maicon,fabregas,pastore,messi (salim se )...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
neutralan__ je napisao/la:Ima takvih mašala dosta kako u našoj tako i u ostalim ligama.
Prije svega i Džeko i Misimović su tu.Zatim od zvučnijih imena tu je Kaka.Da ne nabrajam dalje.
A naša je čitava liga takva.Nije baš čitava,ali dosta igrača je precijenjeno,da ih ne nabrajamo.
Cuj cicarito precijenjen, lik dao 20 golova u prvoj sezoni EPL.don_burza je napisao/la:cicarito
Gle,on meni nije los igrac,cak naprotiv,ali kada na hrvatskim portalima procitas naslove tipaWHUFC je napisao/la:Modrić precijenjen ? Po čemu ?
Pa jeste drug,bila je ta tema,al' sam je i tada otvorio JA...geronimo je napisao/la:Nadam se da će se zadovoljiti sa ovom.LBJ MVP je napisao/la:Tebi hobi otvaranje tema?
Tema je već bila, usudio bih se reći, godinama.
Svi smo se na njoj izredaliali dajmo priliku novim forumašima da se izjasne.
Da i ja dam svoj doprinos, Holger aka produžni kabl u produžetkuBadstuber.
kad i ovu zatvore, ti se onda udostoji, pa opet istu otvoriraul-zakon je napisao/la:Pa jeste drug,bila je ta tema,al' sam je i tada otvorio JA...geronimo je napisao/la:Nadam se da će se zadovoljiti sa ovom.LBJ MVP je napisao/la:Tebi hobi otvaranje tema?
Tema je već bila, usudio bih se reći, godinama.
Svi smo se na njoj izredaliali dajmo priliku novim forumašima da se izjasne.
Da i ja dam svoj doprinos, Holger aka produžni kabl u produžetkuBadstuber.
Makar je bolji od BoriellaFaraon iz Visokog je napisao/la:Krkic je veliki talenat,samo u pogresno vrijeme dosao u Barcu,u romi ce se njegova klasa pokazati
Da,ali dok je bio u Milanu.Ali šta je to on učinio u Realu ? Znači tolike su novce dali za njega,a ništa nije uradio,zbog toga govorim.A_d_0 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Ima takvih mašala dosta kako u našoj tako i u ostalim ligama.
Prije svega i Džeko i Misimović su tu.Zatim od zvučnijih imena tu je Kaka.Da ne nabrajam dalje.
A naša je čitava liga takva.Nije baš čitava,ali dosta igrača je precijenjeno,da ih ne nabrajamo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igrac svijeta 2007. Dovoljno je.
kako nije, kao sto je cojk rekao previse ga preuvelicavaju, dok je igrao u Dinamu, pa su nagadjali da ga trazi Chelsea, Barca, Manchester, Arsenal... nakraju on ode u Totenham , a i cijena ti sve govori koliko kosta, koliko traze koke za njega, a on ni u pola ne kosta tolikoWHUFC je napisao/la:Modrić precijenjen ? Po čemu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.