FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2011, 22:51

kanarinac je napisao/la:ja samo moram reci ovo moramo proci...kad tu navijaci pocnu navijat nemoze se losa utakmica odigrat
Mah ja kad sam vidio da njihov trener u 80' vadi veznog, a ubacuje odrambenog igrača, sve mi je jasno bilo. Ljudi čuvaju 0:0 :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 jul 2011, 22:52

Ne treba se zanositi,igra Sarajeva nije bila na nekom zavidnom nivou,da se ne lazemo,al rezultat je dobar i imamo realne sanse za prolaz,sa punim istokom i sjeverom do prolaza.Odbrana dobra danas cak i comor u kojeg su svi sumnjali bio je dobar,vezna linija danas tanka,tu se mora poraditi,treba igrac koji zna dat pas(Smigalovic mi djeluje da bi mogao biti taj igrac) i treba malo vise zustrine u sredini,nekako izgledamo mlako tu,ako bog da dolaskom Skore napad ce biti kakav nam treba.Obuca i Kojasevic moraju smanjiti soliranje pod hitno,par puta su ljudima dali kontre.Nisam ljubitelj Harisa Handzica,al mislim da je u ovom trenutku on taj koji treba s obucom u vrh,vjerovatno je i trema spucala ovoG Haskica,pa je los bio,a Haris ipak ima nekih jacih utakmica u nogama,a i fizickli je dosta jaci od Haskica.Kad se sve sabere imamo super rezultat,a i 7 dana je pred nama u kojem cemo jos malo se uigrati i s pravom se nadamo prolazu dalje.Cestitke i Zelji,veceras je jako lijepo biti Bosanac
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 14 jul 2011, 22:53

VanBasten je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:IDEMO TEKMU PO TEKMU! 0:0 je cudan rezultat. Na Kosevu 1:1 i nema nas...moramo jos bolje iako je ovo dobro,odlicno za uvjete koje smo imali.

SVI NA SJEVER U CETVRTAK 21.7.
Ma samo 7 dana da su radili s Plišekom više, večeras bi mi ovo završili.
U ključnim trenucima naša nedovoljna uigranost nas je koštala propuštenih kontri.
Pa i one 2 njihove šanse su rezultat neuigranosti naše zadnje linije...
Hoce li biti ikakva pojacanja do sljedeceg kola? Alen Skoro? Semir Kerla?
I kad ce biti moguce da se privatisira klub? Da ga prodamo Arapama.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jul 2011, 22:59

Nije ni ovo lose mada je Sarajevo moglo dati barem jedan gol. Domaci su vas se pravo prepali i stvarno je steta sto sa rezultatskom prednoscu ne cekate revans. Iskreno, ocekujem prolaz Sarajeva i pobjedu na Kosevu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 jul 2011, 23:00

TKC je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:IDEMO TEKMU PO TEKMU! 0:0 je cudan rezultat. Na Kosevu 1:1 i nema nas...moramo jos bolje iako je ovo dobro,odlicno za uvjete koje smo imali.

SVI NA SJEVER U CETVRTAK 21.7.
Ma samo 7 dana da su radili s Plišekom više, večeras bi mi ovo završili.
U ključnim trenucima naša nedovoljna uigranost nas je koštala propuštenih kontri.
Pa i one 2 njihove šanse su rezultat neuigranosti naše zadnje linije...
Hoce li biti ikakva pojacanja do sljedeceg kola? Alen Skoro? Semir Kerla?
I kad ce biti moguce da se privatisira klub? Da ga prodamo Arapama.
Skoro vjerovatno dolazi, ali nece moci igrati protiv Orebra na Kosevu ali ako prodjemo trebao bi.
Kakav crni Kerla..:S
I klub se nece moci privatizovati jos barem par godina dok se ne uvede zakon o sportu ;)
nadam se potpisivanju Torlaka,dolasku Skore, desnog beka i ako se mogne krilo..to je to ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 14 jul 2011, 23:06

Na kraju kad se sve sabere extra rezultat ja sam zadoboljan , ovde cemo ih aBd mlatnuti siguran sam u to . Kad je helsingborg mogao pasti sa 2 komada ovim mozemo i duplu porciju utrpati hahaha :lol: :D

SARAJEVO - orebro 3 : 0 aBd ! :D

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 14 jul 2011, 23:07

Skoro vjerovatno dolazi, ali nece moci igrati protiv Orebra na Kosevu ali ako prodjemo trebao bi.
Kakav crni Kerla..:S
I klub se nece moci privatizovati jos barem par godina dok se ne uvede zakon o sportu ;)
nadam se potpisivanju Torlaka,dolasku Skore, desnog beka i ako se mogne krilo..to je to ;)[/quote]

Vidim da je FK Novi Pazar unisao u Srpsku Prvu ligu. Pa sam cuo sa ovogo da je na TRY OUT u Bursi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Lotinac" onclick="window.open(this.href);return false;
Desni Bek je.

Semir Kerla je sa timom otisao u drugoj ligi nece valjda nastaviti tu. Zato sam pitao ili da bi ga FKS ili Zeljo mogli vratiti.,

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jul 2011, 23:08

Gledao sam drugo poluvrijeme utakmice. Po mom vidjenju Dupovac je odigrao solidno, ali je imao par kardinalnih gresaka koje protiv jacih ekipa bi bile pretvorene u pogotke. Nisam ni znao da je Suljic na terenu dok ga nije kapiten Orebra opalio. Kojasevic je ok odigrao, ali predugo vremena provodi na lopti i usporava napad. Pozitivno sam iznenadjen golmanom FKS koji je dobro citao centarsuteve u drugom poluvremenu i uz to fenomenalno odbranio 100% priliku oko 70min. Misljenja sam da Sarajevu je potreban jedan dobar kreativac koji zna dodati zadnju loptu(kojeg danas nije bilo) i da je potreban kvalitetan napadac koji moze spustit loptu i zadrzat je dok se pridruze napadu bokovi jer cim su igraci otisli u napad odmah se lopta izgubila i opet trci za loptom. Jos da ne zaboravim, izuzetno mi je drago bilo kako su se branili kao kolektiv i nisu stojali i gledali kako im se saigrac bori, nego su svi "derali guzove".

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 jul 2011, 23:08

Šta ba vidim ovo da su vas zajebali za prenos :?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 14 jul 2011, 23:08

Samo jedno mogu reci da sad citavu noc necu moci zaspati radi onog sebicnog jada Kalosevica...Pa Obuca mu navlaci za sobom 2 igraca na ledja, a Hare mu sam na drugoj,nigdje nikog,on umjesto da fino doda pas jer je vidio da je sam,jok kloc nesto dribla,glupira se standardno kao i uvijek...Misli da je Bog...Cak i Baho govori evo sanse Handzic se fata za glavu al Kalosa neda loptu ni mrtvoj babi.....Samo se nerviram radi debila,do revansa toliko!!! Hamzic najbolji,Kalosevic NAJGORI !!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 jul 2011, 23:10

ljudi nemog da vjerujem da torlak nije produzio ugovor on ce sad da odigra ove dvije tekme i ode on ce da se proda a nas ko **** ja mislim da ce tako da bude ja mu neb dao da igra dok ne produzi ugovor ali to je samo moje misljenje
Samo Sarajevo

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2011, 23:15

Cestitke Sarajevu na "vrednoj" nuli u Svedskoj.Ja sam pre par dana na drugoj temi napisao,da verujem da Sarajevo moze proci Orebra i da su sanse 50-50 i na pola puta smo do toga.Sada jos samo treba pametno na Kosevu odigrati i gol ce doci sam od sebe.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 14 jul 2011, 23:16

Suljić ni po koju cjenu nesmije početi na koševu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jul 2011, 23:16

Ovo je najgori moguci pozitivni rezultat, svakako je dobar(kao sto vec rekoh pozitivan) ali opet ima neku svoju tezinu jer jednostavno ne smijete primiti gola na AFH. Puno srece, i da nam predstavite zemlju u sto boljem svjetlu, kao i ovi plavi iz vaseg grada aBd...
Celik!3,2,2.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 jul 2011, 23:16

ubrzo, video izjave igrača sarajeva na SportSport.ba.

"bio je penal 100%".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jul 2011, 23:18

admin je napisao/la:ubrzo, video izjave igrača sarajeva na SportSport.ba.

"bio je penal 100%".

:mrgreen: :mrgreen: Brzo brzo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 14 jul 2011, 23:23

ZLi je napisao/la:Samo jedno mogu reci da sad citavu noc necu moci zaspati radi onog sebicnog jada Kalosevica...Pa Obuca mu navlaci za sobom 2 igraca na ledja, a Hare mu sam na drugoj,nigdje nikog,on umjesto da fino doda pas jer je vidio da je sam,jok kloc nesto dribla,glupira se standardno kao i uvijek...Misli da je Bog...Cak i Baho govori evo sanse Handzic se fata za glavu al Kalosa neda loptu ni mrtvoj babi.....Samo se nerviram radi debila,do revansa toliko!!! Hamzic najbolji,Kalosevic NAJGORI !!!
Ja sam vec nesto slicno komentarisao, nebitno je li bio Haris ili neki drugi igrac, ali Kojasevica htino na igracko prevaspitavanje...Pa ako se ista zna, a to je da bez TIMSKE igre, igra ne vrijedi!!! Bude li on igrao sljedecu, ja cu mu napraviti vudu lutku od crne tkanine da ga magijom kontrolisem eto dokle je doslo :lol: :lol: :roll: :twisted:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 jul 2011, 23:25

Ne bi vam loše pao ovaj Stoke, Begović bi pustio bar jedan :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 14 jul 2011, 23:27

Slazem se naravno mogao je biti Beli na drugoj,ma bilo ko...Al taj fakat brate neda loptu nikom! Poznavajuci nas kao navijace koji nemamo strpljenja,CUDIM SE kako ova sebicnost Kalosi NON-STOP prolazi! DOKLE???????
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2011, 23:28

KB-TM87 je napisao/la:Ne bi vam loše pao ovaj Stoke, Begović bi pustio bar jedan :mrgreen:
A ni vama Macabi,Mudonja bi namjerno masio. :roll:Usput znate sa cifu-tima. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 jul 2011, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Posejdon i 73 gosta.