pa ko ce ti drugi u napadu igrati? mrkva ?Titova-Juga je napisao/la:vm22 je napisao/la:ma gledat ces ga, mislim da ce sevko igrat krilo, a mislim da bi eli mogao iznenaditiTitova-Juga je napisao/la:Opet samo godinu ?
Ali dobro, bolje ista nego nista, makar Elija necu gleat u napadu!
Ne sluti bola
vm22 je napisao/la: pa ko ce ti drugi u napadu igrati? mrkva ?
uzeo papire mirza prica se da ce negdje ic u strani neki klub sad se trenutno ne mogu sjetit koji je to klub al et znam da je uzeo papire..shaman7 je napisao/la:Mrkva je zaljubljen u Velez i Mostar. Kada bi jednom igracu koliko toliko bogata fudbalska karijera prosla samo u jednom klubu, mi bi rekli da je to najveci kreten medjutim nije..ON JE LEGENDA. Dokazao je da voli ovaj klub, ovaj grad, ove navijace i sigurno da uvijek moze pomoci ekipi. Ako vec nije u stanju da fizicki podnese 90 minuta, okrenut ce se prema tribini iza gola i sve ce mu biti jasno, zrinjskom, sarajevu, borcu, petom desetom zabiti gol srcem i mislim da nema potrebe da spominjemo Mrkvu jer je vjerovatno da daje svoj maksimum kako bi dokazao nekom (upravi, Mostaru, navijacima) da je ovo klub, da je Velez ljubav. Koliko je srcan dokazuje ti situacija sa njegovim sinom Mirzom (rahmet mu duši), sedmicu dana nakon onog sto se desilo, vratio se u ekipu i na sljedecoj tekmi dao gol, sta mislis jeli iz ljubavi ili sto mu je dosadno kuci?
btw. Sta je sa Mirzom Cemalovicem? Vidim nema ga u ekipi.
e to i ja govorim, godine su njemu, jeste on legenda kluba i svi to znamo, ali je u godinama, a i ne moze odigrati svih 90 minuta, a zaimovic moze 90 minuta bez problema odigrat, ali je otisao u penziju. Mrkva nek odigra jos ovu sezonu onda se moze i njemu i zaimu naci neka funkcija u klubu sigurno.NeToBoLa je napisao/la:A shamane, po tvom zadnjem postu ispade ja nešto protiv Mrleta imam. Šta ti je bola.![]()
Nego godine brato. Može mu se i neka funkcija u klubu dati, nešto kao znak zahvalnosti, nemam pojma...
treba bar pokusati sa coricem nesto, jer sve pada na mrkvu, nema ko drugi. Za pocetak corica ubacivati zadnjih 15-tak minuta utakmice, jer mrkva sigurno ne moze 90 minuta igrati, a ako otpisemo corica sve pada na mrkvu.Titova-Juga je napisao/la:vm22 je napisao/la: pa ko ce ti drugi u napadu igrati? mrkva ?
A jedino nam on i ostaje, pogodit će ga jedna u vugla sad kad imamo veoma dobrog centaršutera u Crnogorcu.
ode on u komsinicashaman7 je napisao/la:Evo zvijezda otpustila Tosunovica ili je on otisao, neznam, uglavnom nije u klubu, kako bi on nama dobro dosao, ali su komsije zainteresirane.
ne treba nam uzeli smo malog bekica...slobodno uzmite tosunovica ali realno sanse da dodje kod vas su ko da sad snijeg padne usred mostaravm22 je napisao/la:ode on u komsinicashaman7 je napisao/la:Evo zvijezda otpustila Tosunovica ili je on otisao, neznam, uglavnom nije u klubu, kako bi on nama dobro dosao, ali su komsije zainteresirane.
Sta je pisac htio kazati ???HŠKZRINJSKI je napisao/la:ne treba nam uzeli smo malog bekica...slobodno uzmite tosunovica ali realno sanse da dodje kod vas su ko da sad snijeg padne usred mostaravm22 je napisao/la:ode on u komsinicashaman7 je napisao/la:Evo zvijezda otpustila Tosunovica ili je on otisao, neznam, uglavnom nije u klubu, kako bi on nama dobro dosao, ali su komsije zainteresirane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.