E brate,**** gatm87gigo je napisao/la:znas sta je brate najcrenje, veceg broja za mene nema, ja nosim xxxxl jbgGrbavica moj zivot je napisao/la:Uzmes broj do dva veci ili ko Amar hodastm87gigo je napisao/la:A sta ce mo za dresovi mi koji smo malo krupniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svoj ti pos'o !
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
JOOOOOOOJ MORAM IČI SUTRA U JABLANICUUUUU FUJ ! HOCE LI MAKAR BITI STREAM KAKAV ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
pogledaj samo west hemovih dresova, a isti je proizvodjacneko treći je napisao/la:Dres po meni je strašan,naravno o ukusima se ne raspravlja..Svako ima pravo na svoje mišljenje1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
http://www.officialwesthamstore.com/homekit201112" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.officialwesthamstore.com/awaykit201112" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.officialwesthamstore.com/macronadults" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- neko treći
- Kontakt:
"West Ham" igra u engleskoj,dok mi igramo u premier ligi BiH
Uzmi i to u obzir.
Uzmi i to u obzir.
Misljenje je k'o supak svako ga ima.
Meni dresovi grme i najbolji su poslije rata,i jedva cekam da se nadju u prodaji
Meni dresovi grme i najbolji su poslije rata,i jedva cekam da se nadju u prodaji
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Pa jbg, vaš menadžent je izabrao tu kolekciju. I šta sad.
A ni Željo nije neko ime u evropskim okvirima da vam se dizajniraju dresovi po želji. Realno.
Majkemi, ova melodrama oko dizajna dresa mi nikako nije jasna. Prvo tamo na našoj temi, sad ovdje. Zar je to toliko bitno majka mu stara pored svih ostalih stvari.
Ugovor je sponzorski i to je najbitnije u ovom trenutku. Ne znam šta hoćete i vi, i ovi "moji".
A ni Željo nije neko ime u evropskim okvirima da vam se dizajniraju dresovi po želji. Realno.
Majkemi, ova melodrama oko dizajna dresa mi nikako nije jasna. Prvo tamo na našoj temi, sad ovdje. Zar je to toliko bitno majka mu stara pored svih ostalih stvari.
Ugovor je sponzorski i to je najbitnije u ovom trenutku. Ne znam šta hoćete i vi, i ovi "moji".
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
slažem se s kolegom, dresovi su isti žabarski, tj. grme

Jes to ti Samire Ahmedbegoviću??1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ili si daltonista ili si stvarno poglupdomorocki je napisao/la:Jes to ti Samire Ahmedbegoviću??1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Bolje dresove od proslo-sezonski necete sigurno imati, ovi su bezvze pravo.
Jedino nije lose ova imanea na ledjima i ovao brojevi su funo uradjeni ostalo bezvze.
Jedino nije lose ova imanea na ledjima i ovao brojevi su funo uradjeni ostalo bezvze.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Meni su ovi dresovi u Retro fazonu s italijanskom sminkom.Dobri su za manekene 
svoj ti pos'o !
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Potpis.Gazi je napisao/la:Misljenje je k'o supak svako ga ima.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
sad slijedi 10 stranica o dresovima 
- bistrikboy
- Kontakt:
E valja zaspat veceras...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja sam modni guru...TM87visnjik je napisao/la:sad slijedi 10 stranica o dresovima
glupost za hrabre je sebičan lijek
nisam. moja profesija nije da dajem lazna obecanja i pricam u prazno ko taj kreten.domorocki je napisao/la:Jes to ti Samire Ahmedbegoviću??1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
kakva veze ima gdje ko igra ? i niko nije trazio posebne dizajnove dresova kada su u izlogu imali boljih garnitura od ove. oni sa vertikalnim odnosno horizontalnim bijelim linijama su bas lijepi...
EDIT : onaj ko misli da su dresovi nebitni je budala. pa nece raja kupovati sve i svasta...
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 13 jul 2011, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
hajde ne laprdajte dresovi su OK...mogli su bolji biti al su ok...cemu tolika rasprava i sranje oko dresova...jel dresovi igraju sami ?? hoce li nam oni donijeti uspjeh neki ?? bitno je da je situacija u kubu extra, dosla dobra pojacanja,pripreme dobro prosle, dosle dobre pare u klub od transfera...sta hocete vise ?? nadajmo se prolazu protiv sheriffa...to je trenutno najvaznije...a **** dresove 
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Sad nesto kontam jel raja ide na tekme da gleda dresove ili golove i driblinge 
o ukusima se ne raspravlja, ali ovi što kažu da ne valjaju nemaju ukusa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.