FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 13 jul 2011, 21:42

sarajlija89 je napisao/la:Odlicne su ove majice, a uopce ne sumnjam i da ce dresovi biti lijepi kad ih konacno obucemo. 8-)

Prava bordo boja, najljepsa na svijetu, prelijepo... 8-)

SARAJEVO SAMPION :!:
...predobre....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 13 jul 2011, 21:46

A kako ce nam nordin Gerzic derati guzu. Bilo su price da ce preci u Malmo FF ali jos nema nista sluzbeno.

U koliko sati igraju?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 jul 2011, 22:05

pa jbte na grbovima na majicama nema godine osnivanja kluba..:O
ako zanemarimo taj VELIKI PROPUST mislim da su majice OK, boja takodjer dobra kao na dresovima

treba im vratit ove majce i trazit nove ! nedo bog da dresovi stignu ovako

p.s. zna li neko sta pise ljevo od grbaa ??

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 jul 2011, 22:19

KB-TM87 je napisao/la:Biće gusto biće 0-2 :D
idi ba nemoj ti prognozirati idi igraj sokera heheheheh...:PPP
Samo Sarajevo

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 13 jul 2011, 22:24

samosarajvo je napisao/la:pa jbte na grbovima na majicama nema godine osnivanja kluba..:O
ako zanemarimo taj VELIKI PROPUST mislim da su majice OK, boja takodjer dobra kao na dresovima

treba im vratit ove majce i trazit nove ! nedo bog da dresovi stignu ovako

p.s. zna li neko sta pise ljevo od grbaa ??
pa valjda royal ..

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 13 jul 2011, 22:29

Komsije sretnoo sutraa .. nadam se dobroom vasem rezultatu protiv Orebra .. samo u kost :D :D

Nadam se da cemo sammo mi iz grada Sarajeva osvjetliti obraz BiH u EU i da ce Sarajevo i moj Zeljo sutraa dobro odigrat i u dva meca izaci kao pobjednici ..

Sretnoo Sarajevo,horde,pitari ..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 13 jul 2011, 22:41

Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Colorado

Post Postao/la Colorado » 13 jul 2011, 22:47

tarikhordas je napisao/la:Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S
daj Bogati ne pehiraj i ne baksuziraj u startu :? . Dino je odlican golman samo mu je trebalo malo vremana , ljudski je grijesiti . Ja se nadam najboljem , ne treba previse euforiju dizati .. ali otislo je dosta nasih dole bice i dijasporaca i smatram da uz ozbiljan pristup mozemo pobijediti .

aBd

Orebro - FK SARAJEVO 1 : 2 ( kojasevic , handzic ) :D 8-)

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 13 jul 2011, 22:51

treba mu malo vremena i nekih pola metra nogu :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jul 2011, 22:52

TKC je napisao/la:Bili se moglo napraviti jedan zaradnja izmedzu FK Sarajeva i Besiktasa, Fenerbahce, Galatasaraya. Da postanemo nekakav "development club". Da oni mogao posuditi svoje igraca nama a da mi dobijemo jednu veliku ekonomsku kompenzaciju za zaradnju? Znam da je nasa liga banan liga ali mora se nesto uraditi. Pricao je nesto Salmir Kaplan od zaradnje u sportu izmedzu Turske i Bosne ali nevidim da se nesto desilo dosada?
Ne bih volio da budemo necija filijala , a pogotovo ne smetljarima iz turske !

Sutra dominacija !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2011, 22:52

tarikhordas je napisao/la:Mene bgm i pored toga famoznog desnog beka u ovom trenutku vise brine Dino. Jbt neznam odakle Jirziu da stavi Dinu na go pored Adilovica :S NIje moje naravno da se mijesam jer je Plisek strucnjak al imam neku losu suhu da cemo i mi primit petaka :S
Pa nemoze trener koji dodje sa strane i prije toga Dinu i Adilovica pogleda eventualno jednom,daj boze i taj jedan put,da samo tako odluci,Dino je sad bio tu kako je on dosao,trenirao i branio na pripremnim,Plisek vidio to sto je vidio,Adilovic dosao nema 2 dana nije sastavio dva treninga,nemozes ocekvati od trenera da ga odma stavi na gol,postepeno i realno brate,imas treninge,pa i pripremne pa ko je bolji nek stane,Adilovic jos nije imao sansu da se nametne,tako da je logicno da ce covjek Dinu staviti

P.S. gledajuci malo Orebro stekao sam dojam da bas puno pucaju iz daljine,i tehnicki su losa ekipa,ali se ne libe ni u jednom trenutku pucati iz bilo koje pozicije,vjerujem i da su nasi to uocili pa i Dinu uputili da se ne opusta ni sekundu

I mislim da ce im sutra Smigi hebat nanu naninu,nesta me vuce da ce ga on zabiti :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 jul 2011, 22:54

Sarajevo ima sutra da ih nakanta!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 13 jul 2011, 22:57

Pasodzigera je napisao/la:Sarajevo ima sutra da ih nakanta!
Iz tvojih usta u bozije uši :) slika
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Assassin » 13 jul 2011, 23:01

VanBasten je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:
rada91 je napisao/la::o OoOJ Obuca 4 gola hehehe...dobro je,neko zna zabit gledao sam prvo poluvrijeme tekme i tad je bilo 1 - 0 morao sam ranije otici...Po onom sto sam vidio isto Sarajevo nema promjene neke mogu eto izdvojit da je Haskic brz igrac mali Hodza 92'godiste kao stoper nije los a Sejtan mi je nekako najbolje odigrao dok sam gledao...Asistirao je za 1 gol -.-
Kakav je ovaj Begic sto je dosho iz Saska kazu da je bio medju boljim danas.
Nisam nažalost bio an utakmici, ali ovo raje što znam a bili su dole. Najviše su s njim oduševljeni od pridošlica na toj poziciji. A mlad je, mesečini da mi drug reče 22 godine da ima.
Damir Begic je bio u reprezentaciji U17, igrao je u prvoj postavi na kvalifikacijama za EP u Finskoj. Njegov matični klub nije bio zainteresovan za njega, zato što njegov otac nije ni kriminalac, ni guzonja. FK Sarajevo je svojevoljno napustio, a ne "otpao" kako pišu mediji. Niko u klubu FK Sarajevo mu nije saopštio koji je njegov status, te je odlučio da pokuša u drugom klubu gdje je dobio ozbiljnu ponudu. Boravak u Međugorju mu nije garantovao potpis ugovora. kada je saopštio da napušta klub tek onda je dobio potvrdne informacije kako se na njega ozbiljno računa u FK Sarajevo i da je na spisku za Švedsku. FK Sarajevo želi mnogo sportske sreće, a veliku zahvalnost duguje gosp. Irfanu Redžepagiću i Amiru Beći treneru SAŠK-a.
Zadnja izmjena: Assassin, dana/u 14 jul 2011, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 jul 2011, 23:04

tarikhordas je napisao/la:
Ma najbolji klub na planeti,klub koji nije bruko drzavu na eurosceni,puna podrska momcima i Pliseku,ako Bog da 0-3
!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 jul 2011, 23:12

Pasodzigera je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:
Ma najbolji klub na planeti,klub koji nije bruko drzavu na eurosceni,puna podrska momcima i Pliseku,ako Bog da 0-3
!
@Pasodzigera
Ne znam za koga navijas,al' brate svaka cast na ovoj recenici,iskreno,bravo majstore.
Veliki +
F.K.SARAJEVO

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 jul 2011, 23:29

razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
dovoljno je samo reci da je sarajevo bilo nosilac pri zrijebu..zahvaljujuci rezultatima..nikom drugom..
orebro vs. sarajevo poraz:pobjeda

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2011, 23:33

hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
dovoljno je samo reci da je sarajevo bilo nosilac pri zrijebu..zahvaljujuci rezultatima..nikom drugom..
Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 jul 2011, 23:35

Virtu4l je napisao/la:
hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
ja ti od srca moram reci da ce sve ostati na pustim zeljama

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jul 2011, 23:36

Virtu4l je napisao/la:
Srce daj ljudima za transplataciju a petardu mozes zadrzati :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Ado_77, Bing [Bot], bvsic, gh0stHZ, Hajdeee, InatSilniBosanski, MSOZ101, napoleon72, Rodman, Seipronto i 98 gostiju.