Nadam se da cemo sammo mi iz grada Sarajeva osvjetliti obraz BiH u EU i da ce Sarajevo i moj Zeljo sutraa dobro odigrat i u dva meca izaci kao pobjednici ..
Sretnoo Sarajevo,horde,pitari ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
daj Bogati ne pehiraj i ne baksuziraj u startutarikhordas je napisao/la:Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S
Ne bih volio da budemo necija filijala , a pogotovo ne smetljarima iz turske !TKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
Pa nemoze trener koji dodje sa strane i prije toga Dinu i Adilovica pogleda eventualno jednom,daj boze i taj jedan put,da samo tako odluci,Dino je sad bio tu kako je on dosao,trenirao i branio na pripremnim,Plisek vidio to sto je vidio,Adilovic dosao nema 2 dana nije sastavio dva treninga,nemozes ocekvati od trenera da ga odma stavi na gol,postepeno i realno brate,imas treninge,pa i pripremne pa ko je bolji nek stane,Adilovic jos nije imao sansu da se nametne,tako da je logicno da ce covjek Dinu stavititarikhordas je napisao/la:Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S
Iz tvojih usta u bozije ušiPasodzigera je napisao/la:Sarajevo ima sutra da ih nakanta!

Damir Begic je bio u reprezentaciji U17, igrao je u prvoj postavi na kvalifikacijama za EP u Finskoj. Njegov matični klub nije bio zainteresovan za njega, zato što njegov otac nije ni kriminalac, ni guzonja. FK Sarajevo je svojevoljno napustio, a ne "otpao" kako pišu mediji. Niko u klubu FK Sarajevo mu nije saopštio koji je njegov status, te je odlučio da pokuša u drugom klubu gdje je dobio ozbiljnu ponudu. Boravak u Međugorju mu nije garantovao potpis ugovora. kada je saopštio da napušta klub tek onda je dobio potvrdne informacije kako se na njega ozbiljno računa u FK Sarajevo i da je na spisku za Švedsku. FK Sarajevo želi mnogo sportske sreće, a veliku zahvalnost duguje gosp. Irfanu Redžepagiću i Amiru Beći treneru SAŠK-a.VanBasten je napisao/la:Nisam nažalost bio an utakmici, ali ovo raje što znam a bili su dole. Najviše su s njim oduševljeni od pridošlica na toj poziciji. A mlad je, mesečini da mi drug reče 22 godine da ima.Giallorossi je napisao/la:Kakav je ovaj Begic sto je dosho iz Saska kazu da je bio medju boljim danas.rada91 je napisao/la:OoOJ Obuca 4 gola hehehe...dobro je,neko zna zabit gledao sam prvo poluvrijeme tekme i tad je bilo 1 - 0 morao sam ranije otici...Po onom sto sam vidio isto Sarajevo nema promjene neke mogu eto izdvojit da je Haskic brz igrac mali Hodza 92'godiste kao stoper nije los a Sejtan mi je nekako najbolje odigrao dok sam gledao...Asistirao je za 1 gol -.-
Ma najbolji klub na planeti,klub koji nije bruko drzavu na eurosceni,puna podrska momcima i Pliseku,ako Bog da 0-3tarikhordas je napisao/la:Iz tvojih usta u bozije ušiPasodzigera je napisao/la:Sarajevo ima sutra da ih nakanta!![]()
@PasodzigeraPasodzigera je napisao/la:Ma najbolji klub na planeti,klub koji nije bruko drzavu na eurosceni,puna podrska momcima i Pliseku,ako Bog da 0-3tarikhordas je napisao/la:Iz tvojih usta u bozije ušiPasodzigera je napisao/la:Sarajevo ima sutra da ih nakanta!![]()
!
Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
dovoljno je samo reci da je sarajevo bilo nosilac pri zrijebu..zahvaljujuci rezultatima..nikom drugom..
orebro vs. sarajevo poraz:pobjeda
ja ti od srca moram reci da ce sve ostati na pustim zeljamaVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
dovoljno je samo reci da je sarajevo bilo nosilac pri zrijebu..zahvaljujuci rezultatima..nikom drugom..
Srce daj ljudima za transplataciju a petardu mozes zadrzatiVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
Al fakat mi nije jasno kako ste zaboravili Smederevo i Bešiktaš, ili se pucate opasnim drogama ili se to ne broji kao brukanje! Stvarno ste najludji!hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
dabogda se svake godine brukali protiv besiktasa a ne kao vi protiv Hapoela i Litexa...mr.ok je napisao/la:Al fakat mi nije jasno kako ste zaboravili Smederevo i Bešiktaš, ili se pucate opasnim drogama ili se to ne broji kao brukanje! Stvarno ste najludji!hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
harishp je napisao/la:Srce daj ljudima za transplataciju a petardu mozes zadrzatiVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], SamoIzrekno i 26 gostiju.