima na grbavici još prometuje ćiro
- RK Gradacac
- Kontakt:
A Zrinjski je nagibni vlakbh hrvat je napisao/la:od staroga želje ostalo samo ime ili sto bi rekli dok u moderna vremena se ljudi voze brzim nagibnim vlakovima na grbavici još prometuje ćiro

Hajde ba gledajte svoja posla, okanite se ZELJE!
010 ISN'T JUST A CODE
kakve veze ja imam sa ovim mostarcima, cim se nesto napise protiv sarajlija odmah hampa. cini mi se da ce jedino olimpik im osvjetlati obraz. ova dva nekadasnja renomirana kluba cini mi se mogu samo u muzej
drop je napisao/la:cek malo buraz...da pustimo da seru i izdrkavaju svoje komplekse ovdje ili da normalno pišu i diskutuju??rafa je napisao/la:dajte pustite ljude da pisu i diskutuju o swojoj temi!!![]()
Malo precizniji budi![]()
vidiš li šta se i kako se piše ovdje?? ne može se dozvoliti pljuvanje Želje na ovoj temi.
Nek ide na temu o svom klubu pa neka tamo pljuje do mile volje.
Naravno da trebaju da puste na miru one koji su "normalni"a owe seljake sto su jedwa otkrili jedan forum i to bas na nasem portalu i kao sto upadaju na temu liverpoola zato sto nemaju nista pametnto za reci i mole boga da ih neko citira bila to glupost ili nesto pametno.::

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Živjela Mahala...
Uvijek je bilo i biće tako, da mahalci mahalaju okolo, a nemaju pojma o suštini stvari o kojoj govore.
Tako se komentarišu i Željine pripreme i pripremne utakmice i eventualna nagađanja o pojačanjima...
Sve je to mahalanje...
A ako želite da vidite činjenice koje mnogo govore o Amaru Osimu, pogledajte ovaj link i sve će vam biti jasno.http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pAhYg
Uvijek je bilo i biće tako, da mahalci mahalaju okolo, a nemaju pojma o suštini stvari o kojoj govore.
Tako se komentarišu i Željine pripreme i pripremne utakmice i eventualna nagađanja o pojačanjima...
Sve je to mahalanje...
A ako želite da vidite činjenice koje mnogo govore o Amaru Osimu, pogledajte ovaj link i sve će vam biti jasno.http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pAhYg
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Svaki sljedeci post koji bude imalo vukao na provokaciju,ili onaj koji bude odg za provokaciju ce biti obrisan,a forumas(i) ce biti sancionisan,obecavam.Izvolite!
AMAR OSIM!!!
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ne kontam sta je sa ovim Zeljom. Nakon poraza Debakla od Zrinjskog eno sad i od Lokomotive. Svasta... 

MENI MOJE, A VAMA VASE
Ja ne znam sto se Vi toliko brinete radi prijateljskih utakmica. Mi smo redevno i za vrijeme prvog mandata Amara Osima gubili prijateljske, ali kad je bilo najvaznije tj. u ovoj nasoj jadnoj ligi smo pokazali snagu i pokazali ko je Zeljo. Dobro se sjecam prijateljske utakmice sa Partizanom koji smo izgubili 6-0 i onda su Ptari jedva cekali da nas provociraju, ali zato im je Zeljo odrzao cas fudbala na gradskom stadionu i pobjedio 3-0.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Brate realno mi ne trebamo letiti u oblake,shvatite da proslogodisnja ekipa nije odigrala pet pasova koji lice na bilo sta.Ta ista ekipa je tu,uz par,hajd recimo,pojacanja.Ne treba letiti u oblake,a pogotovo ne treba letiti kad nemas zbog cega a mi trenutno nemamo cim poduprijeti taj let!Opustite se ,moja ocekivanja su da bude malo bolje nego prosle godine,a tek od polusezone mozemo ocekivati i zahtjevati nesto,realno ljudi!Pustite se loziona i ostalih gluposti,uzmite stvarno stanje i gotova stvar!!!!!
AMAR OSIM!!!
4-0 jbg idemo dalje... 

de raja pustite se svadja i prepirki de kakvu konkretnu informaciju dajte ima li novih igraca na probi, sta je sa sponzorima itd. 

Volim te Zeljo!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
NK Karlovac-Željo 1-0,idemo dalje 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bogami ovaj put se to nece desitiamerosm je napisao/la:Ja ne znam sto se Vi toliko brinete radi prijateljskih utakmica. Mi smo redevno i za vrijeme prvog mandata Amara Osima gubili prijateljske, ali kad je bilo najvaznije tj. u ovoj nasoj jadnoj ligi smo pokazali snagu i pokazali ko je Zeljo. Dobro se sjecam prijateljske utakmice sa Partizanom koji smo izgubili 6-0 i onda su Ptari jedva cekali da nas provociraju, ali zato im je Zeljo odrzao cas fudbala na gradskom stadionu i pobjedio 3-0.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.fkzeljeznicar.webs.com tu vam je malo opsirnije jos ce vise biti samo mi malo treba vremena za slike itd...a usput se regg na forum i votajte anketu

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tjesi me samo cinjenica da i ostali iz nase lige nisu puno bolji od nas..
Nije realno ocekivati titulu, a u evropu mozemo jedino preko Kupa..
Iduca sezona ce biti teska za Zelju, ali vec ona tamo ce da bude paklena..
Trebamo poceti tako sto cemo u sto vecem broju dolaziti na tekme, i bodriti nase, a sve ostalo ce doci samo aBd..
FORZA ZELJO---
Trebamo poceti tako sto cemo u sto vecem broju dolaziti na tekme, i bodriti nase, a sve ostalo ce doci samo aBd..
FORZA ZELJO---

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I mene je ovo malo zbunilo ocekivao sam veliki preokret u zeljinoj igri ali nije doslo do njega... pa dolazim do zakljucka...da najrealnije opcije za titulu imaju ne celik i zeljeznicar kao sto sam to ranije naveo...vec olimpik i zrinskiBaja_Zvjerka je napisao/la:Tjesi me samo cinjenica da i ostali iz nase lige nisu puno bolji od nas..
FORZA ZELJO---

mB!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uvijek je se nadati boljem..Mukiol je napisao/la:I mene je ovo malo zbunilo ocekivao sam veliki preokret u zeljinoj igri ali nije doslo do njega... pa dolazim do zakljucka...da najrealnije opcije za titulu imaju ne celik i zeljeznicar kao sto sam to ranije naveo...vec olimpik i zrinskiBaja_Zvjerka je napisao/la:Tjesi me samo cinjenica da i ostali iz nase lige nisu puno bolji od nas..
FORZA ZELJO---nista od zelje ni ove sezone...
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja se slazem da ce Olimpik biti jak, mozda cak i najbolji od sarajevskih klubova.. Imaju dobru ekipu..
Ali je*i ga, Zeljo je Zeljo.. I uvijek Zeljo.. Valjda ce i nas sunce napokon ogrijati, kad vec reflektori nisu uspjeli..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM