Pionire odnosno 96 god (drugu grupu)Bianconeri1988 je napisao/la:Trenira osmogodišnjakeTeaM87 je napisao/la:Trener men' se cini mladjih kadeta.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Danas je igro Mulalić za veterane , šta je sa njim znali ko ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedna info za one koji su bili uskraceni za danasnje majce, moci ce se kupiti ispred stadiona na dan utakmice sa Serifom prije polaska kortea, krigli nece biti jer se nece moci unijeti na stadion.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/u- ... a-ulaznica" onclick="window.open(this.href);return false;
5 KM JUG!
5 KM JUG!
-
- Kontakt:
Biće 3put više nego protiv borca na grbavici

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
pa na sami dan utakmice ce poceti prodaja nista ranije cccccc
al opet i to ima prednost nece se moci falsifikovati

Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
i da hoce ne moze falsikovat ima kodsasatm87 je napisao/la:pa na sami dan utakmice ce poceti prodaja nista ranije cccccc
al opet i to ima prednost nece se moci falsifikovati
NO PYRO NO PARTY
Ocel' naljepnica bit'patkica je napisao/la:Jedna info za one koji su bili uskraceni za danasnje majce, moci ce se kupiti ispred stadiona na dan utakmice sa Serifom prije polaska kortea, krigli nece biti jer se nece moci unijeti na stadion.![]()

FKŽ !
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
JOŠ 3 DANA DO LUDILA!
JOŠ 3 DANA DO LUDILA!
-
- Kontakt:
zna li neko kad bi korteo ispred grbavice trebao krenuti ako je tekma u 20:30,e ne mogu se sjetiti tačno kad smo pošli pred derbi pa zato pitam????
Nemoj me pogrešno shvatiti al ti nisi momčić nego debilčić koji se pravi pametan.Ad0 je napisao/la: Kupio jesam kvalitet je 0 cijena je nebitna zdravoUsput nisam djecak nego momčić
![]()
![]()
![]()
Svi debili ti fol pametan. Fol znaš šta je kvalitet a ne bi ga znao prepoznati da ti šljagu opali.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Korteo kreće 2 sata prije početka utakmice na Hadisonu!madridista je napisao/la:zna li neko kad bi korteo ispred grbavice trebao krenuti ako je tekma u 20:30,e ne mogu se sjetiti tačno kad smo pošli pred derbi pa zato pitam????
Prošli put su pajkani nešto zezali pa se je malo kasnilo sa polaskom, valjda tako neće biti ovaj put

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Danas su na turniru najavili da ce se za polazak kortea zvanicno objaviti na stranici !Bianconeri1988 je napisao/la:Korteo kreće 2 sata prije početka utakmice na Hadisonu!madridista je napisao/la:zna li neko kad bi korteo ispred grbavice trebao krenuti ako je tekma u 20:30,e ne mogu se sjetiti tačno kad smo pošli pred derbi pa zato pitam????
Prošli put su pajkani nešto zezali pa se je malo kasnilo sa polaskom, valjda tako neće biti ovaj put
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To se podrazumjeva, nego ja samo govorim kako je dosad bilo 

Ž '21!
Dževad Begić Đilda 11.07.1992 - 11.07.2011
Rahmet duši legendi Sarajeva i BiH ! Veliki čovjek i veliki borac. Način na koji je poginuo govori sam za sebe. Jedan je Đilda !
[youtube][/youtube]
Rahmet duši legendi Sarajeva i BiH ! Veliki čovjek i veliki borac. Način na koji je poginuo govori sam za sebe. Jedan je Đilda !
[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
Raja , šta je sa Kvesićem ? 

-
- Kontakt:
The Maniacs '87 je napisao/la:Alo pitar suti majketi vi nikad kosevo niste napunili !!!
Napunili vam mi protiv Newcastle-a i napuni vam se kad igra reprezentacija zato ssssss!
pogresno si se izrazio, naravno da smo ga napunili , sarajevo manchester united preko 45.000 gledalaca
ako si mislio poslje rata moglo bi se reci...
Otišo si Đilda, ostala je tuga vječno će te voljeti Manijaci s juga.Neka ti Dragi Allah da lijepi dženet
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Đilda, prvi i jedini vodja navijača Željezničara. Poginuo je od snajperskog metka, a prije toga je govorio da bi volio da pogine muški, u borbi, samo ne od snajpera
. Nije samo Željezničar izgubio velikog lidera na tribini i prije svega čovjeka, nego i grad Sarajevo
. R.I.P Dževad Begić Đilda 

Ma pustite sada to , trenutno je najvaznije da oba tima prodji , sarajave ce lako sa orebrom , po mom misljenju.samosarajvo je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Alo pitar suti majketi vi nikad kosevo niste napunili !!!
Napunili vam mi protiv Newcastle-a i napuni vam se kad igra reprezentacija zato ssssss!
pogresno si se izrazio, naravno da smo ga napunili , sarajevo manchester united preko 45.000 gledalaca
ako si mislio poslje rata moglo bi se reci...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!