Mah ja kad sam vidio da njihov trener u 80' vadi veznog, a ubacuje odrambenog igrača, sve mi je jasno bilo. Ljudi čuvaju 0:0kanarinac je napisao/la:ja samo moram reci ovo moramo proci...kad tu navijaci pocnu navijat nemoze se losa utakmica odigrat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mah ja kad sam vidio da njihov trener u 80' vadi veznog, a ubacuje odrambenog igrača, sve mi je jasno bilo. Ljudi čuvaju 0:0kanarinac je napisao/la:ja samo moram reci ovo moramo proci...kad tu navijaci pocnu navijat nemoze se losa utakmica odigrat
Hoce li biti ikakva pojacanja do sljedeceg kola? Alen Skoro? Semir Kerla?VanBasten je napisao/la:Ma samo 7 dana da su radili s Plišekom više, večeras bi mi ovo završili.samosarajvo je napisao/la:IDEMO TEKMU PO TEKMU! 0:0 je cudan rezultat. Na Kosevu 1:1 i nema nas...moramo jos bolje iako je ovo dobro,odlicno za uvjete koje smo imali.
SVI NA SJEVER U CETVRTAK 21.7.
U ključnim trenucima naša nedovoljna uigranost nas je koštala propuštenih kontri.
Pa i one 2 njihove šanse su rezultat neuigranosti naše zadnje linije...
Skoro vjerovatno dolazi, ali nece moci igrati protiv Orebra na Kosevu ali ako prodjemo trebao bi.TKC je napisao/la:Hoce li biti ikakva pojacanja do sljedeceg kola? Alen Skoro? Semir Kerla?VanBasten je napisao/la:Ma samo 7 dana da su radili s Plišekom više, večeras bi mi ovo završili.samosarajvo je napisao/la:IDEMO TEKMU PO TEKMU! 0:0 je cudan rezultat. Na Kosevu 1:1 i nema nas...moramo jos bolje iako je ovo dobro,odlicno za uvjete koje smo imali.
SVI NA SJEVER U CETVRTAK 21.7.
U ključnim trenucima naša nedovoljna uigranost nas je koštala propuštenih kontri.
Pa i one 2 njihove šanse su rezultat neuigranosti naše zadnje linije...
I kad ce biti moguce da se privatisira klub? Da ga prodamo Arapama.
admin je napisao/la:ubrzo, video izjave igrača sarajeva na SportSport.ba.
"bio je penal 100%".
Ja sam vec nesto slicno komentarisao, nebitno je li bio Haris ili neki drugi igrac, ali Kojasevica htino na igracko prevaspitavanje...Pa ako se ista zna, a to je da bez TIMSKE igre, igra ne vrijedi!!! Bude li on igrao sljedecu, ja cu mu napraviti vudu lutku od crne tkanine da ga magijom kontrolisem eto dokle je dosloZLi je napisao/la:Samo jedno mogu reci da sad citavu noc necu moci zaspati radi onog sebicnog jada Kalosevica...Pa Obuca mu navlaci za sobom 2 igraca na ledja, a Hare mu sam na drugoj,nigdje nikog,on umjesto da fino doda pas jer je vidio da je sam,jok kloc nesto dribla,glupira se standardno kao i uvijek...Misli da je Bog...Cak i Baho govori evo sanse Handzic se fata za glavu al Kalosa neda loptu ni mrtvoj babi.....Samo se nerviram radi debila,do revansa toliko!!! Hamzic najbolji,Kalosevic NAJGORI !!!
A ni vama Macabi,Mudonja bi namjerno masio. :roll:Usput znate sa cifu-tima.KB-TM87 je napisao/la:Ne bi vam loše pao ovaj Stoke, Begović bi pustio bar jedan
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ASD, feniksptica, Google Adsense [Bot], jurisicduska, keli, Sazg, Seipronto, Sinfoc1986, Vanja8 i 94 gosta.