Al imam par pitanja ako moze neko da odg. :sto nije Hadjiju ubacio i po spisku na uefa.com uopste nije bilo ni Adilovica ni Maksumica na spisku a neki su ovdje govorili da mogu naknadno da se prijave pa sta je bilo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
adnanhz je napisao/la:Nije Baho kasnio vec stream tj. slika tak oda sam ja Bau mutu a vamo gledao ,opet kazem nista strasna ekipa jesu imali 2 najbolje prilike na utakmici al ostalo ravnopravna igra na terenu sa dosta gresaka i sa jedne i sa druge strane.
Al imam par pitanja ako moze neko da odg. :sto nije Hadjiju ubacio i po spisku na uefa.com uopste nije bilo ni Adilovica ni Maksumica na spisku a neki su ovdje govorili da mogu naknadno da se prijave pa sta je bilo
Bit' će ti ovdje http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... draw+looms" onclick="window.open(this.href);return false;Muki_FCS je napisao/la:ima li link izvlacenja... Hvala!
hvala drug!!!maxHZ je napisao/la:Bit' će ti ovdje http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... draw+looms" onclick="window.open(this.href);return false;Muki_FCS je napisao/la:ima li link izvlacenja... Hvala!
Žrijeb počinje u 13:30 h !
Sparta je prejak protivnik isto kao i Makabi, bas nemamo srece. Ja sam ubjedjen da UEFA petlja oko ovih parova.Zagor je napisao/la:Ako prođemo Orebro čeka nas Sparta Prag !!!
damir je poseban zato sto je jedini igrac koji uvijek moze sam nesto uraditi...i slazem se da treba da ima vecu slobodu..uredu je da i nekad bude sebican, i da izgubi loptu..al ne brate mili u svakoj utakmici,u odlucujucem momentu,kao sinoc...navijaci uvijek vise cijene nesebicnu asistenciju,nego nemoguc samostalan pokusaj,..morat ce plisek to malo dovest u red,i bice ok...VanBasten je napisao/la:Objasnio!Dirk je napisao/la:Kome smeta Kojasevic taj nema pojma o fudbalu i ne prati FKS sasvim dovoljno. Nazalost tesko je laicima objasniti da igrac poput njega cesto nema priliku da odigra saigracu jer mu slabije prilaze, a i nije frke ako treba crtati da momak nije krilo vec poluspic i da on tu treba da igra i igrat ce kada se Pehla vrati, momak toliko lijepo elegantno zadrzava vrijeme i elegantno uzima prekrsaje, pa veceras je pet puta probio od toga dao dvije kvalitetne lopte jedna presjecena u zadnji cas a druga penal rukom 100%.
Damir je igracina, normalno izgubi lopte a niko nije primjetio kada je izgubio da se bori za nju.Zaboravljate koliko puta nas je svojim potezom spasio, namjestio gol sanse ali kada igra pravu poziciju. Doduse pitarluk je najvece zlo FKS lik kad je dosao MESSI sada nam ne valja mi kao mozemo naci boljeg
Meni se iskreno nije dalo crtati. Ali neka si!
High je napisao/la:Nije Dresden previše udaljen od Praga.
ja sam prizeljkivao njih ili harts,mozda je bolje bilo skote dobit al sam zadovoljan i ovi su kanta nije to stara sparta mozemo igrat s njim samo sad se treba pojacat bar skoru dovestElegant je napisao/la:Sparta je prejak protivnik isto kao i Makabi, bas nemamo srece. Ja sam ubjedjen da UEFA petlja oko ovih parova.Zagor je napisao/la:Ako prođemo Orebro čeka nas Sparta Prag !!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, James1987, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, skoJaa, Zagor i 54 gosta.