Nakon što su se emocije smirile, red je da napišem i koju riječ o predivnoj večeri koju su nam priredili igrači i uz našu veliku pomoć stigli do velikog rezultata. Nije ovo rezultat koji nas vodi u 3,pretkolo, ali je rezultat koji nam pred revanš daje solidne šanse za prolaz. Bilo kako bilo, mi smo došli do onog što smo htjeli, došli smo do pobjede bez primljenog gola protiv renomiranog protivnika. Bio sam na Željo-Borac 4:2, Željo-Laktaši 4:1, ali ono od sinoć je jedan viši nivo, evropski nivo. Momci su dali svoj maksimum, realno veća pobjeda bi bila nerealna, jer toliko nismo bili bolji. Nismo ih nadigrali, pa da čovjek kaže da je ovo 100% zasluženo, ali smo nagrađeni za svaki trud i mi i oni...nagrađeni smo tim jednim golom. Ipak teško je očekivati prolaz, ja sam zadovoljan da istu partiju pruže i gore. Sa onakvom partijom se imamo čemu nadati. Posjeta je bila odlična, ali se u pojedinim trenutcima mogla napraviti i bolja atmosfera. Skačem sa igre na navijanje i obrnuto, ne znam šta bih prije da kažem...ali sve u svemu...jedno veliko HVALA igračima i Amaru Osimu na onakvoj utakmici... Nakon onog sinoć krenuo bih i u korteo za Moldaviju!