treba bar pokusati sa coricem nesto, jer sve pada na mrkvu, nema ko drugi. Za pocetak corica ubacivati zadnjih 15-tak minuta utakmice, jer mrkva sigurno ne moze 90 minuta igrati, a ako otpisemo corica sve pada na mrkvu.Titova-Juga je napisao/la:vm22 je napisao/la: pa ko ce ti drugi u napadu igrati? mrkva ?
A jedino nam on i ostaje, pogodit će ga jedna u vugla sad kad imamo veoma dobrog centaršutera u Crnogorcu.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo onda neznam ko ce biti legenda kluba, jedan Lakicevic, ENES PROLAZ (jao prezimena boze sacuvaj), oni ce se svi kratko zadrzati, ako to bude, nece u ekipi biti nijedan Mostarac osim Kadre haha 
Evo zvijezda otpustila Tosunovica ili je on otisao, neznam, uglavnom nije u klubu, kako bi on nama dobro dosao, ali su komsije zainteresirane.
ode on u komsinicashaman7 je napisao/la:Evo zvijezda otpustila Tosunovica ili je on otisao, neznam, uglavnom nije u klubu, kako bi on nama dobro dosao, ali su komsije zainteresirane.
-
HŠKZRINJSKI
- Kontakt:
ne treba nam uzeli smo malog bekica...slobodno uzmite tosunovica ali realno sanse da dodje kod vas su ko da sad snijeg padne usred mostaravm22 je napisao/la:ode on u komsinicashaman7 je napisao/la:Evo zvijezda otpustila Tosunovica ili je on otisao, neznam, uglavnom nije u klubu, kako bi on nama dobro dosao, ali su komsije zainteresirane.
Zrinjski je zivot i vise od toga ! ! !
Sta je pisac htio kazati ???HŠKZRINJSKI je napisao/la:ne treba nam uzeli smo malog bekica...slobodno uzmite tosunovica ali realno sanse da dodje kod vas su ko da sad snijeg padne usred mostaravm22 je napisao/la:ode on u komsinicashaman7 je napisao/la:Evo zvijezda otpustila Tosunovica ili je on otisao, neznam, uglavnom nije u klubu, kako bi on nama dobro dosao, ali su komsije zainteresirane.
Samo jedan klub Velež Mostar
Mislim da se treba razgovarati sa njim i viditi to sve, dosta bi pomogao i jednostavno bi to bilo to sto se tice pojacanja i da imamo odlicnu ekipu za PL.
maloprije sam pročitao, da se najvjerovatnije Hadžiđulbić vraća u Velež, ako je ova info istinita, onda je to to, što se tiče igračkog kadra...
Cim se povrijedio i cim je Sarajevo dovelo Adilovica, rekao sam Hadzija se vraca kod nas.. jednostavno gore nema sta raditi, dok se on oporavljao "3. golman" ce mu uzeti poziciju, a sigurno nije doveden da sjedi, tako da se ne isplati, a Hadzidzulbic moze jos igrati, nije za penzije.. Iako da budem iskren sto se tice golmana, nikad nismo imali problema, Ostrakovic i Bobic su odlicna zamjena za njega.
Ostajem na tom da bi volio viditi Tosunovica u ekipi, on i Rovcanin u vrhu, iza njih Okic, ma odlicno ako se kontaktira.. Do kada traje prelazni rok?
Ostajem na tom da bi volio viditi Tosunovica u ekipi, on i Rovcanin u vrhu, iza njih Okic, ma odlicno ako se kontaktira.. Do kada traje prelazni rok?
prelazni rok traje do 5. avgusta 2011.
-
brato brato
- Kontakt:
cujem pioniri Veleža se raspadaju sad pred norvesku izbijo nekakav belaj 5-6 igraca oce da predju u lokomotivu..
avdo nesto srao
avdo nesto srao
Zna li iko gdje mogu nabavit Veležov dres? Mislim pravi dres a ne oni sa pijace. Prije je bio onaj fan shop, sad vidim ih samo po starom gradu ali nije to orginal.
Zar je taj jos u klubu?brato brato je napisao/la:cujem pioniri Veleža se raspadaju sad pred norvesku izbijo nekakav belaj 5-6 igraca oce da predju u lokomotivu..
avdo nesto srao
čudan taj kalajdžić, sve radi na svoju ruku, iako je k'o neka legenda kluba, opet nešto radi na svoju ruku, ma ako će narušavati atmosferu, treba ga po meni otjerati tj. ohladiti...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
avdo kalajdzic je najveci lopov u velezu...samo cu reci da je djeci pokro pare koja su bila namjenjena za osiguranje.
covjek pokupio pare a osiguranje nije uplatio
i na jedom treningu mali mimo slomoje nogu i momak neosiguran feninga nije dobio od osiguranja.
a takvih slucaja je bilo jos....
toliko o lopovu avdi
i na jedom treningu mali mimo slomoje nogu i momak neosiguran feninga nije dobio od osiguranja.
toliko o lopovu avdi
ima li iko sposoban i hrabar da ga otjera iz kluba?VELEZDOGROBA je napisao/la:avdo kalajdzic je najveci lopov u velezu...samo cu reci da je djeci pokro pare koja su bila namjenjena za osiguranje.
toliko o lopovu avdi
Znam par ovih sto treniraju. Clanarinu im povecao na 30 km sto je besmisleno jer i nemaju uslova, evo da treniraju u Vrapcicima pa barem normalan travnjak nego u sjevernom logoru tamo gdje je za stativu postavljen sulunar, glupost.
čuj sulunar, e svašta, to još nisam čuo...
cuo sam to, reko mi je ovaj jedan sto trenira, znam ih nekoliko, cuo sam tu pricu da ih je pokro avdo i da im je povecana clanarina :S sramotashaman7 je napisao/la:Znam par ovih sto treniraju. Clanarinu im povecao na 30 km sto je besmisleno jer i nemaju uslova, evo da treniraju u Vrapcicima pa barem normalan travnjak nego u sjevernom logoru tamo gdje je za stativu postavljen sulunar, glupost.
i mi se čudimo, što nam je slaba omladinska škola, pa evo uzroka, avdo je rak, kojeg treba odstraniti, bez obzira što je bivši igrač veleža, nema više emocija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.