Ma to je suplja realno svi jedva cekamo da komsiji crkne krava to je istina...TM87visnjik je napisao/la:ja vama zelim srecu i da prodjete..nema lazi nema prevaregotiva je napisao/la:Bicu iskren zelji zelim da ispadne, mogu lagati kao i 99% komsinica sa druge strane miljacke da nam zele srecu sutra a jedva cekaju da ispadnemo...necemo se lagati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
ciniti se..ima fine raje i raduju se uspjesima oba sarajevska tima..a kad je derbi onda je to nesto drugo 

Rijetka je ta raja i pretezno su starije osobe...ovo danas sve balavci puni mrznjeTM87visnjik je napisao/la:ciniti se..ima fine raje i raduju se uspjesima oba sarajevska tima..a kad je derbi onda je to nesto drugo
-
- Kontakt:
sta bi mi bez vas ili vi bez nas..jedina tekma gdje se nalozim maksimalno to je derbigotiva je napisao/la:Rijetka je ta raja i pretezno su starije osobe...ovo danas sve balavci puni mrznjeTM87visnjik je napisao/la:ciniti se..ima fine raje i raduju se uspjesima oba sarajevska tima..a kad je derbi onda je to nesto drugo

gotiva,
Ne bih rekao da su mladi puni mrznje vec hormona i ne znaju sta ce sa sobom pa vele bar da se pokazem kao tarzan. Takodje ima i papaka koji ne kontaju razliku izmedju mrznje i rivaliteta. Slatko je pilati kone ali im zelim sve najbolje (osim kad igraju protiv nas). Recimo da oni postanu duplo bolji i mi bi automatski morali da ih stizemo i obrnuto. Prava raja to konta.
Ne bih rekao da su mladi puni mrznje vec hormona i ne znaju sta ce sa sobom pa vele bar da se pokazem kao tarzan. Takodje ima i papaka koji ne kontaju razliku izmedju mrznje i rivaliteta. Slatko je pilati kone ali im zelim sve najbolje (osim kad igraju protiv nas). Recimo da oni postanu duplo bolji i mi bi automatski morali da ih stizemo i obrnuto. Prava raja to konta.
Mrznja,tuca,nozevi,palice i ostalo nikad prije rata nije bilo. Posto se desio nesretni rat (agresija) desila se imigracija,pomjeranje ljudi iz sela u selo, iz mjesta u mjesto iz grada u grad. Nazalost u ovaj moj grad gdje sam rodjen i gdje je rodjen moj pra dedo i pra nana doslao je najgori šljam koji postoji. Papak do papka kockastih glava setaju lijepih Seherom. Niko nije kriv za to sto se desilo od njih, morali su negdje pobjeci ali ja nemogu da ih smislim, gledam, povraca mi se na njih. Iskreno vise volim one prijeratne srbe gradsku raju nego ove papke danasnje. Eh to smo dobili od njih i to su oni donije ovdje, nozeve, pistolje , palice....to normalna gradska raja ne radi i nije tako odgojena da bode nozevima, razvali tramvaj, porazbija izloge itd itd
svaka cast majstoreado-hz je napisao/la:Mrznja,tuca,nozevi,palice i ostalo nikad prije rata nije bilo. Posto se desio nesretni rat (agresija) desila se imigracija,pomjeranje ljudi iz sela u selo, iz mjesta u mjesto iz grada u grad. Nazalost u ovaj moj grad gdje sam rodjen i gdje je rodjen moj pra dedo i pra nana doslao je najgori šljam koji postoji. Papak do papka kockastih glava setaju lijepih Seherom. Niko nije kriv za to sto se desilo od njih, morali su negdje pobjeci ali ja nemogu da ih smislim, gledam, povraca mi se na njih. Iskreno vise volim one prijeratne srbe gradsku raju nego ove papke danasnje. Eh to smo dobili od njih i to su oni donije ovdje, nozeve, pistolje , palice....to normalna gradska raja ne radi i nije tako odgojena da bode nozevima, razvali tramvaj, porazbija izloge itd itd
- kupus army
- Kontakt:
ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ja kao stari Zeljovac zelim pitarima prolaz u 3 kolo.Jeni supljak Fikreta mi malog.Kakva ba rebra oderace te ih ko bugarsku skupstinu.
nisi svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi....ima finih ljudi srba vise nego sto tvoj mozak moze da zamislikupus army je napisao/la:ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni

Citaj prijaratne srbekupus army je napisao/la:ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni
Ima Srba 90 % dobrih na to mislim na to ne mislim na Srbe iz Srbije oni me ne interesuju trenutno mislim na nase pravoslavce al eto Srbe da kazem mada nije tako al eto oni su vecinom dobri ljudi samo ih je promjenilo ovo vrijeme , uticaj politike i te stvari .
Neko je uveo veliku mrznju to se mora iscistit .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Srba nema ni 10 % dobrih,razmisli malo.CoDe je napisao/la:Ima Srba 90 % dobrih na to mislim na to ne mislim na Srbe iz Srbije oni me ne interesuju trenutno mislim na nase pravoslavce al eto Srbe da kazem mada nije tako al eto oni su vecinom dobri ljudi samo ih je promjenilo ovo vrijeme , uticaj politike i te stvari .
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Jbga evo Borac vodi protiv MACCABI HAIFE,a mi da ne prodjemo OREBRO
---Skinhedi oko mene skankuju...
sto je vodio, vodiotarpi do bagro 2 je napisao/la:Jbga evo Borac vodi protiv MACCABI HAIFE,a mi da ne prodjemo OREBRO
By the way dresovi nisu losi i mislim da kad bude full oprema (grb,ime sponzora brojevi ,eventualno imena) da ce biti jos bolji samo nek nije vise ona legea i ona crvena bojakupus army je napisao/la:ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ovi **** su taraba,uglavnom *ebo vas borac volio bi da prodju radi kf i niceg drugog ali kad skontam malo bolje ista su to ****..
Ja kao stari Pitar, zelim da nk zeljeznicar sutra fasuje peticu od kauboja.Alipasino je napisao/la:Ja kao stari Zeljovac zelim pitarima prolaz u 3 kolo.Jeni supljak Fikreta mi malog.Kakva ba rebra oderace te ih ko bugarsku skupstinu.
Ne mrzim vas kao navijače, al' klub da.
Tako ti je to moj komšija, a nije šupljak.
Moze li neko napisat koje smo sve europske klubove dobili prije i posle rata, i sa kojim smo nerijeseno igrali,ja znam za genka,sigmu,rapid,helsinborg,marsaxlok,spartak(ovo smo dobili posle rata),prije rata znam samo da smo dobili anderlechta i igrali nerijeseno sa man utd i hamburgom i to je to...
F.G.R.
Tvoja je glava supljak, ne lazi da si Pitar i to onaj stari. To su gospoda bila a ne fukara kao ti. Nismo mrzili jer smo previse siroki u pogledima i shvatanju svijeta bili. A ti taj nisi i nikad neces biti. Nasa je parola bila "Samo hadzije navijaju za FKS".. Mogao si dobiti degenek ali bez mrznje. Pogotovo ako ti je dres bio crno-bijele boje
Tvoja je glava supljak, ne lazi da si Pitar i to onaj stari. To su gospoda bila a ne fukara kao ti. Nismo mrzili jer smo previse siroki u pogledima i shvatanju svijeta bili. A ti taj nisi i nikad neces biti. Nasa je parola bila "Samo hadzije navijaju za FKS".. Mogao si dobiti degenek ali bez mrznje. Pogotovo ako ti je dres bio crno-bijele boje

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amcho1, Amidzaa, Beli98, Kockoglavi, mnon46, Pablo11, rimljanin90, ronaldo99 i 75 gostiju.