...predobre....sarajlija89 je napisao/la:Odlicne su ove majice, a uopce ne sumnjam i da ce dresovi biti lijepi kad ih konacno obucemo.![]()
Prava bordo boja, najljepsa na svijetu, prelijepo...![]()
SARAJEVO SAMPION
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
A kako ce nam nordin Gerzic derati guzu. Bilo su price da ce preci u Malmo FF ali jos nema nista sluzbeno.
U koliko sati igraju?
U koliko sati igraju?
-
- Kontakt:
pa jbte na grbovima na majicama nema godine osnivanja kluba..:O
ako zanemarimo taj VELIKI PROPUST mislim da su majice OK, boja takodjer dobra kao na dresovima
treba im vratit ove majce i trazit nove ! nedo bog da dresovi stignu ovako
p.s. zna li neko sta pise ljevo od grbaa ??
ako zanemarimo taj VELIKI PROPUST mislim da su majice OK, boja takodjer dobra kao na dresovima
idi ba nemoj ti prognozirati idi igraj sokera heheheheh...:PPPKB-TM87 je napisao/la:Biće gusto biće 0-2
Samo Sarajevo
pa valjda royal ..samosarajvo je napisao/la:pa jbte na grbovima na majicama nema godine osnivanja kluba..:O
Komsije sretnoo sutraa .. nadam se dobroom vasem rezultatu protiv Orebra .. samo u kost
Nadam se da cemo sammo mi iz grada Sarajeva osvjetliti obraz BiH u EU i da ce Sarajevo i moj Zeljo sutraa dobro odigrat i u dva meca izaci kao pobjednici ..
Sretnoo Sarajevo,horde,pitari ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Nadam se da cemo sammo mi iz grada Sarajeva osvjetliti obraz BiH u EU i da ce Sarajevo i moj Zeljo sutraa dobro odigrat i u dva meca izaci kao pobjednici ..
Sretnoo Sarajevo,horde,pitari ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- tarikhordas
- Kontakt:
Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
daj Bogati ne pehiraj i ne baksuziraj u startutarikhordas je napisao/la:Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S

aBd
Orebro - FK SARAJEVO 1 : 2 ( kojasevic , handzic )

treba mu malo vremena i nekih pola metra nogu 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne bih volio da budemo necija filijala , a pogotovo ne smetljarima iz turske !TKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
Sutra dominacija !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa nemoze trener koji dodje sa strane i prije toga Dinu i Adilovica pogleda eventualno jednom,daj boze i taj jedan put,da samo tako odluci,Dino je sad bio tu kako je on dosao,trenirao i branio na pripremnim,Plisek vidio to sto je vidio,Adilovic dosao nema 2 dana nije sastavio dva treninga,nemozes ocekvati od trenera da ga odma stavi na gol,postepeno i realno brate,imas treninge,pa i pripremne pa ko je bolji nek stane,Adilovic jos nije imao sansu da se nametne,tako da je logicno da ce covjek Dinu stavititarikhordas je napisao/la:Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S
P.S. gledajuci malo Orebro stekao sam dojam da bas puno pucaju iz daljine,i tehnicki su losa ekipa,ali se ne libe ni u jednom trenutku pucati iz bilo koje pozicije,vjerujem i da su nasi to uocili pa i Dinu uputili da se ne opusta ni sekundu
I mislim da ce im sutra Smigi hebat nanu naninu,nesta me vuce da ce ga on zabiti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sarajevo ima sutra da ih nakanta!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- tarikhordas
- Kontakt:
Iz tvojih usta u bozije ušiPasodzigera je napisao/la:Sarajevo ima sutra da ih nakanta!

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Damir Begic je bio u reprezentaciji U17, igrao je u prvoj postavi na kvalifikacijama za EP u Finskoj. Njegov matični klub nije bio zainteresovan za njega, zato što njegov otac nije ni kriminalac, ni guzonja. FK Sarajevo je svojevoljno napustio, a ne "otpao" kako pišu mediji. Niko u klubu FK Sarajevo mu nije saopštio koji je njegov status, te je odlučio da pokuša u drugom klubu gdje je dobio ozbiljnu ponudu. Boravak u Međugorju mu nije garantovao potpis ugovora. kada je saopštio da napušta klub tek onda je dobio potvrdne informacije kako se na njega ozbiljno računa u FK Sarajevo i da je na spisku za Švedsku. FK Sarajevo želi mnogo sportske sreće, a veliku zahvalnost duguje gosp. Irfanu Redžepagiću i Amiru Beći treneru SAŠK-a.VanBasten je napisao/la:Nisam nažalost bio an utakmici, ali ovo raje što znam a bili su dole. Najviše su s njim oduševljeni od pridošlica na toj poziciji. A mlad je, mesečini da mi drug reče 22 godine da ima.Giallorossi je napisao/la:Kakav je ovaj Begic sto je dosho iz Saska kazu da je bio medju boljim danas.rada91 je napisao/la:OoOJ Obuca 4 gola hehehe...dobro je,neko zna zabit gledao sam prvo poluvrijeme tekme i tad je bilo 1 - 0 morao sam ranije otici...Po onom sto sam vidio isto Sarajevo nema promjene neke mogu eto izdvojit da je Haskic brz igrac mali Hodza 92'godiste kao stoper nije los a Sejtan mi je nekako najbolje odigrao dok sam gledao...Asistirao je za 1 gol -.-
Zadnja izmjena: Assassin, dana/u 14 jul 2011, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma najbolji klub na planeti,klub koji nije bruko drzavu na eurosceni,puna podrska momcima i Pliseku,ako Bog da 0-3tarikhordas je napisao/la:Iz tvojih usta u bozije ušiPasodzigera je napisao/la:Sarajevo ima sutra da ih nakanta!![]()
!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- molotovljev
@PasodzigeraPasodzigera je napisao/la:Ma najbolji klub na planeti,klub koji nije bruko drzavu na eurosceni,puna podrska momcima i Pliseku,ako Bog da 0-3tarikhordas je napisao/la:Iz tvojih usta u bozije ušiPasodzigera je napisao/la:Sarajevo ima sutra da ih nakanta!![]()
!
Ne znam za koga navijas,al' brate svaka cast na ovoj recenici,iskreno,bravo majstore.
Veliki +
F.K.SARAJEVO
razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
dovoljno je samo reci da je sarajevo bilo nosilac pri zrijebu..zahvaljujuci rezultatima..nikom drugom..
orebro vs. sarajevo poraz:pobjeda
dovoljno je samo reci da je sarajevo bilo nosilac pri zrijebu..zahvaljujuci rezultatima..nikom drugom..
Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ja ti od srca moram reci da ce sve ostati na pustim zeljamaVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
Srce daj ljudima za transplataciju a petardu mozes zadrzatiVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu