Ili si daltonista ili si stvarno poglupdomorocki je napisao/la:Jes to ti Samire Ahmedbegoviću??1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Einigkeit und Recht und Freiheit
Bolje dresove od proslo-sezonski necete sigurno imati, ovi su bezvze pravo.
Jedino nije lose ova imanea na ledjima i ovao brojevi su funo uradjeni ostalo bezvze.
Jedino nije lose ova imanea na ledjima i ovao brojevi su funo uradjeni ostalo bezvze.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Meni su ovi dresovi u Retro fazonu s italijanskom sminkom.Dobri su za manekene 
svoj ti pos'o !
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Potpis.Gazi je napisao/la:Misljenje je k'o supak svako ga ima.
Meni dresovi grme i najbolji su poslije rata,i jedva cekam da se nadju u prodaji
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
sad slijedi 10 stranica o dresovima 
- bistrikboy
- Kontakt:
E valja zaspat veceras...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja sam modni guru...TM87visnjik je napisao/la:sad slijedi 10 stranica o dresovima
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
nisam. moja profesija nije da dajem lazna obecanja i pricam u prazno ko taj kreten.domorocki je napisao/la:Jes to ti Samire Ahmedbegoviću??1921 je napisao/la:kao sto sam vec rekao dresovi su sranje. kod nekih ekipa onakve su podmajce. jedino sto je dobro u svemu ovome je ugovor sa proizvodjacem. sto se samog dresa tice font je dno dna i ne znam stvarno ko ce ga kupiti. nije zanimljiv kao oni sa svijetlo plavim prugama. prejednostavan je, a ovakva nijansa plave boje nikada nije bila na nasim grbovima,dresovima i sl.
kakva veze ima gdje ko igra ? i niko nije trazio posebne dizajnove dresova kada su u izlogu imali boljih garnitura od ove. oni sa vertikalnim odnosno horizontalnim bijelim linijama su bas lijepi...
EDIT : onaj ko misli da su dresovi nebitni je budala. pa nece raja kupovati sve i svasta...
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 13 jul 2011, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
hajde ne laprdajte dresovi su OK...mogli su bolji biti al su ok...cemu tolika rasprava i sranje oko dresova...jel dresovi igraju sami ?? hoce li nam oni donijeti uspjeh neki ?? bitno je da je situacija u kubu extra, dosla dobra pojacanja,pripreme dobro prosle, dosle dobre pare u klub od transfera...sta hocete vise ?? nadajmo se prolazu protiv sheriffa...to je trenutno najvaznije...a **** dresove 
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Sad nesto kontam jel raja ide na tekme da gleda dresove ili golove i driblinge 
o ukusima se ne raspravlja, ali ovi što kažu da ne valjaju nemaju ukusa 
-
padobranac1978
- Kontakt:
ove majice su extra i mozda je bolje da u njima igrate... 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ja imam 2 mišljenja o ovom prenosu, jedan je loš sto nasi navijaci sirom BOSNE ne mogu da gledaju i Horde i Lešinari da uče kao sto bi i klub zaradio, a dobro sto ce sigurno doci vise raje !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Meni je svaki Zeljin dres drag i kraj price 
"SVIM NAVIJACIMA ZELJE, SVIM MANIJACIMA JEDAN POZIV:
Mars nemira od Doline do Hadisona, cetvrtak 18:00, i salovima, glasom, rukama dati podrsku. Idemo napuniti JUG, idemo napuniti istok, idemo navijati svih 90min. IDEMO BEZ BAKLJI, PETARDI I OSTALIH PIROTEHNIKA, ali zato srcem do pobjede."
Themaniacs.org
Mars nemira od Doline do Hadisona, cetvrtak 18:00, i salovima, glasom, rukama dati podrsku. Idemo napuniti JUG, idemo napuniti istok, idemo navijati svih 90min. IDEMO BEZ BAKLJI, PETARDI I OSTALIH PIROTEHNIKA, ali zato srcem do pobjede."
Themaniacs.org
Gledajte Feshn Geru-a ove sedmice i ispratite taj dio emisije jer ce se tu sigurno naci nasi dresovi
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
hahaha 1000 ljudi manje po 5 km je 5 000......a toliko si dobio za prenos znaci na istom si...ko voli zelju doce da ga gleda bilo prenosa ili ne a ko nece da ga gleda on nece ni TV kuci upalit tako samo da taj muharemovic prica uprazno misli da je nesto a ispane ono doleFIFA/UEFA je napisao/la:recimo da samo 1.000 ljudi dodje manje na utakmicu zbog tv prijenosa, ti si na cistoj nuli sto se para tice (pod uslovom da su svi platili tribinu kojoj je cijena 5KM)space je napisao/la: ovo je stvarno sramota,pa jbt koliko para ce dobit od sponzora sto ce bit utakmica na TV i sve i on nesto sere pa nije zeljo real pa da dobije 100 000
niti si zaradio, a popusio 1.000 ljudi manje na tribinama tako da se definitivno ne isplati
tako razmisljaju samo fudbalski slijepci a ima ih dosta jos osim tebeZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
ja imam 2 mišljenja o ovom prenosu, jedan je loš sto nasi navijaci sirom BOSNE ne mogu da gledaju i Horde i Lešinari da uče kao sto bi i klub zaradio, a dobro sto ce sigurno doci vise raje !space je napisao/la:hahaha 1000 ljudi manje po 5 km je 5 000......a toliko si dobio za prenos znaci na istom si...ko voli zelju doce da ga gleda bilo prenosa ili ne a ko nece da ga gleda on nece ni TV kuci upalit tako samo da taj muharemovic prica uprazno misli da je nesto a ispane ono doleFIFA/UEFA je napisao/la:recimo da samo 1.000 ljudi dodje manje na utakmicu zbog tv prijenosa, ti si na cistoj nuli sto se para tice (pod uslovom da su svi platili tribinu kojoj je cijena 5KM)space je napisao/la: ovo je stvarno sramota,pa jbt koliko para ce dobit od sponzora sto ce bit utakmica na TV i sve i on nesto sere pa nije zeljo real pa da dobije 100 000
niti si zaradio, a popusio 1.000 ljudi manje na tribinama tako da se definitivno ne isplati
-
Senad_tm87
- Kontakt:
nemas pojma brate, ovo je kup UEFA nije neka ligaska utakmica. Reklame u tom periodu ce biti nenormalno skupe, i ovi ce zaraditi 15 puta vise nego sto plate prava za prenos. A ljudi iz Zelje znaju da mogu uzeti vise zato nece da se zadovolje sicom. Vjerovatno ce biti prenos, ali se nezna da li ce biti BHT1 ili neka druga TV kuca.space je napisao/la:tako razmisljaju samo fudbalski slijepci a ima ih dosta jos osim tebeZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kosuljaplava, KrajinaTm87, lexluthor, Omerta1921 i 28 gostiju.