FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nime_tm87 » 14 jul 2011, 23:29

ČESTITAM KOMŠIJE, SRETNO NA KOŠEVU ...OSVJETALI SMO OBRAZ JEDNE NAM JEDINE!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 jul 2011, 23:29

Ja sam uvjeren da cemo ih proć. Niko ne spominje umjetnu travu a ona je jako bitan faktor. Kako god svi na Haseta ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jul 2011, 23:31

harishp je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ne bi vam loše pao ovaj Stoke, Begović bi pustio bar jedan :mrgreen:
A ni vama Macabi,Mudonja bi namjerno masio. :roll:
Mudonja sad s druge polovine obavlja poslove, iskljucivo reziser 8-) Nek sarajevo aBd konacno vidi i tu grupnu fazu, protivnici do tada me ne interesuju, da bog da protivinici do grupne faze sve bili iz Luxe i Malte.

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 14 jul 2011, 23:32

ZLi je napisao/la:Slazem se naravno mogao je biti Beli na drugoj,ma bilo ko...Al taj fakat brate neda loptu nikom! Poznavajuci nas kao navijace koji nemamo strpljenja,CUDIM SE kako ova sebicnost Kalosi NON-STOP prolazi! DOKLE???????
Ma ne znam buraz, samo znam da sam se iznerviro OPET, ZBOG ISTOG FRAJERA EVO IZ UTAKMICE U UTAKMICU I STACE ONDA KAD MU NEKO TEK ONAKO NOGU POLOMI NEGDJE U GRADU eto tad ce stat sebicni mamlaz!!!! Ne mogu vise ni tipkati, fakat sam, ali FAKAT nervno iskomadan :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2011, 23:33

AÐ_Official je napisao/la:
harishp je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ne bi vam loše pao ovaj Stoke, Begović bi pustio bar jedan :mrgreen:
A ni vama Macabi,Mudonja bi namjerno masio. :roll:
Mudonja sad s druge polovine obavlja poslove, iskljucivo reziser 8-) Nek sarajevo aBd konacno vidi i tu grupnu fazu, protivnici do tada me ne interesuju, da bog da protivinici do grupne faze sve bili iz Luxe i Malte.
Jest ko' Kusturica.
Samo srece do grupne faze.Jer ima klubova koji se mogu proci ali isto tako odmah na startu halaliti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2011, 23:35

ZLi je napisao/la:Slazem se naravno mogao je biti Beli na drugoj,ma bilo ko...Al taj fakat brate neda loptu nikom! Poznavajuci nas kao navijace koji nemamo strpljenja,CUDIM SE kako ova sebicnost Kalosi NON-STOP prolazi! DOKLE???????
DOTLE dok ne budemo imali boljeg igrača od njega na toj poziciji.
Imao je par viška poteza, ali i odličnih prodora i prenošenja lopte. I danas je bio naš jedini igrač koji se stalno nudio lopti.

Momak je odličan igrač, uz malo Face to Face s Plišekom riješiće se i njegova boljka "poteza viška".
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jul 2011, 23:37

harishp je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
harishp je napisao/la:A ni vama Macabi,Mudonja bi namjerno masio. :roll:
Jest ko' Kusturica.
Samo srece do grupne faze.Jer ima klubova koji se mogu proci ali isto tako odmah na startu halaliti.
Nas vazda *ebe nas mentalitet "mi ove lahko mozemo dobit" i na kraju primimo ga ko Mancic. Sarajevu je prijeko potreban jak napadac koji ce moci spustit duge lopte* i dijelit lopte po bokovima, i jedan pravi plejmejker, a ne tipa Kojasevica sto pegla loptu do bola.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2011, 23:39

VanBasten je napisao/la:
Imao je par viška poteza, ali i odličnih prodora i prenošenja lopte. I danas je bio naš jedini igrač koji se stalno nudio lopti.

Momak je odličan igrač, uz malo Face to Face s Plišekom riješiće se i njegova boljka "poteza viška".
Da ne bude mace to face :mrgreen:
dobar za bajramskih turnira,ili bolje receno fudbal nije sah ili stolni tenis vec kolektivna igra.
Skoro i rjesen problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2011, 23:42

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Da ne bude mace to face :mrgreen:
dobar za bajramskih turnira,ili bolje receno fudbal nije sah ili stolni tenis vec kolektivna igra.
Skoro i rjesen problem.
Dobar, dobar igrač.
Uz pravog trenera, odličan!
Škoro je napadač, ne krilo, ili playmaker.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 14 jul 2011, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 jul 2011, 23:42

Prvo neznam jeste li gledali utakmicu i gdje Kojasevic nije lose odigrao mora srediti malo sebicnost ali dobro je . Ljudi oni imaju svoje takmicenje iako nisu dobri tamo , vezu poraze oni opet igraju i imali su taj + . Nisu neka ekipa ali opet bilo je dosta faktora koji su utjecali na nasu igru , ovo je povoljan rezultat ali se opet treba cuvati gola na Kosevu ja sam nekako siguran da cemo ih proci i da cemo opet ici u to 3 Pretkolo !

SVI NA KOŠEVO !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 14 jul 2011, 23:48

[quote="VanBasten"][quote="harishp"][quote="VanBasten"][quote="ZLi"]Slazem se naravno mogao je biti Beli na drugoj,ma bilo ko...Al taj fakat brate neda loptu nikom! Poznavajuci nas kao navijace koji nemamo strpljenja,CUDIM SE kako ova sebicnost Kalosi NON-STOP prolazi! DOKLE???????

Dobar, dobar igrač.
Uz pravog trenera, odličan!
Škoro je napadač, ne krilo, ili playmaker.

Ja samo jedno znam, da Kojasevica nije bilo ili da je neko drugi mjesto njega bio u tom trenutku proslijeda lopte, mi bi imali cist go, ovako da je ne znam ti kakav igrac, dobro rece frajer, pa nije ovo sah jbg, nek nam ne upropastava bodove, sad ne bismo igrali nikakve revanse furali bi dalje radi sebicnjaka!!! :evil:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 jul 2011, 23:50

čestitke svim normalnim navijačima..dobar rezultat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2011, 23:51

Sam je sebi stvorio priliku, da ga nije bilo, en bi bilo ni prilike.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 14 jul 2011, 23:51

Ljudi super je ovo mi hladno idemo dalje ba oni su karinasi...Nisu nam kuci dali gol kamoli na kosevu daj ba idemo u trece..E sad me zanima 3 pretkolo zadnje kolo prije grupne faze???

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jul 2011, 23:53

Silkoni je napisao/la:Ljudi super je ovo mi hladno idemo dalje ba oni su karinasi...Nisu nam kuci dali gol kamoli na kosevu daj ba idemo u trece..E sad me zanima 3 pretkolo zadnje kolo prije grupne faze???
predzadnje
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 15 jul 2011, 00:01

Sarajlijc@ je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Ljudi super je ovo mi hladno idemo dalje ba oni su karinasi...Nisu nam kuci dali gol kamoli na kosevu daj ba idemo u trece..E sad me zanima 3 pretkolo zadnje kolo prije grupne faze???
predzadnje
jeli ima 4 ili 3 :?:

High

Post Postao/la High » 15 jul 2011, 00:02

4 pretkola prije grupne faze.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 00:02

još jedno, pa 4 odnosno play-off...Koliko se sjećam.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jul 2011, 00:02

Kome smeta Kojasevic taj nema pojma o fudbalu i ne prati FKS sasvim dovoljno. Nazalost tesko je laicima objasniti da igrac poput njega cesto nema priliku da odigra saigracu jer mu slabije prilaze, a i nije frke ako treba crtati da momak nije krilo vec poluspic i da on tu treba da igra i igrat ce kada se Pehla vrati, momak toliko lijepo elegantno zadrzava vrijeme i elegantno uzima prekrsaje, pa veceras je pet puta probio od toga dao dvije kvalitetne lopte jedna presjecena u zadnji cas a druga penal rukom 100%.

Damir je igracina, normalno izgubi lopte a niko nije primjetio kada je izgubio da se bori za nju.Zaboravljate koliko puta nas je svojim potezom spasio, namjestio gol sanse ali kada igra pravu poziciju. Doduse pitarluk je najvece zlo FKS lik kad je dosao MESSI sada nam ne valja mi kao mozemo naci boljeg 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 00:04

Dirk je napisao/la:Kome smeta Kojasevic taj nema pojma o fudbalu i ne prati FKS sasvim dovoljno. Nazalost tesko je laicima objasniti da igrac poput njega cesto nema priliku da odigra saigracu jer mu slabije prilaze, a i nije frke ako treba crtati da momak nije krilo vec poluspic i da on tu treba da igra i igrat ce kada se Pehla vrati, momak toliko lijepo elegantno zadrzava vrijeme i elegantno uzima prekrsaje, pa veceras je pet puta probio od toga dao dvije kvalitetne lopte jedna presjecena u zadnji cas a druga penal rukom 100%.

Damir je igracina, normalno izgubi lopte a niko nije primjetio kada je izgubio da se bori za nju.Zaboravljate koliko puta nas je svojim potezom spasio, namjestio gol sanse ali kada igra pravu poziciju. Doduse pitarluk je najvece zlo FKS lik kad je dosao MESSI sada nam ne valja mi kao mozemo naci boljeg 8-)
Objasnio!
Meni se iskreno nije dalo crtati. Ali neka si!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Dave, ErosViverosViv, juka55, Lavcina, THEC i 47 gostiju.