FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 13 jul 2011, 17:14

Gazi je napisao/la:Evo kako izgleda dres,nesto slicno repci žabara

slika

slika
Ti si legenda, čitam dvaput tvoje postove, na sa-x pa onda ovdje dodjem kada isti post :D
Samo je razlika što ti je tamo drugi nick :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2011, 17:14

A sta mislite da je se ovo oko prenosa nece promjeniti do sutra? mislim sto da ne,kazes nemas prenosa,kad prodas sve karte sto trebas prodati,onda se kao predomislis,malo ovim jos vise navuces cjenu i to je to...pa eto i Borac se kao nije trebalo prenositi pa eto promjeni se misljenje,mene iskreno nebi zacudilo da sutra nekad do poslijepodne dodje do promjene i kazu da su pristali na prenos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 13 jul 2011, 17:15

@Gazi hvala na slikama, ako ko ima jos slika od viska glava ne boli :)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 jul 2011, 17:16

zar nije trebala TV1 prenosit tekmu?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 13 jul 2011, 17:20

ZELJO MOJA je napisao/la:sto se tice prenosa u pravu su pogledajte koliko je minuta reklame na bht i sve ce vam biti jasno zbog cega nije dat prenos utakmice oni misle da je jos 95 pa da ponude crkavicu a da ovi jedva docekaju
To nije do bht , do Moldavaca je jer nisu pristali
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 13 jul 2011, 17:21

nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 13 jul 2011, 17:24

Moje misljenje da treba prijenos..ima navijaca Zelje koji zive sirom Bosne,a nisu u mogucnosti da dodju

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jul 2011, 17:26

ZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
Ma nema to veze, doci ce ko je htio i ovako i onako.

Prenos je malo siri marketing u smislu da npr. mozes u eventualnom narednom kolu privuci vise raje. Koliko njih bi se eventualno odlucilo da dodje nakon sto pogleda ovo utakmicu, kad osjete atmosferu i sl.

A i generalno, steta je da raja koja voli fudbal ne pogleda mec.Jbg, ja bih prvi volio pogledati utakmicu, ali ako ne bude sta ces...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 13 jul 2011, 17:28

A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji :D :D :D :D :D :D
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 13 jul 2011, 17:28

sarajlija89 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma

Prenos je malo siri marketing u smislu da npr. mozes u eventualnom narednom kolu privuci vise raje. Koliko njih bi se eventualno odlucilo da dodje nakon sto pogleda ovo utakmicu, kad osjete atmosferu i sl.

A i generalno, steta je da raja koja voli fudbal ne pogleda mec.Jbg, ja bih prvi volio pogledati utakmicu, ali ako ne bude sta ces...
Bujrum na Jug,ako ne bude na tv :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 jul 2011, 17:29

miky_hz je napisao/la:A sta mislite da je se ovo oko prenosa nece promjeniti do sutra? mislim sto da ne,kazes nemas prenosa,kad prodas sve karte sto trebas prodati,onda se kao predomislis,malo ovim jos vise navuces cjenu i to je to...pa eto i Borac se kao nije trebalo prenositi pa eto promjeni se misljenje,mene iskreno nebi zacudilo da sutra nekad do poslijepodne dodje do promjene i kazu da su pristali na prenos
Tišu, to je bio tajni plan... :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jul 2011, 17:32

TM87visnjik je napisao/la:Moje misljenje da treba prijenos..ima navijaca Zelje koji zive sirom Bosne,a nisu u mogucnosti da dodju
Ah da je sreće, prenosile bi se evropske utakmice svih naših klubova. Imamo tri operatera, odnosno kanala u JTS-u. Pa čak i da neke počinju i isto vrijeme ne bi bio problem, jedan operater jednu, drugi drugu.
Ali nema se para, naravno pretplata se ne plaća u obimu u kojem bi trebala, i povrh toga očajna poslovna strategija i menadžemnt Javnog servisa koji su ih doveli haman do bankrota. I eto ti...Ne mogu keširati pišljivih 12 hiljada eura.
A za domaće tekme nude klubovima 3 milje...ha :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 13 jul 2011, 17:34

za jug se karta uzela jutros u pola 10 cim je na grbavici pocela prodaja, do sutra ih vec nece bit to je evidentno
a sto se tice bht 1 ova ponuda jeste presmijesna i nema sanse da se prihvati ista ispod 30 000 jer nema racunice, oni trebaju dobit 200 000 od reklama a da daju samo 5 000 pa nije niko vesla sisao

nema prenosa fino petaka pa na kosevo, evo bas gledam kreteni u onom centru za mlade na grbavici prave dernek u 8 sati sutra pa kao da ne znaju da je sutra željo
debili -,-

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jul 2011, 17:35

TM87visnjik je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:

Bujrum na Jug,ako ne bude na tv :lol:
Bilo bi mi neugodno. :mrgreen: Uzdam se u BHT, ako nista bice na radiju :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 jul 2011, 17:39

tm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji :D :D :D :D :D :D
Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodas :D
svoj ti pos'o !

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 13 jul 2011, 17:40

Ja cu komsije pratiti sa dvogledom..mislim na revans :lol:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 13 jul 2011, 17:44

kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 13 jul 2011, 17:47

Grbavica moj zivot je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji :D :D :D :D :D :D
Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodas :D
znas sta je brate najcrenje, veceg broja za mene nema, ja nosim xxxxl jbg
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 13 jul 2011, 17:48

1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Dres po meni je strašan,naravno o ukusima se ne raspravlja..Svako ima pravo na svoje mišljenje ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 jul 2011, 17:49

Sporo ovo vrijeme prolazi. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, riki46 i 39 gostiju.