Bujrum na Jug,ako ne bude na tvsarajlija89 je napisao/la:Ma nema to veze, doci ce ko je htio i ovako i onako.ZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
Prenos je malo siri marketing u smislu da npr. mozes u eventualnom narednom kolu privuci vise raje. Koliko njih bi se eventualno odlucilo da dodje nakon sto pogleda ovo utakmicu, kad osjete atmosferu i sl.
A i generalno, steta je da raja koja voli fudbal ne pogleda mec.Jbg, ja bih prvi volio pogledati utakmicu, ali ako ne bude sta ces...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- spielführer_21
- Kontakt:
Tišu, to je bio tajni plan...miky_hz je napisao/la:A sta mislite da je se ovo oko prenosa nece promjeniti do sutra? mislim sto da ne,kazes nemas prenosa,kad prodas sve karte sto trebas prodati,onda se kao predomislis,malo ovim jos vise navuces cjenu i to je to...pa eto i Borac se kao nije trebalo prenositi pa eto promjeni se misljenje,mene iskreno nebi zacudilo da sutra nekad do poslijepodne dodje do promjene i kazu da su pristali na prenos
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ah da je sreće, prenosile bi se evropske utakmice svih naših klubova. Imamo tri operatera, odnosno kanala u JTS-u. Pa čak i da neke počinju i isto vrijeme ne bi bio problem, jedan operater jednu, drugi drugu.TM87visnjik je napisao/la:Moje misljenje da treba prijenos..ima navijaca Zelje koji zive sirom Bosne,a nisu u mogucnosti da dodju
Ali nema se para, naravno pretplata se ne plaća u obimu u kojem bi trebala, i povrh toga očajna poslovna strategija i menadžemnt Javnog servisa koji su ih doveli haman do bankrota. I eto ti...Ne mogu keširati pišljivih 12 hiljada eura.
A za domaće tekme nude klubovima 3 milje...ha
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
za jug se karta uzela jutros u pola 10 cim je na grbavici pocela prodaja, do sutra ih vec nece bit to je evidentno
a sto se tice bht 1 ova ponuda jeste presmijesna i nema sanse da se prihvati ista ispod 30 000 jer nema racunice, oni trebaju dobit 200 000 od reklama a da daju samo 5 000 pa nije niko vesla sisao
nema prenosa fino petaka pa na kosevo, evo bas gledam kreteni u onom centru za mlade na grbavici prave dernek u 8 sati sutra pa kao da ne znaju da je sutra željo
debili -,-
a sto se tice bht 1 ova ponuda jeste presmijesna i nema sanse da se prihvati ista ispod 30 000 jer nema racunice, oni trebaju dobit 200 000 od reklama a da daju samo 5 000 pa nije niko vesla sisao
nema prenosa fino petaka pa na kosevo, evo bas gledam kreteni u onom centru za mlade na grbavici prave dernek u 8 sati sutra pa kao da ne znaju da je sutra željo
debili -,-
- sarajlija89
- Kontakt:
Bilo bi mi neugodno.TM87visnjik je napisao/la:Bujrum na Jug,ako ne bude na tvsarajlija89 je napisao/la:Ma nema to veze, doci ce ko je htio i ovako i onako.ZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
Prenos je malo siri marketing u smislu da npr. mozes u eventualnom narednom kolu privuci vise raje. Koliko njih bi se eventualno odlucilo da dodje nakon sto pogleda ovo utakmicu, kad osjete atmosferu i sl.
A i generalno, steta je da raja koja voli fudbal ne pogleda mec.Jbg, ja bih prvi volio pogledati utakmicu, ali ako ne bude sta ces...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodastm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Ja cu komsije pratiti sa dvogledom..mislim na revans 
kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
znas sta je brate najcrenje, veceg broja za mene nema, ja nosim xxxxl jbgGrbavica moj zivot je napisao/la:Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodastm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- neko treći
- Kontakt:
Dres po meni je strašan,naravno o ukusima se ne raspravlja..Svako ima pravo na svoje mišljenje1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Sporo ovo vrijeme prolazi. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
E brate,**** gatm87gigo je napisao/la:znas sta je brate najcrenje, veceg broja za mene nema, ja nosim xxxxl jbgGrbavica moj zivot je napisao/la:Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodastm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
JOOOOOOOJ MORAM IČI SUTRA U JABLANICUUUUU FUJ ! HOCE LI MAKAR BITI STREAM KAKAV ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
pogledaj samo west hemovih dresova, a isti je proizvodjacneko treći je napisao/la:Dres po meni je strašan,naravno o ukusima se ne raspravlja..Svako ima pravo na svoje mišljenje1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
http://www.officialwesthamstore.com/homekit201112" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.officialwesthamstore.com/awaykit201112" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.officialwesthamstore.com/macronadults" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- neko treći
- Kontakt:
"West Ham" igra u engleskoj,dok mi igramo u premier ligi BiH
Uzmi i to u obzir.
Uzmi i to u obzir.
Misljenje je k'o supak svako ga ima.
Meni dresovi grme i najbolji su poslije rata,i jedva cekam da se nadju u prodaji
Meni dresovi grme i najbolji su poslije rata,i jedva cekam da se nadju u prodaji
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Pa jbg, vaš menadžent je izabrao tu kolekciju. I šta sad.
A ni Željo nije neko ime u evropskim okvirima da vam se dizajniraju dresovi po želji. Realno.
Majkemi, ova melodrama oko dizajna dresa mi nikako nije jasna. Prvo tamo na našoj temi, sad ovdje. Zar je to toliko bitno majka mu stara pored svih ostalih stvari.
Ugovor je sponzorski i to je najbitnije u ovom trenutku. Ne znam šta hoćete i vi, i ovi "moji".
A ni Željo nije neko ime u evropskim okvirima da vam se dizajniraju dresovi po želji. Realno.
Majkemi, ova melodrama oko dizajna dresa mi nikako nije jasna. Prvo tamo na našoj temi, sad ovdje. Zar je to toliko bitno majka mu stara pored svih ostalih stvari.
Ugovor je sponzorski i to je najbitnije u ovom trenutku. Ne znam šta hoćete i vi, i ovi "moji".
glupost za hrabre je sebičan lijek
slažem se s kolegom, dresovi su isti žabarski, tj. grme

Jes to ti Samire Ahmedbegoviću??1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.