REAL, ja sam pogrijesio kod prezimena i to stoji, **** lapsus, ali ti pises da je Petric spreman igrac pa taj covjek se izgubio u vremenu u prostoru kada je usao, da je Markovic imao snage za 90 min. ladno bi bilo 2:1 ili 3:1 garantujem. Ovako ovog smora se necemo nikada rijesiti, i to mi nije jasno zasto se Cvetkovic odrekao Corica a ostavio mrtvog Petrica, eto srece da njega neko oce uzeti.... Da nas pojaca...
Da jos nesto, REAL kaze sta nam rade o kluba ovi iz uprave, pa majstore sjeti se gdje je bio Borac prije ove uprave prije tri godine smo imali neko preduzece FK Borac D.O.O mislim halo, borili se opstanak grcevito, a da te posjetim dolaskom ove uprave prvo smo bili peti, onda smo uzeli KUP BIH i bili treci da bi na kraju prosle godine uzeli titulu BIH, i dosanjali san LS, kakv god da je nastup bio, a ja i dalje tvrdim da je samo rezultat bruka ostalo sam vise nego zadovoljan. Znaci rastemo kao klub, treba vremena i vremena da prodje da se nesto uradi u evropi, do godine ce biti bolje ubjedjen sam u to, polako samo....