meni sasvim fino otvori pdf. file a niko ne kaze da je Juve zrtva niti da je Moggi svetac, samo se trazi jednak tretman,jer ako toga nema, pa onda i ispadosmo zrtva iako nismo to trazili a i Moggi ispade svetac,VanBasten je napisao/la:Samo crn ekran.JuveSissoko je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Hajde sačekaću..
No nisu mi neki dokaz karikatura s web sajta koji se zove juworld.org
http://media2.gazzetta.it/gazzetta/cont ... tto_06.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
je li 72 stranice dovoljno, jest da je na italijanskom al boze moj, da se i to naucit
A iskreno, nisam imao namjeru ni da čitam do kraja.
Uredu je, Juve je žrtva, vi ste zlatni, Moggi je svetac, nepravedno su vam uzete titule i izbačeni u drugu ligu. Niste utrošili milione na podmazivanje raznih trećih strana u spinovanju afere i spašavanju ugleda kluba. Itd. itd...
Pa ako ste nevini, to bi bio jedini način da se spasi obraz te lige.naravno da necemo ih dobit, jer 5 godina Serie A bi doslo u pitanje, to FIGC-u ne treba i ovako su dovoljno srozali italjansku ligu, pa narod bi ih objesio
a oko tih miliona za podmazivanje, pa trazicu dokaze, dok ih ne pokazes, to ce mi samo proci kroz usi, jbga