FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gotiva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gotiva » 13 jul 2011, 17:45

TM87visnjik je napisao/la:
gotiva je napisao/la:Bicu iskren zelji zelim da ispadne, mogu lagati kao i 99% komsinica sa druge strane miljacke da nam zele srecu sutra a jedva cekaju da ispadnemo...necemo se lagati
ja vama zelim srecu i da prodjete..nema lazi nema prevare ;)
Ma to je suplja realno svi jedva cekamo da komsiji crkne krava to je istina...

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 13 jul 2011, 17:47

ciniti se..ima fine raje i raduju se uspjesima oba sarajevska tima..a kad je derbi onda je to nesto drugo ;)

gotiva
Kontakt:

Post Postao/la gotiva » 13 jul 2011, 17:48

TM87visnjik je napisao/la:ciniti se..ima fine raje i raduju se uspjesima oba sarajevska tima..a kad je derbi onda je to nesto drugo ;)
Rijetka je ta raja i pretezno su starije osobe...ovo danas sve balavci puni mrznje

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 13 jul 2011, 17:51

gotiva je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:ciniti se..ima fine raje i raduju se uspjesima oba sarajevska tima..a kad je derbi onda je to nesto drugo ;)
Rijetka je ta raja i pretezno su starije osobe...ovo danas sve balavci puni mrznje
sta bi mi bez vas ili vi bez nas..jedina tekma gdje se nalozim maksimalno to je derbi :)

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 jul 2011, 18:45

gotiva,
Ne bih rekao da su mladi puni mrznje vec hormona i ne znaju sta ce sa sobom pa vele bar da se pokazem kao tarzan. Takodje ima i papaka koji ne kontaju razliku izmedju mrznje i rivaliteta. Slatko je pilati kone ali im zelim sve najbolje (osim kad igraju protiv nas). Recimo da oni postanu duplo bolji i mi bi automatski morali da ih stizemo i obrnuto. Prava raja to konta.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jul 2011, 18:55

Mrznja,tuca,nozevi,palice i ostalo nikad prije rata nije bilo. Posto se desio nesretni rat (agresija) desila se imigracija,pomjeranje ljudi iz sela u selo, iz mjesta u mjesto iz grada u grad. Nazalost u ovaj moj grad gdje sam rodjen i gdje je rodjen moj pra dedo i pra nana doslao je najgori šljam koji postoji. Papak do papka kockastih glava setaju lijepih Seherom. Niko nije kriv za to sto se desilo od njih, morali su negdje pobjeci ali ja nemogu da ih smislim, gledam, povraca mi se na njih. Iskreno vise volim one prijeratne srbe gradsku raju nego ove papke danasnje. Eh to smo dobili od njih i to su oni donije ovdje, nozeve, pistolje , palice....to normalna gradska raja ne radi i nije tako odgojena da bode nozevima, razvali tramvaj, porazbija izloge itd itd

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 13 jul 2011, 18:56

ado-hz je napisao/la:Mrznja,tuca,nozevi,palice i ostalo nikad prije rata nije bilo. Posto se desio nesretni rat (agresija) desila se imigracija,pomjeranje ljudi iz sela u selo, iz mjesta u mjesto iz grada u grad. Nazalost u ovaj moj grad gdje sam rodjen i gdje je rodjen moj pra dedo i pra nana doslao je najgori šljam koji postoji. Papak do papka kockastih glava setaju lijepih Seherom. Niko nije kriv za to sto se desilo od njih, morali su negdje pobjeci ali ja nemogu da ih smislim, gledam, povraca mi se na njih. Iskreno vise volim one prijeratne srbe gradsku raju nego ove papke danasnje. Eh to smo dobili od njih i to su oni donije ovdje, nozeve, pistolje , palice....to normalna gradska raja ne radi i nije tako odgojena da bode nozevima, razvali tramvaj, porazbija izloge itd itd
svaka cast majstore

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 jul 2011, 19:03

ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni :evil:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2011, 19:24

Ja kao stari Zeljovac zelim pitarima prolaz u 3 kolo.Jeni supljak Fikreta mi malog.Kakva ba rebra oderace te ih ko bugarsku skupstinu.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jul 2011, 19:24

kupus army je napisao/la:ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni :evil:
nisi svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi....ima finih ljudi srba vise nego sto tvoj mozak moze da zamisli ;)

gotiva
Kontakt:

Post Postao/la gotiva » 13 jul 2011, 19:29

kupus army je napisao/la:ado-hz@ ne vjerujem sta moje oci citaju,vise volis srbe koji su 4 godine granatirali tvoj grad,ubijali tvoje sugradjane i vrsili snajpersku i svu drugu torturu,nego ljude koji su u hordama-manijacima,a nisu rodjene Sarajlije,svaka cast hebem te bosnjace naivni :evil:
Citaj prijaratne srbe

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 13 jul 2011, 19:31

Ima Srba 90 % dobrih na to mislim na to ne mislim na Srbe iz Srbije oni me ne interesuju trenutno mislim na nase pravoslavce al eto Srbe da kazem mada nije tako al eto oni su vecinom dobri ljudi samo ih je promjenilo ovo vrijeme , uticaj politike i te stvari .

Neko je uveo veliku mrznju to se mora iscistit .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 13 jul 2011, 19:36

CoDe je napisao/la:Ima Srba 90 % dobrih na to mislim na to ne mislim na Srbe iz Srbije oni me ne interesuju trenutno mislim na nase pravoslavce al eto Srbe da kazem mada nije tako al eto oni su vecinom dobri ljudi samo ih je promjenilo ovo vrijeme , uticaj politike i te stvari .

Neko je uveo veliku mrznju to se mora iscistit .
Srba nema ni 10 % dobrih,razmisli malo.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 13 jul 2011, 19:42

Jbga evo Borac vodi protiv MACCABI HAIFE,a mi da ne prodjemo OREBRO
---Skinhedi oko mene skankuju...

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 13 jul 2011, 19:48

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Jbga evo Borac vodi protiv MACCABI HAIFE,a mi da ne prodjemo OREBRO
sto je vodio, vodio

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 jul 2011, 19:51

By the way dresovi nisu losi i mislim da kad bude full oprema (grb,ime sponzora brojevi ,eventualno imena) da ce biti jos bolji samo nek nije vise ona legea i ona crvena boja :shock: :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 13 jul 2011, 19:52

Ovi **** su taraba,uglavnom *ebo vas borac volio bi da prodju radi kf i niceg drugog ali kad skontam malo bolje ista su to ****..

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 13 jul 2011, 19:53

Alipasino je napisao/la:Ja kao stari Zeljovac zelim pitarima prolaz u 3 kolo.Jeni supljak Fikreta mi malog.Kakva ba rebra oderace te ih ko bugarsku skupstinu.
Ja kao stari Pitar, zelim da nk zeljeznicar sutra fasuje peticu od kauboja.
Ne mrzim vas kao navijače, al' klub da.

Tako ti je to moj komšija, a nije šupljak.

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 13 jul 2011, 19:59

Moze li neko napisat koje smo sve europske klubove dobili prije i posle rata, i sa kojim smo nerijeseno igrali,ja znam za genka,sigmu,rapid,helsinborg,marsaxlok,spartak(ovo smo dobili posle rata),prije rata znam samo da smo dobili anderlechta i igrali nerijeseno sa man utd i hamburgom i to je to...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 jul 2011, 20:02

F.G.R.

Tvoja je glava supljak, ne lazi da si Pitar i to onaj stari. To su gospoda bila a ne fukara kao ti. Nismo mrzili jer smo previse siroki u pogledima i shvatanju svijeta bili. A ti taj nisi i nikad neces biti. Nasa je parola bila "Samo hadzije navijaju za FKS".. Mogao si dobiti degenek ali bez mrznje. Pogotovo ako ti je dres bio crno-bijele boje :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, Konzerva, Lecler, plisek, Tarapi, Velaxsa, Velo6 i 69 gostiju.