FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Komentator na BH je bio korektan, pohvala za njega. Nije pričao ništa okolo, bio je u utakmici što je još jedan dokaz da je kao i svi mi bio iznenađen borčevom dobrom partijom i aktivnim rezultatom.
Ono što ne bi smjelo ubuduće da se desi jeste da dva dana prije istorijske utakmice ode najboji igrač, izgubimo igrača na sredini u rotaciji što je po meni i presudilo. Kad Grahovac nije mogao, kad je Krunić pomalo posustao, i Mikić mada je izvrsno trčao i borio se, tu je trebalo osvježiti sa jednim kvalitetnim igračem ali mi ćemo pojačanja dobiti tek sad. Nažalost kratka klupa, a njima kad ulaze igrači s klupe igra se pojačava a mi sa rezervistima padamo u tempu.
Bilo je zaista dobro, ohrabrujuće pred prvenstvo i iskustvo za sljedeću Evropu, čekamo 3-4 pojačanja i stadion da se dovrši i super. Ovaj tim je sasvim dobar.
Škripar pozdrav za tebe i hvala za podršku, ti si realan momak i mnogo sreće tvome klubu. Srećno i preostalim timovima i momcima koji realno gledaju na stavri a ne ostrašćeno
Ono što ne bi smjelo ubuduće da se desi jeste da dva dana prije istorijske utakmice ode najboji igrač, izgubimo igrača na sredini u rotaciji što je po meni i presudilo. Kad Grahovac nije mogao, kad je Krunić pomalo posustao, i Mikić mada je izvrsno trčao i borio se, tu je trebalo osvježiti sa jednim kvalitetnim igračem ali mi ćemo pojačanja dobiti tek sad. Nažalost kratka klupa, a njima kad ulaze igrači s klupe igra se pojačava a mi sa rezervistima padamo u tempu.
Bilo je zaista dobro, ohrabrujuće pred prvenstvo i iskustvo za sljedeću Evropu, čekamo 3-4 pojačanja i stadion da se dovrši i super. Ovaj tim je sasvim dobar.
Škripar pozdrav za tebe i hvala za podršku, ti si realan momak i mnogo sreće tvome klubu. Srećno i preostalim timovima i momcima koji realno gledaju na stavri a ne ostrašćeno
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 14 jul 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek je navijao za klub iz svoje zemlje. Sasvim normalna pojava.Dejan, BL je napisao/la:Komentator na BH je bio korektan, pohvala za njega. Nije pričao ništa okolo, bio je u utakmici što je još jedan dokaz da je kao i svi mi bio iznenađen borčevom dobrom partijom i aktivnim rezultatom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Džaba vam dobro odigranih 80 minuta, kad se samo rezultat gleda. A kad neko vidi 5-1, još kad vidi 3 gola u 3 minute, pomislit će da ste se branili čitavu utakmicu, i da ste jedva nekako odolijevali. Žao mi je što se ovako završilo, ali trebate bar u revašu odigrati što bolje, donijeti i sebi i državi još koji bod za UEFA koeficijent.
Tko je gledao utakmicu zna da je Borac odlično igrao bez obzira na tih nesretnih 9 minuta.Barca u srcu je napisao/la:Džaba vam dobro odigranih 80 minuta, kad se samo rezultat gleda. A kad neko vidi 5-1, još kad vidi 3 gola u 3 minute, pomislit će da ste se branili čitavu utakmicu, i da ste jedva nekako odolijevali. Žao mi je što se ovako završilo, ali trebate bar u revašu odigrati što bolje, donijeti i sebi i državi još koji bod za UEFA koeficijent.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!
Lesinrai ja mislim da niste zasluzili poraz borili ste se do zadnje minute i ostavili ste srce na terenu ali sudbuina je takva!
Ima jos neke male ali bas male sanse zato ako mozete iskoristite je! Sretno vam U Banja Luci svi smo uz vas!
Lesinrai ja mislim da niste zasluzili poraz borili ste se do zadnje minute i ostavili ste srce na terenu ali sudbuina je takva!
Ima jos neke male ali bas male sanse zato ako mozete iskoristite je! Sretno vam U Banja Luci svi smo uz vas!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Da, rezultat se gleda za godinu ili pet ko se još sjeća igre, u pravu si. Ali sa aspekta borčevog navijača, mi igrom i kondicionom spremom i još nekim stvarima zaista trebamo biti zadovoljni. klupa nam je kratka i zamjene nisu odradile posao ali doćiće pojačanaj tako da se ni za taj segment ne brinem da ćemo padati u ligi kod izmjenaBarca u srcu je napisao/la:Džaba vam dobro odigranih 80 minuta, kad se samo rezultat gleda. A kad neko vidi 5-1, još kad vidi 3 gola u 3 minute, pomislit će da ste se branili čitavu utakmicu, i da ste jedva nekako odolijevali. Žao mi je što se ovako završilo, ali trebate bar u revašu odigrati što bolje, donijeti i sebi i državi još koji bod za UEFA koeficijent.
U pravi si i kad kažeš ko nije gledao, rećiće to i to, ali čudi me ovi neki što su gledali da su toliko nerealni, da pričaju da su oni za nas Mančester da naši igrači ne mogu trčati i ostalo, to može reći samo ko nije gledao utakmicu. Pa čak da su malo stali na loptu i zadržali 4:1 mi bi još bili donekle u igri ali to su neke male sitnice koje se stiču kontinuitetom igranja u evropi, boljim koeficijentom, i sa više odigranih utakmica
Hvala stariThe Maniacs '87 je napisao/la:Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!
Danas je pokazano da Maccabi nije nepobjediv,ako bi Borac zabio pogodak do 20 minute svašta može biti.The Maniacs '87 je napisao/la:Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!
Opet ce ih dobiti sigurno,ako ovi krenu grlom u jagode bice neko trpanjeŠkripar 2 je napisao/la:Danas je pokazano da Maccabi nije nepobjediv,ako bi Borac zabio pogodak do 20 minute svašta može biti.The Maniacs '87 je napisao/la:Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Pa naravno da moze biti mi smo svi uz Borac, samo trebaju napraviti finu odbranbenu formaciju sa finim kontra napadima sa dobrim napadacem na celu i oni ce moci stici makabi! Imaju kako da kazem i malu prednost jer su dali go u gostima ali ipak moraju se veoma potruditi i ostaviti SRCE na terenu da bi dali 4 gola!Škripar 2 je napisao/la:Danas je pokazano da Maccabi nije nepobjediv,ako bi Borac zabio pogodak do 20 minute svašta može biti.The Maniacs '87 je napisao/la:Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Treba se boriti ali drugačije je kad oni imaju toliku zalihu i akd mogu igrati totalno rasterećeno, ali naši momci trebaju odigrati još jednu dobru utakmicu i ako se ukaže prilika izvući i pobjedu, a za stizanje reza je nažalost kasno zahvaljujući toliko pominjanih crnih 9 minutaŠkripar 2 je napisao/la:Danas je pokazano da Maccabi nije nepobjediv,ako bi Borac zabio pogodak do 20 minute svašta može biti.The Maniacs '87 je napisao/la:Nema Veze Nema Veze Bilo Je To Bezveze!
Makabi je za klasu slabiji od Hapoela. Ovakvom igrom se neće plasirati u LŠ i opet natrpaše mitomane. Lijep dan.
Vjerovatno si to izveo na osnovu premise da je Željezničar za dve klase bolji od Borca a Borac se solidno držao veći dio meča sa Makabijem što implicira da je Hapoel za klasu bolji od Makabija.banovan je napisao/la:Makabi je za klasu slabiji od Hapoela. Ovakvom igrom se neće plasirati u LŠ i opet natrpaše mitomane. Lijep dan.
Kakvih sve likova ima, da je tako igrao bi Hapoel kv. za LŠ. Idi uživaj u tuđoj "patnji" bjedniče jedan
Tjesite se vi i daljebanovan je napisao/la:Makabi je za klasu slabiji od Hapoela. Ovakvom igrom se neće plasirati u LŠ i opet natrpaše mitomane. Lijep dan.
Svaka cast Borcu na prikazanoj borbenosti, neka su ekstra desnicarski klub(ponajvise zbog navijacke skupine) ali bilo mi je pravo drago kad su poveli. Bez veze su primili prvi gol, bas ni iz cega. Drugi kad su **** zabili, onda je pao moral igracima i krenulo je ko na traci. Onaj crnac igra ko lud majke mi. Sve u svemu Cestitam Vam momci, za razliku od nekih barem ste pruzili dostojanstven otpor samo niste imali dovoljno srece. Ovaj rezultat je previse. Nadam se boljoj gol razlici u Banjoj Luci, da makar odigrate nerijeseno !
Sretno Vam bilo !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Izlazak MArkovica je na kraju bio presudan , dok je on bio odbrana je bila na visokom nivou , zao mi je sto je na kraju ovako ispalo jer MAkabi nije zasluzio pobjedu , Borac je pobjedio sam sebe na kraju .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.Defenzivna taktika se obila Cvetkoviću od glavu.
Zadnja izmjena: Škripar 2, dana/u 14 jul 2011, 01:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Dobro kazes da vam je bio Jagodic i da je tu bio jos legendarni (bar po meni) Maletić vi bi njih nabusili 3 razlike! Ali budite optimisti ima jos jedna utakmica jos uvijek ima nade bar malo!Škripar 2 je napisao/la:Da je na klupi bio Vlado Jagodić i da su ostali Darko Maletić i Leonid Ćorić danas bi svi pričali o 3. pretkolu.Defenzivna taktika Cvetkoviću se obila od glavu.
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Armageddon2012
- Kontakt:
Hvala svima koji su veceras navijali za Borac,hvala BHT za prenos,hvala komentatoru za iskreno navijanje za Borac,ali yebiga,ubise nas ljudi na kraju.
Bio sam totalno klonuo,ali Partizan mi je bar malo popravio vece,a nadam se da ce i sutra Zeljo i Sarajevo.
Nek vam je sa srecom,kad je vec mi nismo imali,od samog zrijeba pa do potopa 4 gola u 9 minuta.
PS Drago mi je kad vidim koliko ima dobrih ljudi,ali ona bolesna manjina je nazalost uvijek mnogo glasnija.
Bio sam totalno klonuo,ali Partizan mi je bar malo popravio vece,a nadam se da ce i sutra Zeljo i Sarajevo.
Nek vam je sa srecom,kad je vec mi nismo imali,od samog zrijeba pa do potopa 4 gola u 9 minuta.
PS Drago mi je kad vidim koliko ima dobrih ljudi,ali ona bolesna manjina je nazalost uvijek mnogo glasnija.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 14 jul 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ma nije borac nespreman nit su ovi prejaka ekipa,jednostavno moras tamo provest 5 dana da se naviknes na klimu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.