madridista je napisao/la:zna li neko kad bi korteo ispred grbavice trebao krenuti ako je tekma u 20:30,e ne mogu se sjetiti tačno kad smo pošli pred derbi pa zato pitam????
Korteo kreće 2 sata prije početka utakmice na Hadisonu!
Prošli put su pajkani nešto zezali pa se je malo kasnilo sa polaskom, valjda tako neće biti ovaj put
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
madridista je napisao/la:zna li neko kad bi korteo ispred grbavice trebao krenuti ako je tekma u 20:30,e ne mogu se sjetiti tačno kad smo pošli pred derbi pa zato pitam????
Korteo kreće 2 sata prije početka utakmice na Hadisonu!
Prošli put su pajkani nešto zezali pa se je malo kasnilo sa polaskom, valjda tako neće biti ovaj put
Danas su na turniru najavili da ce se za polazak kortea zvanicno objaviti na stranici !
Rahmet duši legendi Sarajeva i BiH ! Veliki čovjek i veliki borac. Način na koji je poginuo govori sam za sebe. Jedan je Đilda !
[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Otišo si Đilda, ostala je tuga vječno će te voljeti Manijaci s juga.Neka ti Dragi Allah da lijepi dženet
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Đilda, prvi i jedini vodja navijača Željezničara. Poginuo je od snajperskog metka, a prije toga je govorio da bi volio da pogine muški, u borbi, samo ne od snajpera . Nije samo Željezničar izgubio velikog lidera na tribini i prije svega čovjeka, nego i grad Sarajevo . R.I.P Dževad Begić Đilda
Hvala upravi na cijeni ulaznica da su koju marku skuplje sig bi bilo onih koji bi nesto prigovorili,kao sto pregovaraju na cijenu i kvalitet majica .Ja ovo smatram nagradom za nasu vjernost i podrsku klubu a cini mi se da osjecaju da mozemo preci Serif.Zato svi na kosevo i da steknemo kakvu taku prednost za revans..ne napunimo li ovih 17 000 bicu razocaran......
BLU SKY je napisao/la:
Steta za Kvesica sto nece moci igrati Europske utakmice, danas pricam sa jednim likom iz HR i momak mi kaze da je među boljim bekovima u HNLi sto je najbitnije mlad ima prostora da jos napreduje kaze da je Hajduk bio zainteresovan za Kvesica al izgleda brko bio brzi
Nermoj ga bogati toliko gurati.debelo je on platio
Mnogo si mi opterećen Željom i Amarom. Jel ti ženu zakačio ? Tako se ponašaš