bravo, treba prvo završiti posao sa ovima pa onda čekati ako Bog da lakšeg kakvog ali naš zadnji pas je bio loš realno mada sam borbenošču zadovoljan ali za revanš treba bolje punomiky_hz je napisao/la:Odoste vi daleko,covjek da prst vi odma za rukupolahko hebo sad i Skote i Ukrajince,daj da prvo zavrsimo ovo sto smo poceli...da ispricamo tu pricu...a kasnije je sve bingo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Ae citiraj me gdje sam rekao da smo tanki,haveru dohavizaj se nisi mangup ako imas 1500 postova..padobranac1978 je napisao/la:eto ti cekas,a cijelo vrijeme seres kako smo tanki,ovo,ono.....ja takvim ne bi dao na tekmu....Mr.Casual je napisao/la:Jedva cekam pun sjver i istok pjesma svih 90 min,koreo preko 2 tribine
pa sutra je izvlačenje...neovisno od toga šta uradimo u revanšu
realno, sve ove ekipe su ipak malo veći zalogaj za nas, a u tom slučaju...nek' nam daju Stoke ili Hearts..ipak su to nekako najzvučnija imena u grupi

realno, sve ove ekipe su ipak malo veći zalogaj za nas, a u tom slučaju...nek' nam daju Stoke ili Hearts..ipak su to nekako najzvučnija imena u grupi

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
potrazi sam,takvih vrlih poznavaoca fudbala mi je pun ku.rac,a cim neki dobar rezultat vi nesto jedva cekate ili ako je obratno tu ste da sve popljujete....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
... Daj da prođemo Orebro pa onda ćemo o Stoke ili nekom drugom
...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ja necu nista da trazim jer nisam rekao niti sam ikad u svom zivotu popljuvao svoje Sarajevo i smiri se malo ne napadaj me bez razloga jer dok si ti pisao postove ovde ja sam bjezao od kuce sa 16g da bi otisao na gostavanju u Zenicu i Lukavicu..padobranac1978 je napisao/la:potrazi sam,takvih vrlih poznavaoca fudbala mi je pun ku.rac,a cim neki dobar rezultat vi nesto jedva cekate ili ako je obratno tu ste da sve popljujete....
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Znate nas,prvo tekma je uvijek onaj strah neki,malo slabija igra,ali zato uvijek druga utakmica za 80% bude bolja 

1946
Gledao tekmu na netu, odusevljen sam postavkom i odnosom igraca prema svetom dresu, dobra igra sto jes jes par odlicnih akcija, Orebro je protivnik koji ce se uz sjever lahko proci 
SVE JE OVO ODLICNO !!!

SVE JE OVO ODLICNO !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- tarikhordas
- Kontakt:
Gledo sam nesto malo prvog poluvremena i citavo drugo na netu. Svaka cast momcima za borbu Dino me iznenadio za njega ide naklon, Piksi je dobar ali po kozna koji put se ponavlja da se on mora ranije rjesavati lopte, i veoma sam zadovoljan odnosom igraca prema svetom dresu. ONo sto je ocigledno da ovoj ekipi fali jos samo pravi kreativac koji zna kako treba odigrati zadnji pas jbg tako smo zbog tih losih zadnjih pasova propustili neke veoma dobre sanse. Sve u svemu zadovoljan sam abd 21. da napunimo kosevo i da nosimo pjesmom nase igrace do pobjede 

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Svaka cast nasim igracima i Pliseku
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
U cetvrtak ce da gori grad a ne samo sjever... 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Pravo je "DOBAR", zbog njega svaku utakmicu psujem k'o kocijas, pa ima li smisla, Haris sam samcat pred golom, on nesta ufatio glumit glumca i na kraju kao i UVIJEK us*re, ali zestoko! Za onakvo sebicno ponasanje klub gubi na napredovanju i iskreno da sam ja trener za onakve greske automatski bi bile kazne neigranja!!!!GunnerS je napisao/la:... Dobar je i on, samo znaš njega, volio bi sve provodatiFK Sarajevo je napisao/la:Koliko sam razumio Bahu svi redom odlicni osim Kojasevica koji ponovo sere sa driblanjem....

neutralan__ je napisao/la:Sve čestitke na odličnom rezultatu.Sada sam uvjeren u Vaš prolaz.
Nego što mi je draže jeste onaj aplauz navijača Želje kada je spiker javio da je u Švedskoj utakmica završila 0:0.
Konačno smo i mi svi došli pameti,evo i navijači Borca,Širokog su poželili sreću Želju i Sarajevu,što je za svako poštovanje.Još ako Željo izvuče povoljan rezultat ovo se sutra mora zaliti.
Potpis

-
- Kontakt:
IDEMO TEKMU PO TEKMU! 0:0 je cudan rezultat. Na Kosevu 1:1 i nema nas...moramo jos bolje iako je ovo dobro,odlicno za uvjete koje smo imali.
SVI NA SJEVER U CETVRTAK 21.7.
0 : 0 nije lose ,svaka cast abd da razvalite Svede ovdje na Kosevu .Peace
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
... Nadam se da ću biti ovdje i nadam se da ću pomoći svom klubu u nastojanju da prođu dalje. ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma samo 7 dana da su radili s Plišekom više, večeras bi mi ovo završili.samosarajvo je napisao/la:IDEMO TEKMU PO TEKMU! 0:0 je cudan rezultat. Na Kosevu 1:1 i nema nas...moramo jos bolje iako je ovo dobro,odlicno za uvjete koje smo imali.
U ključnim trenucima naša nedovoljna uigranost nas je koštala propuštenih kontri.
Pa i one 2 njihove šanse su rezultat neuigranosti naše zadnje linije...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja samo moram reci ovo moramo proci...kad tu navijaci pocnu navijat nemoze se losa utakmica odigrat
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Čestitam na dobrom rezultatu, sljedeće sedmice, da potvrdite,sretno!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Pena, Rule_hz i 50 gostiju.