FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka kaze ko sta hoce ali ja mislim da su Borac i Zeljo dobili lakse protivnike od nas, pa ti vidi.
Mozemo proci samo ako budemo ginuli na terenu za svaku loptu.
Mozemo proci samo ako budemo ginuli na terenu za svaku loptu.
- kupus army
- Kontakt:
o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
o sole mio
- Kontakt:
kupus army je napisao/la:o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.
Ma znam brate, znam po svojoj mahali u kojoj zivim. Prije rata u mojoj ulici je bilo nekih 20-ak kuca srba. Pocetkom rata svi su napustili Sarajevo a od njih 2 su na spisku za ratne zlocine... A hajd, ne mozes s nekim ljudima izaci na kraj. Cuju neku komunisticku pricu i kontaju to je to...
Izvinjavam se na peglanju i saranju vase teme stvarima koje ne spadaju u sport...
Pozdrav
Hajde znam da je sve poltika kod nas ali to nema mjesto u ovom "topicu". I to dolazi od jednog koji isto zna izgubiti glavu i poceti mjesati politike u ovo.kupus army je napisao/la:o sole mio @ upravo to sam i ja napisao,pa ti srbi koji su zivjeli prije rata u seheru su i gadjali cim su pobjegli odma puska u ruku i pucaj po Sarajevu,al hajd ti to dokazi ovoj djecurliji sto pise po forumu.
Mozem li iko reci koji je najbogatiji klub u Bosni? I kad ce promjeniti statut da se smije privatisirati BH klubove.?
- KB-TM87
- Kontakt:
Biće gusto biće 0-2 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
padobranac1978
- Kontakt:
je.bo vas ta prica,levati...sutra tekma,pricajte malo....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- kupus army
- Kontakt:
Tacno tako otisli smo daleko u off,al sad ce uskoro brisanje svega ovog sto smo pisali
.Da napisem ocekivanja vezano za sutrasnju utakmicu,ocekujem hrabro da udjemo u utakmicu bez straha i ako tako bude siguran sam da necemo lose proci,moje oci su uprte u Emira Obucu
Odbrana je dobra i mislim da na celu s Torlom nece biti problema,samo mi malo skripi zadnji vezni,ne znam dal ce Vucina i Keno u paru tu poceti ili ce uletiti Bajraktarevic,a Vucina na krilo.Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Sve oci uperene u Kojasevica i Haskica sutra 
Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
-
samosarajvo
- Kontakt:
dobra ideja..kad bi nas klub sklopio saradnju sa bilo kojim od ta tri tima bilo bi odlicno...(ne mislim na vrstu suradnje kao dinamo - siroki) posude nam par dobrih igracaTKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
igramo prijateljske svako ljeto
na pripreme u tursku i slicno..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uh, sad mi je lakse, 99% dolazim na utakmicuBegAx je napisao/la:DaQUARESMA 18<<< je napisao/la:samo malo zbunjen sam, jeli Sarajevo igra 21. na Koševu?
Prije rata
1967/8 Sarajevo - Manchester United 0:0
1972 Sarajevo - Real Madrid 2:2
1981/2 Sarajevo - SV HAMBURG 3:3
1982/3 Sarajevo - Slavia Sofia 2:2 i tamo 4:2
1982/3 Sarajevo- Anderlecht 1:0
Posle Rata
Besiktas - Sarajevo 2:2
Sarajevo-Ekeren 0:0
Sarajevo- Rangers 3:0
Sarajevo-Sartid 1:1
Sarajevo-Sigma Olumouc 2:1
Sarajevo- Rapid Bucurest 1:0
Genk -Sarajevo 1:2
Sarajevo-Spartak Trnava 1:0
Sarajevo-Cluj 1:1
Sarajevo-Helsinborg 2:1
DIVOVI
1967/8 Sarajevo - Manchester United 0:0
1972 Sarajevo - Real Madrid 2:2
1981/2 Sarajevo - SV HAMBURG 3:3
1982/3 Sarajevo - Slavia Sofia 2:2 i tamo 4:2
1982/3 Sarajevo- Anderlecht 1:0
Posle Rata
Besiktas - Sarajevo 2:2
Sarajevo-Ekeren 0:0
Sarajevo- Rangers 3:0
Sarajevo-Sartid 1:1
Sarajevo-Sigma Olumouc 2:1
Sarajevo- Rapid Bucurest 1:0
Genk -Sarajevo 1:2
Sarajevo-Spartak Trnava 1:0
Sarajevo-Cluj 1:1
Sarajevo-Helsinborg 2:1
DIVOVI
Damir Begic je bio u reprezentaciji U17, igrao je u prvoj postavi na kvalifikacijama za EP u Finskoj. Njegov matični klub nije bio zainteresovan za njega, zato što njegov otac nije ni kriminalac, ni guzonja. FK Sarajevo je svojevoljno napustio, a ne "otpao" kako pišu mediji. Niko u klubu FK Sarajevo mu nije saopštio koji je njegov status, te je odlučio da pokuša u drugom klubu gdje je dobio ozbiljnu ponudu. Boravak u Međugorju mu nije garantovao potpis ugovora. kada je saopštio da napušta klub tek onda je dobio potvrdne informacije kako se na njega ozbiljno računa u FK Sarajevo i da je na spisku za Švedsku. FK Sarajevo želi mnogo sportske sreće, a veliku zahvalnost duguje gosp. Irfanu Redžepagiću i Amiru Beći treneru SAŠK-a.
Znam i ta ekonomska kompenzacija bi nama dobro dosla ma kad vidis kolikvo Fenerbahce para, FK Sarajevo bi mogla progutati BIH premier ligu. Za te para mi mogli donjeti talente u BIH i izvan BIH(Haris Bukva, Edin Visca, Dialiba,Jasmin Buric). Po toj kriteriji da Fenerbahce/Besiktas/Galata imaju "first right" na nasa igraca kad doce do prodaja igraca. U glavnom se tako radi u Football Managersamosarajvo je napisao/la:dobra ideja..kad bi nas klub sklopio saradnju sa bilo kojim od ta tri tima bilo bi odlicno...(ne mislim na vrstu suradnje kao dinamo - siroki) posude nam par dobrih igracaTKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
igramo prijateljske svako ljeto
na pripreme u tursku i slicno..
PS: Cuo sam da je Tajib Erdogan Fenerbahce supporter
- sarajlija89
- Kontakt:
Odlicne su ove majice, a uopce ne sumnjam i da ce dresovi biti lijepi kad ih konacno obucemo.
Prava bordo boja, najljepsa na svijetu, prelijepo...
SARAJEVO SAMPION

Prava bordo boja, najljepsa na svijetu, prelijepo...
SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
padobranac1978
- Kontakt:
...predobre....sarajlija89 je napisao/la:Odlicne su ove majice, a uopce ne sumnjam i da ce dresovi biti lijepi kad ih konacno obucemo.![]()
Prava bordo boja, najljepsa na svijetu, prelijepo...![]()
SARAJEVO SAMPION
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
A kako ce nam nordin Gerzic derati guzu. Bilo su price da ce preci u Malmo FF ali jos nema nista sluzbeno.
U koliko sati igraju?
U koliko sati igraju?
-
samosarajvo
- Kontakt:
pa jbte na grbovima na majicama nema godine osnivanja kluba..:O
ako zanemarimo taj VELIKI PROPUST mislim da su majice OK, boja takodjer dobra kao na dresovima
treba im vratit ove majce i trazit nove ! nedo bog da dresovi stignu ovako
p.s. zna li neko sta pise ljevo od grbaa ??
ako zanemarimo taj VELIKI PROPUST mislim da su majice OK, boja takodjer dobra kao na dresovima
idi ba nemoj ti prognozirati idi igraj sokera heheheheh...:PPPKB-TM87 je napisao/la:Biće gusto biće 0-2
Samo Sarajevo
pa valjda royal ..samosarajvo je napisao/la:pa jbte na grbovima na majicama nema godine osnivanja kluba..:O
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, trunks1946 i 19 gostiju.