FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

legenda79
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la legenda79 » 15 jul 2011, 02:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja sam izrazio svoje misljenje problem neki ?! :?
Iznosis misljenja na pogresnom mjestu u pogersno vrijeme i na pogresan nacin...kako ne shvatas da je to bit/srž problema...ali rijesenje postoji vec sam ti ga naveo u nekom od predhodnih postova... ;)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 jul 2011, 03:13

Sta reci poslije ovga veceras? Igrom sam prezadovoljan (moglo je i bolje) pobjedili smo bolju ekipu i ponosan sam na nas.Amar je odlicno prociotao igru serifa i maximalno fizicki pripremio ekipu,trcali smo konstantno 90 min. nisam osjetio umor.Ako Bog da u revansu sa pametnom igrom i maximalnim zalaganjem mozemo proci dalje al ce biti veoma tesko trebat ce nam srece nismo imali prosle god pa se nadam da cemo ove.Za Niyemu i Zebu sam znao da ce biti na nivou al me Adilovic pozitivno iznenadio na svaku je skakao i poturao glavu afrim.

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 15 jul 2011, 03:14

Danas na izvlačenju priželjkujem Olimpiju da se osvetite za naš poraz.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 15 jul 2011, 03:22

Sarajlijc@ je napisao/la:
Škripar 2 je napisao/la:Danas na izvlačenju priželjkujem Olimpiju da se osvetite za naš poraz.
Ovaj ce ih Gomel zapast 100%
Ma ko god da dodje pada!
Trenutno smo jaci od Barce :mrgreen:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 15 jul 2011, 03:44

Škripar 2 je napisao/la:Danas na izvlačenju priželjkujem Olimpiju da se osvetite za naš poraz.
Ma nismo mi prijatelju još ni blizu prolaska, ovi su dobra ekipa, jaki, brzi, šteta je što nismo dobili nekog lakšeg jer Željo nije dugo odigrao onako dobro, 90 posto ostalih protivnika razbili bi ko zvečke.....bit će teško u uzvratu, a ako prođemo možemo izbaciti svakog od ovih, pa čak i Makabi

Optimus Prime
Kontakt:

Post Postao/la Optimus Prime » 15 jul 2011, 04:53

Ma jesu jaki i brzi al smo jaci i brzi :mrgreen: bit ce gusto bit ce 0:2
Na jugu se ne navija samo da bi se navijalo, na jugu se ne umire samo da bi se umiralo na jugu se umire da bi se navijalo

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 15 jul 2011, 07:40

...kakva lijepa noc :) sve cestitke igracima i strucnog timu ;) pokazalo se tacnim da mi mozemo igrati s sherifom, sto nam ipak ne daje za pravo da tvrdimo da cemo proci u naredno kolo; sigurno ce biti tesko u moldaviji, ali mislim da mozemo proci; ubijedjen sam da sada i sami igraci iamju punoo vise samopouzdanja i vjere u svoje snage; bez obzira na ishod meca ui moldaviji, ovaj tim je napravio veliki pomak u odnosu na proslu sezonu ( ne zaboravite da su u prvih 11 u odnosu na utakmice sa hapoelom vecinu cinili isti igraci-svi sem nieme, adila i karica, ako se ne varam )...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 jul 2011, 08:05

Evo na TV SA u jutarnjem programu gosti Dino i Srdjan Stanic. Javljala se raja u program. Bila su i dva-tri pitara, naravno starjiji momci, u svakom slucaju cestitke. I jedan od pitara rece da je jedan od momaka koji se prvi javi u program bio i brat rahmetili Dzilde. Ljepa emisijca i gostovanje za dobro jutro :))
Mes Que Un Club

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 jul 2011, 08:33

Pola posla, odnosno 40% posla odrađeno. Slijedi nam 7 dugih dana. :?

Hvala ti ljože. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 jul 2011, 08:37

Nakon što su se emocije smirile, red je da napišem i koju riječ o predivnoj večeri koju su nam priredili igrači i uz našu veliku pomoć stigli do velikog rezultata. Nije ovo rezultat koji nas vodi u 3,pretkolo, ali je rezultat koji nam pred revanš daje solidne šanse za prolaz. Bilo kako bilo, mi smo došli do onog što smo htjeli, došli smo do pobjede bez primljenog gola protiv renomiranog protivnika. Bio sam na Željo-Borac 4:2, Željo-Laktaši 4:1, ali ono od sinoć je jedan viši nivo, evropski nivo. Momci su dali svoj maksimum, realno veća pobjeda bi bila nerealna, jer toliko nismo bili bolji. Nismo ih nadigrali, pa da čovjek kaže da je ovo 100% zasluženo, ali smo nagrađeni za svaki trud i mi i oni...nagrađeni smo tim jednim golom. Ipak teško je očekivati prolaz, ja sam zadovoljan da istu partiju pruže i gore. Sa onakvom partijom se imamo čemu nadati. Posjeta je bila odlična, ali se u pojedinim trenutcima mogla napraviti i bolja atmosfera. Skačem sa igre na navijanje i obrnuto, ne znam šta bih prije da kažem...ali sve u svemu...jedno veliko HVALA igračima i Amaru Osimu na onakvoj utakmici... Nakon onog sinoć krenuo bih i u korteo za Moldaviju! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 08:39

babilonTM je napisao/la:Nakon što su se emocije smirile, red je da napišem i koju riječ o predivnoj večeri koju su nam priredili igrači i uz našu veliku pomoć stigli do velikog rezultata. Nije ovo rezultat koji nas vodi u 3,pretkolo, ali je rezultat koji nam pred revanš daje solidne šanse za prolaz. Bilo kako bilo, mi smo došli do onog što smo htjeli, došli smo do pobjede bez primljenog gola protiv renomiranog protivnika. Bio sam na Željo-Borac 4:2, Željo-Laktaši 4:1, ali ono od sinoć je jedan viši nivo, evropski nivo. Momci su dali svoj maksimum, realno veća pobjeda bi bila nerealna, jer toliko nismo bili bolji. Nismo ih nadigrali, pa da čovjek kaže da je ovo 100% zasluženo, ali smo nagrađeni za svaki trud i mi i oni...nagrađeni smo tim jednim golom. Ipak teško je očekivati prolaz, ja sam zadovoljan da istu partiju pruže i gore. Sa onakvom partijom se imamo čemu nadati. Posjeta je bila odlična, ali se u pojedinim trenutcima mogla napraviti i bolja atmosfera. Skačem sa igre na navijanje i obrnuto, ne znam šta bih prije da kažem...ali sve u svemu...

slika
... Svaka čast na objektivnosti ;) ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 jul 2011, 09:02

Samor utakmica. Zeljo tehnicki za klasu bolji ali fali im jos malo brzine i fizicke spreme. Sherifi taraba i to zesca. Ocekivao sam puno vise od njih. Realno je trebalo biti 2:0.

Cestitke Zelji

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 15 jul 2011, 09:08

Prelijepa noć, malo radosti za sve ljubitelje sporta, kako na stadionu tako i one kraj malih ekrana sirom BiH i svijeta. Jedina slaba tacka je bio golman Karic, AL 2 SEZONE JE GRIJAO KLUPU PA MU TREBA DAT SANSU.Pozdrav svim Zeljovcima, svim Bosancima i Hercegovcima iz Dervente.P.S. Raja je zeljna pobjede, uspjeha, jos jednom hvala vam momci na radosti i iduce sedmice navijat za ZELJU, SARAJEVO,BORAC...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 jul 2011, 09:13

NYEMA je majstor... šteta što nema višegodišnji ugovor... 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 15 jul 2011, 09:13

jedino je karic izgledao malo nesigurno ostalo sve super, i imali su jos par finih prilika poslije onog gola steta sto nisu zabili jos jedan al nema veze, e sad kako ce tamo odigrat, bunker stavit i na kontre igrat jbg

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 jul 2011, 09:13

Evo vako,sinoc u prvom poluvremenu Seerifa bolja od nas, vadimo loptu iz gola, al zato ko da je nasa druga ekipa uslla u drugomm, od kako su primili gol klonkretnu sansu nisu napravili, kako smo jaki iz kontri, jednostavno ako nas napadnu ne gine im da prime jos koji go, ocekujem prolaz :!:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jul 2011, 09:13

spiker je najaci :D dobro dosliiiiii na stadionnnnnn koseeeeeeeeeeeeeeeeeevoooooooooo....prijateljiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zeljeznicaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 jul 2011, 09:20

"ELHAMDULILA",hvala igracima za jedno predivno vece i pobjedu posteno govoreci nad ekipom koja bi se u nasem prvenstvu prosetala sa dvadesetak bodova prednosti.Hocemo li ici dalje neznam svi se nadamo da hocemo ako Bog da.Meni je od pobjede mnogo draze to stu su igrali hrabro i bez straha iako su imali teret Hapoela ostavili su srce na terenu,gresaka u igri je bilo sto je sasvim i razumljivo ali su pokazali da sa ovakvom igrom i to mogu nadoknaditi.Sa ovakvim pristupom igri,pojacanom konkurencijom(Selimovic,Kvesic,Drakul i jos neko eventualno pojacanje) mozemo ocekivati dosta radosti u prvenstvu i kupu.Navijacima svaka cast,pokazali ste da su dlanovi i grlo mnogo jaci od bilo kakve pirotehnike.I na kraju jos jedno Grbavica strasno fali,nemam nista protiv Koseva gradski stadion je pravljen za neke dreuge namjene i to je ok ali nema onog pravog fudbalskog ambijenta ubi ona atletska staza i udaljenost od igraca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 15 jul 2011, 09:28

Čestitke na dobrom rezultatu pred revanš. No ne treba se zanositi, jer tamo treba uložiti 200% mogućnosti da bi prošli dalje, a što vam od srca želim. I još nešto, sinoć kad je ofic. spiker javio rezultat iz Orebra čujem da je publika aplaudirala- što je za svaku pohvalu. Može li neko da potvrdi jer nisam u tom momentu gledao prijenos.
P.s. Nyema beton, nije baš ko Torlak al nije ni daleko od njega.

Zeljin
Kontakt:

Post Postao/la Zeljin » 15 jul 2011, 09:30

Moze li neko postaviti par klipova sa sinocnje tekme, sa sansama, NAVIJANJEM, golom itd. Sve mi je nekako bilo kao san, pa reko da se opet uvjerim :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, nedimmmm1337 i 17 gostiju.